Pótselejtező: Romániát is fogadhatnánk a döntőben

RC
Moderátor

Re: Pótselejtező: Romániát is fogadhatnánk a döntőben

HozzászólásSzerző: RC » Ma, 17:40

Maradonapoli írta:
nyúl írta:
Maradonapoli írta:Ha még a doktorminiszterelnökúr lenne hatalmon, tuti át tudnánk csábítani, de a libernyákok megpocsékolták a költségvetést!

Mi lenne neki a kihívás? Eleve lefelé menne, s nem juthatna oda, ahol volt.

Hogy Budapesten lenne a munkahelye és hogy lelékeben felkészüljön az adómentességre. Lehet jobban fizetne mint egy Dinamo kispad és biztonságosabb meló lenne, mint 3 vereség után kibaszattatni, mint macskát szarni.
(de igazából ezek szerint nem vagy hozzászokva a nersevik-ellenes poénjaimhoz, eme felvetésem inkább utóbbi volt és rúgás az előző rendszerbe, mintsem fodballszakmai bölcselet)

Megy az arabokhoz vissza szerintem.
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék

Deep Purple
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Deep Purple » Ma, 17:51

SuperDepor írta:
Javier Arizmendi írta:
SuperDepor írta:Hossam Hassan (egyiptomi edző): "A következményektől függetlenül kimondom, ami a fejemben jár. Ez egyértelműen manipulált meccs volt, az egész világ látta. És még valamit akarok mondani, ha annyira akarják, hogy Argentína nyerjen, akkor miért hívnak meg mindenkit, hogy jöjjön és vegyen részt?
Igazságtalanul bántak velünk és igazságtalanságnak vetettek ki minket. Az eredményt belső és külső tényezők befolyásolták. "
Ezt miből szűrte le, illetve ha van itt egyiptomi akkor tőle kérdezem, hogy mit jelentett az amikor a mérkőzés utolsó perceiben két karját magasba tartva x-et formált.

En asszem az angolszász média bulvár szarjában a kiszavazottat jelenti

Ilyesmire gondoltam

Nekem az az eset ugrott be, mikor Mourinho hasonló gesztussal jelezte, hogy a bírót bilincsben kellene elvinni.
https://www.theguardian.com/football/20 ... rnazionale

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » Ma, 18:44

SuperDepor írta:
Adamek írta:
SuperDepor írta:én egy szép Zeppelinre spórolok, tudom nem svájci és nem is Grand Seiko de nekem nagyon bejön

a Zeppelin összes sorlemeze megvan, nagyon csipázom mindet

mi a legjobb darabod, nem zenében hanem órában

nincsenek luxi darabjaum, egy Longines Hydroconquest és egy Mido Multifort freeze amit jelenleg hordok, pár elfekvő még kisebb kategóriás van még
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » Ma, 18:46

SuperDepor írta:Nem csillapodnak az egyiptomi kedélyek:
"Az Egyiptomi Labdarúgó-szövetség hivatalos panaszt nyújtott be a FIFA-hoz François Letexier francia játékvezető és stábja ellen a világbajnokságon elszenvedett, Argentínától elszenvedett 3–2-es vereséget követően. Az afrikai válogatott meg nem adott gólok és vitatható ítéletek miatt követeli a mérkőzés játékvezetésének kivizsgálását."
Közben ott van az igazság amit talán adamek írt, két gólos előnyben amikor kurva jól kontráztak nem kellett volna védőket behozni támadók helyett.
Nem tudom mit akarnak, valamelyik játékosuk azt nyilatkozta, h ezek után dupla jegyárat kell kérni a francia turistáktól ha meg akarják nézni a piramisokat. Láttam sok meccset világeseményen, olyat is ami gyanús volt, nekem ez a meccs az első tízben sincs benne.

viszont még sose láttam a piramisokat, de még Piramis koncerten se voltam
nem is értem ezek a térségben lakó buckamanók mit veretik magukat egy másik néhai nép piramisaira
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 54 perccel ezelőtt

Adamek írta:
SuperDepor írta:
Adamek írta:a Zeppelin összes sorlemeze megvan, nagyon csipázom mindet

mi a legjobb darabod, nem zenében hanem órában

nincsenek luxi darabjaum, egy Longines Hydroconquest és egy Mido Multifort freeze amit jelenleg hordok, pár elfekvő még kisebb kategóriás van még

jó darabok azok, hasonló kategóriájúak vannak nekem is, egy Vostok Europe Batiscafos és egy Swiss Military Hanowa. nem voltam nagy órarajongó, 3-4 éve kaptam rá
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 48 perccel ezelőtt

SuperDepor írta:
Adamek írta:
SuperDepor írta:mi a legjobb darabod, nem zenében hanem órában

jó darabok azok, hasonló kategóriájúak vannak nekem is, egy Vostok Europe Batiscafos és egy Swiss Military Hanowa. nem voltam nagy órarajongó, 3-4 éve kaptam rá

engem már kölökként is érdekelt

Vissza: “www.nb1.hu”