Pótselejtező: Romániát is fogadhatnánk a döntőben

SuperDepor
Moderátor

Re: Pótselejtező: Romániát is fogadhatnánk a döntőben

HozzászólásSzerző: SuperDepor » Ma, 08:40

Javier Arizmendi írta:
SuperDepor írta:Hossam Hassan (egyiptomi edző): "A következményektől függetlenül kimondom, ami a fejemben jár. Ez egyértelműen manipulált meccs volt, az egész világ látta. És még valamit akarok mondani, ha annyira akarják, hogy Argentína nyerjen, akkor miért hívnak meg mindenkit, hogy jöjjön és vegyen részt?
Igazságtalanul bántak velünk és igazságtalanságnak vetettek ki minket. Az eredményt belső és külső tényezők befolyásolták. "
Ezt miből szűrte le, illetve ha van itt egyiptomi akkor tőle kérdezem, hogy mit jelentett az amikor a mérkőzés utolsó perceiben két karját magasba tartva x-et formált.

En asszem az angolszász média bulvár szarjában a kiszavazottat jelenti

Ilyesmire gondoltam
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » Ma, 08:41

Adamek írta:na az argentinokat sikerült hajnali háromra rakni, esélytelen lesz belelesni

úgyis 3-2 lesz

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » Ma, 08:42

Javier Arizmendi írta:
Cselszky írta:“Nincs vége, Kicsi!”

Megkezdte a helyezkedést? Lehet, hogy rosszindulatú vagyok.

Amúgy nagyon gyenge formában közvetített, rengeteg hibával. Messi a Messi gólja előtti golpasszal rekordot döntött, és ehhez hasonlók. Talán a kinti hőség, vagy a benti hideg okozza.

mindig is gyenge volt, a "viccei" meg sose voltak viccesek... remélem lassan eltűnik a fontosabb meccsekről, bár félek, hogy az utolsó 3 meccset már csak ő kapja majd meg

a brazil meccsen végig Wesleynek hívta Édersont (Wesley a vb előtt sérült meg, keretben sem volt)

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » Ma, 08:49

SuperDepor írta:
Javier Arizmendi írta:
SuperDepor írta:Hossam Hassan (egyiptomi edző): "A következményektől függetlenül kimondom, ami a fejemben jár. Ez egyértelműen manipulált meccs volt, az egész világ látta. És még valamit akarok mondani, ha annyira akarják, hogy Argentína nyerjen, akkor miért hívnak meg mindenkit, hogy jöjjön és vegyen részt?
Igazságtalanul bántak velünk és igazságtalanságnak vetettek ki minket. Az eredményt belső és külső tényezők befolyásolták. "
Ezt miből szűrte le, illetve ha van itt egyiptomi akkor tőle kérdezem, hogy mit jelentett az amikor a mérkőzés utolsó perceiben két karját magasba tartva x-et formált.

En asszem az angolszász média bulvár szarjában a kiszavazottat jelenti

Ilyesmire gondoltam

Az intelligencia ezt mondja, valószínűleg téved:
"Ez egy futballban használt, helyzethez kötött gesztus.
Ebben a kontextusban valószínűleg azt fejezi ki, hogy:
„Ennyi volt, mindent megtettünk.”
Köszönetet mond a szurkolóknak a támogatásért.
Búcsúzik vagy elismeri a vereséget, miközben azt üzeni, hogy a csapat mindent beleadott.."
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » Ma, 10:26

SuperDepor írta:
SuperDepor írta:
Javier Arizmendi írta:En asszem az angolszász média bulvár szarjában a kiszavazottat jelenti

Ilyesmire gondoltam

Az intelligencia ezt mondja, valószínűleg téved:
"Ez egy futballban használt, helyzethez kötött gesztus.
Ebben a kontextusban valószínűleg azt fejezi ki, hogy:
„Ennyi volt, mindent megtettünk.”
Köszönetet mond a szurkolóknak a támogatásért.
Búcsúzik vagy elismeri a vereséget, miközben azt üzeni, hogy a csapat mindent beleadott.."

Twitteren valaki írta, hogy ezt a jelzést a FIFA a rasszista megnyilvánulás jelzésére találta ki, tehát ha rasszista inzultus ér.
Ez se tűnik hihetőbb magyarázatnak.

https://timesofindia.indiatimes.com/spo ... 251922.cms

Elvileg mégis csak ezt jelenti.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » Ma, 10:56

SuperDepor írta:
Adamek írta:
RAUL7 írta:van itt a szomszédban egy shawarmás, Mido, jó arc, elég jól beszél magyarul, majd megkérdezem tőle, ha épp ott lesz.
egyébként én sem értem a kiakadást, az elvett góljuk szabálytalan volt. Olvasgattam tegnap este a spanyol sajtót, az ottani bíró sportárs szakértő szerint nem volt az, kicsit meg is lepett, mert egyértelműen az volt. Mindenesetre nem ezen múlt, 2-0-ról ezt be kellett volna húzniuk.

nekem van egy Mido órám, szép példány de csak svejciul tud

Ilyen drága órái vannak magának, remélem automata nem elemes. Bár félmillió alatt talán már vannak darabok.szerintem

ez nem olyan drága márka, cégcsoporton belül nagyjából a Hamilton és a Longines között helyezkedik el, kb a félmisi környéki, ja
természetesen ótómata
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » Ma, 11:21

Adamek írta:
SuperDepor írta:
Adamek írta:nekem van egy Mido órám, szép példány de csak svejciul tud

Ilyen drága órái vannak magának, remélem automata nem elemes. Bár félmillió alatt talán már vannak darabok.szerintem

ez nem olyan drága márka, cégcsoporton belül nagyjából a Hamilton és a Longines között helyezkedik el, kb a félmisi környéki, ja
természetesen ótómata

én egy szép Zeppelinre spórolok, tudom nem svájci és nem is Grand Seiko de nekem nagyon bejön

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » Ma, 12:03

SuperDepor írta:
Adamek írta:
SuperDepor írta:Ilyen drága órái vannak magának, remélem automata nem elemes. Bár félmillió alatt talán már vannak darabok.szerintem

természetesen ótómata

én egy szép Zeppelinre spórolok, tudom nem svájci és nem is Grand Seiko de nekem nagyon bejön

Én egy Messerschmittre gyűjtök. Azzal járnék az Auchanba, beszaratnám a cigányokat, ahogy zuhanórepülésben közelednék.
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » Ma, 12:24

SuperDepor írta:
Adamek írta:
SuperDepor írta:Ilyen drága órái vannak magának, remélem automata nem elemes. Bár félmillió alatt talán már vannak darabok.szerintem

természetesen ótómata

a Zeppelin összes sorlemeze megvan, nagyon csipázom mindet
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » Ma, 13:32

Dalicot kirúgták 9 év után a horvátok
1 vb ezüst, 1 vb bronz, 1 NL ezüst

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » Ma, 13:45

Mech írta:Dalicot kirúgták 9 év után a horvátok

Ha még a doktorminiszterelnökúr lenne hatalmon, tuti át tudnánk csábítani, de a libernyákok megpocsékolták a költségvetést!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » Ma, 14:15

Maradonapoli írta:

Ha még a doktorminiszterelnökúr lenne hatalmon, tuti át tudnánk csábítani, de a libernyákok megpocsékolták a költségvetést!

tuti nem rakatná ki Tunyát senki kedvéért

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » Ma, 14:18

Adamek írta:
Maradonapoli írta:

tuti nem rakatná ki Tunyát senki kedvéért

Tunya menne csútra

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » Ma, 14:25

A horvát sajtó szerint ő akart menni. 9 év bőven elég lehetett neki.
Persze lehet, hogy ösztökélték rá, ezt nem tudom.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » Ma, 15:00

Adamek írta:
SuperDepor írta:
Adamek írta:ez nem olyan drága márka, cégcsoporton belül nagyjából a Hamilton és a Longines között helyezkedik el, kb a félmisi környéki, ja
természetesen ótómata

eznemled

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » Ma, 15:20

Maradonapoli írta:

Mi lenne neki a kihívás? Eleve lefelé menne, s nem juthatna oda, ahol volt.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » Ma, 15:52

Adamek írta:
SuperDepor írta:
Adamek írta:ez nem olyan drága márka, cégcsoporton belül nagyjából a Hamilton és a Longines között helyezkedik el, kb a félmisi környéki, ja
természetesen ótómata

mi a legjobb darabod, nem zenében hanem órában

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » Ma, 17:04

Nem csillapodnak az egyiptomi kedélyek:
"Az Egyiptomi Labdarúgó-szövetség hivatalos panaszt nyújtott be a FIFA-hoz François Letexier francia játékvezető és stábja ellen a világbajnokságon elszenvedett, Argentínától elszenvedett 3–2-es vereséget követően. Az afrikai válogatott meg nem adott gólok és vitatható ítéletek miatt követeli a mérkőzés játékvezetésének kivizsgálását."
Közben ott van az igazság amit talán adamek írt, két gólos előnyben amikor kurva jól kontráztak nem kellett volna védőket behozni támadók helyett.
Nem tudom mit akarnak, valamelyik játékosuk azt nyilatkozta, h ezek után dupla jegyárat kell kérni a francia turistáktól ha meg akarják nézni a piramisokat. Láttam sok meccset világeseményen, olyat is ami gyanús volt, nekem ez a meccs az első tízben sincs benne.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » Ma, 17:13

nyúl írta:
Maradonapoli írta:

Mi lenne neki a kihívás? Eleve lefelé menne, s nem juthatna oda, ahol volt.

Hogy Budapesten lenne a munkahelye és hogy lelékeben felkészüljön az adómentességre. Lehet jobban fizetne mint egy Dinamo kispad és biztonságosabb meló lenne, mint 3 vereség után kibaszattatni, mint macskát szarni.
(de igazából ezek szerint nem vagy hozzászokva a nersevik-ellenes poénjaimhoz, eme felvetésem inkább utóbbi volt és rúgás az előző rendszerbe, mintsem fodballszakmai bölcselet)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Maradonapoli 2026.07.08. 17:16-kor.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » Ma, 17:15

SuperDepor írta:Nem csillapodnak az egyiptomi kedélyek:
"Az Egyiptomi Labdarúgó-szövetség hivatalos panaszt nyújtott be a FIFA-hoz François Letexier francia játékvezető és stábja ellen a világbajnokságon elszenvedett, Argentínától elszenvedett 3–2-es vereséget követően. Az afrikai válogatott meg nem adott gólok és vitatható ítéletek miatt követeli a mérkőzés játékvezetésének kivizsgálását."
Közben ott van az igazság amit talán adamek írt, két gólos előnyben amikor kurva jól kontráztak nem kellett volna védőket behozni támadók helyett.
Nem tudom mit akarnak, valamelyik játékosuk azt nyilatkozta, h ezek után dupla jegyárat kell kérni a francia turistáktól ha meg akarják nézni a piramisokat. Láttam sok meccset világeseményen, olyat is ami gyanús volt, nekem ez a meccs az első tízben sincs benne.

A fifa már válaszolt is:

Kép

Vissza: “www.nb1.hu”