Mech írta:Savaria1919 írta:Mech írta:Tegnap meg Móvár-Besiktas 0:0, 1000+ néző előtt
Kíváncsi vagyok, nálunk mennyien mennek ki a Lecce ellen
4-5 ezer közé lövöm
Az kifejezetten jó lenne
Mech írta:Savaria1919 írta:Mech írta:Tegnap meg Móvár-Besiktas 0:0, 1000+ néző előtt
Kíváncsi vagyok, nálunk mennyien mennek ki a Lecce ellen
4-5 ezer közé lövöm
Mech írta:Hali-Lecce jövő hétvégén a Rohoncin
Mech írta:Hali-Lecce jövő hétvégén a Rohoncin
zaggar írta:Mech írta:Hali-Lecce jövő hétvégén a Rohoncin
azt tudjátok már, h mennyibe kerül a belépő?
Savaria1919 írta:zaggar írta:Mech írta:Hali-Lecce jövő hétvégén a Rohoncin
azt tudjátok már, h mennyibe kerül a belépő?
háromezer jómagyar forint
SuperDepor írta:Ádám Martint akarják idehozni, teljesen hülyék, pár hete már megkeresték, akkor nemet mondott, most, h a Szegednek tulajdonképpen nem kellett, megint udvarolnak neki. Mit akarnak egy olyan futballistától aki nem akar a klubhoz jönni.
Más, autentikus helyről való infó: az élő szerződéssel rendelkező játékosoknak 40%-os bercsökkenest ajánlottak, a lejáró szerződésűeknek 70%-ost. Ha azt vesszük, h az NB1ben 3, de inkább 4 milliós bérek voltak, akkor az átalakulóban lévő sporttámogatások relációjában havi 2 millió nem rossz egy nb2 csapatnál.
Holdampf nem is akart elmenni - itt építkezik -, hetekig nem ajánlottak neki semmit, a menedzsere akkor hozta szóba a Gyirmótot, ezután történtek a megegyezések.

Savaria1919 írta:Legyünk bajnokok.
Mech írta:Savaria1919 írta:Legyünk bajnokok.
bányász csörtének tűnik ez elsőre a feljutásért, de remélem azért mi is beletudunk szólni
talán nem olyan szezon lesz, mint a tavalyi, hogy valaki már novemberre eldönti a feljutás kérdését
SuperDepor írta:DVTK Újpest 2:2
Még nem veszítettünk edzőmeccset
Javier Arizmendi írta:Mech írta:Savaria1919 írta:Legyünk bajnokok.
bányász csörtének tűnik ez elsőre a feljutásért, de remélem azért mi is beletudunk szólni
talán nem olyan szezon lesz, mint a tavalyi, hogy valaki már novemberre eldönti a feljutás kérdését
Ilyen jó a Sárisapi Bányász?
Savaria1919 írta:2200 néző, a képek alapján jó hangulat lehetett. Legyenek ennyien a Sopron elleni bajnokin is, az lesz az igazán fontos.
Mezbeszállítót is váltottunk, mostantól Macronban futballozunk. Nem bánnám, ha lenne egyszer végre egy menő, csíkos szerelésünk.

Mech írta:Savaria1919 írta:2200 néző, a képek alapján jó hangulat lehetett. Legyenek ennyien a Sopron elleni bajnokin is, az lesz az igazán fontos.
Mezbeszállítót is váltottunk, mostantól Macronban futballozunk. Nem bánnám, ha lenne egyszer végre egy menő, csíkos szerelésünk.
Pont felhőszakadás volt, szerintem simán meglett volna a 3000 is.
Ez a macron meccsmez borzalmas lett szvsz, pedig ők aránylag jó mezeket csinálnak manapság
a bemelegítő mez sokkal jobban néz ki mint a meccsmez szerintem:
Savaria1919 írta:Mech írta:Savaria1919 írta:2200 néző, a képek alapján jó hangulat lehetett. Legyenek ennyien a Sopron elleni bajnokin is, az lesz az igazán fontos.
Pont felhőszakadás volt, szerintem simán meglett volna a 3000 is.
Ez a macron meccsmez borzalmas lett szvsz, pedig ők aránylag jó mezeket csinálnak manapság
a bemelegítő mez sokkal jobban néz ki mint a meccsmez szerintem:
Sokkal jobb a bemelegítő. Amúgy az adidasos időszakunktól is többet vártam, rendre késve érkezett, és csak egyszer kaptunk viszonylag egyedit. A 2rule-t inkább hagyjuk.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 11 vendég