Szarka írta:Javier Arizmendi írta:Nem tudom, nekem nem tetszett már korábban sem amit láttam, a Messi függőség.
Őszintén szólva spanyol védelmet sem érzem a legjobbnak.
Még arra reagálnék, hogy az ausztrál csapat nem olyan, mint régen. Ezt érzem kb mindenki kapcsán a franciák és az portugalok kivételével. Angolok hol vannak a Lampard, Gerrard, Scholes, Owen, Rooney Beckham féle csapattól, a brazilok a Dagadt, Dinnyo,Rivaldo, Kaka, RC, Cafu csapattól, a hollandok, a 90es évek második felének, es a 2010es csapattól, a belgak a 2018as csapattól, németekrol, olaszokrol nem is beszélve. Szerintem ez a spanyol csapat is több poszton gyengébb a 2008-2012es csapatnál, a védelem nem egy Puyol, Ramos párosra épül. Az argentinok is gyengébbek nevekben, mint akár 2006ban, főleg, mint 2014ben. Volt ott egy időszak, amikor a világ legjobb csataraibol 4-5 argentin volt, Messi,Tevez, Aguero, Lavezzi, Higany
Szerintem egy része igaz, a brazil-nemet kettősre mindenképp, a Hollandokra főleg elöl.
Az angol-argentin peldák azert sántítanak, mert közben mindket válogatott jobban teljesít, mint az emlegetett nevek. Argentina VBt nyert, Anglia két döntőbe is bekerült.
A Gerrard, Lampard féle generáció egyszerűen utálta egymást, és a média is ellenük dolgozott.
A jelenlegi, de a Southgate féle angolok is jobb keret, mert kiegyensúlyozottabb, és kevesebb a széthúzás. Ezek mar csapatok, nem szurkolói best XI összeállítások. Nem véletlen van otthon Palmer vagy Foden.