nyúl írta:SuperDepor írta:Szarka írta:Én csak a Habsburg belháborút nézem meg.
sima spanyol győzelem
Az első meccsüktől csúszott fel a homlokom, annyit tépkedtem a hajam. De most nagyon tetszik, amit csinálnak.
Legalább a sógor nem putriorkként kap ki, mint az uru.
az első meccs nem számít. 2010-ben úgy lettek világbajnokok, hogy a svejciek hátát hiába sértette fel a háló, kikaptak a spanyolok. Előtte még nem fordult elő olyan, hogy valaki az első meccset elveszítve nyerjen Vb-t. Azóta 4 éve az argentinok lemásolták ezt a szaúdiak ellen.
Azon a Vb-n a spanyolok 7-0-ra gázolták el első meccsükön szegény Costa Ricát, aztán simán kizúgtak a 16 között, a csoportban pedig kikaptak Japántól is.
Hasonló elődöntőket vizonálok én is, mint Adamek elvtárs, a francia-spanyol lehet az előrehozott döntő - mint 2 éve az Eb-n - a másikon ágon pedig szívesen megnéznék egy argentin-brazilt (az angolokat én sem komálom, szóval remélem már a 16 között kizúgnak).
Más. Próbáltam olyan szemmel nézni ezt a meccset, hogy mi lenne, ha mi lennénk a sógorok; nem lett tőle jó kedvem. Egyrészt, szerintem is kicsit erősebbek, mint mi, másrészt még így is fényévnyi volt a távolság a két csapat között.