HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2026.07.04. 16:30
Két edzőmeccsből két győzelem, a szlovák első osztályú Nagymihály és a Kövesd ellen. Hátha lesz valami. Nem az elkeseredettség beszél belőlem, de tulajdonképpen elegem volt ebből a fidesz féle nb1-es őrületből, zsákból öntötték a pénzt mintha nem lenne holnap, a kispadon több fekete melegítős "segítő" ült, mint cserejátékos, milliókat keresett mindenki, Világi Péter sajtófőnök fogalmam sincs mit csinált, amikor otthon voltam többször láttam, h beszélget valakivel a stadion mellett, átsétál az egészségügyi központba, stb. (arra szoktam futni), a buzi Szakály scout, nyaralt két hétig Afrikában majd hozott három fekát, akit két edzés után küldtek vissza. A többit nem is sorolom. A legnagyobb Radenkovics nyilatkozat az volt amikor véletlenül megnyertünk egy meccset, h "ezt a győzelmet Póti Krisztián videóelemzőnknek ajánlom, mert nélküle veszítettünk volna". Remélem az újpesti kopasz majmot előbb utóbb utoléri a sorsa. Ha már lesz az a visszaszerzési hivatal, Sántha, Kovács stb tevékenységét igazán megvizsgálhatnák, h hová szórták a közpénzt. Ja, és természetesen hosszú éveken át az eredmény dupla nulla.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.