Cselszky írta:Szarka írta:A belgák mindig képesek alulmúlni az elvárásaimat :(
Én is beszoptam, azt hittem, képesek a hosszabbítás elérésére.
Na, hátha.
Cselszky írta:Szarka írta:A belgák mindig képesek alulmúlni az elvárásaimat :(
Cselszky írta:Cselszky írta:Szarka írta:A belgák mindig képesek alulmúlni az elvárásaimat :(
Na, hátha.
Szarka írta:Nagy mákja volt Belgiumnak. Ha a bosnyákok felszívják magukat az USA ellen, még akár egy negyeddöntő is kinéz nekik. De inkább az USA örülhet ilyen ellenfeleket látva.
Szarka írta:Nagy mákja volt Belgiumnak. Ha a bosnyákok felszívják magukat az USA ellen, még akár egy negyeddöntő is kinéz nekik. De inkább az USA örülhet ilyen ellenfeleket látva.
Adamek írta:mind a 4 elődöntős ág jó ratyi, talán a franciáké a leginkább meseszerű
spanyol-francia, brazil-argentin volt a tippem a csopikörök után, ez egyre valószínűbb számomra
Javier Arizmendi írta:Adamek írta:mind a 4 elődöntős ág jó ratyi, talán a franciáké a leginkább meseszerű
spanyol-francia, brazil-argentin volt a tippem a csopikörök után, ez egyre valószínűbb számomra
Fekete-afrikaiakrol mi a véleményed? Elég szomorú a helyzet.
Maradonapoli írta:Javier Arizmendi írta:Adamek írta:mind a 4 elődöntős ág jó ratyi, talán a franciáké a leginkább meseszerű
Az éc és az ebola még mindig nincs felszámolva, egyéb kórságokról nem is beszélve, pedig szívesen résztvennék egy szafarin.
Szarka írta:Cselszky írta:Cselszky írta:Én is beszoptam, azt hittem, képesek a hosszabbítás elérésére.
Na, hátha.
Ha fogadtál, gratulálok.
SuperDepor írta:Maradonapoli írta:Javier Arizmendi írta:Fekete-afrikaiakrol mi a véleményed? Elég szomorú a helyzet.
Az éc és az ebola még mindig nincs felszámolva, egyéb kórságokról nem is beszélve, pedig szívesen résztvennék egy szafarin.
turistaként vagy zsiráfként ?
SuperDepor írta:Maradonapoli írta:Javier Arizmendi írta:Fekete-afrikaiakrol mi a véleményed? Elég szomorú a helyzet.
turistaként vagy zsiráfként ?
Javier Arizmendi írta:Adamek írta:mind a 4 elődöntős ág jó ratyi, talán a franciáké a leginkább meseszerű
RC írta:Akkor ma estétől holnap reggelig Alpok-Adria vs. néhai Omajjád kalifátus.
Szarka írta:RC írta:Akkor ma estétől holnap reggelig Alpok-Adria vs. néhai Omajjád kalifátus.
Én csak a Habsburg belháborút nézem meg.
SuperDepor írta:Szarka írta:RC írta:Akkor ma estétől holnap reggelig Alpok-Adria vs. néhai Omajjád kalifátus.
Én csak a Habsburg belháborút nézem meg.
sima spanyol győzelem
Cselszky írta:Most nézem, hogy a tizenhatod- és a nyolcaddöntők között nincs szünnap, utóbbiakat már holnapután kezdik, 5 nap múlva már csak 8 csapat lesz versenyben.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég