A volt kapitány szerint nem akarunk kijutni a vb-re

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.03.21. 13:26

Magyarország – Csank János a háromhetes szünetről is beszélt.

Az egykori portói játékos, Lipcsei Péter szerint a hétvégi vb-selejtezőn a csoportelső Portugália bedarálja a magyar válogatottat, Bernd Storck kapitány ellenben azt mondja: van esélyünk, nem félünk, győzni akarunk Lisszabonban.

A Digi Sport Reggeli Start című műsorában Szombathy Pál a korábbi szövetségi kapitányt, Csank Jánost kérdezte a kilátásokról.

„Ha kézilabda, vagy kosárlabda lenne, akkor azt mondanám, hogy esélyünk sincs, de itt futballról van szó. Bármi közbejöhet, lehet az kiállítás, sérülés, vagy kapusprobléma. Valami csoda folyton csinálhatunk egy döntetlent, vagy győzhetünk is. Alapvetően én is Lipcsei Péterrel értek egyet – kezdte Csank János, aki szerint a magyar válogatott nem fog kijutni a 2018-as oroszországi világbajnokságra, de ez így van rendjén. – Annak örülök, hogyha nem is mondják ki, de ezt a vb-t feláldozzuk az Eb miatt. Én is mondtam annak idején, hogy mivel kétévente rendeznek világversenyt, időnként egyet-egyet ki kell hagyni. Nincs más választásunk. A hollandok is beáldozták az Eb-t, fiatalítottak, kockáztattak. Valahogy fel kell építeni egy csapatot, de úgy, hogy folyamatosan csúcsformában legyen az együttes, nem biztos, hogy sikerül. Régen ez kapitánykérdés volt. Akkoriban, ha nem jött az eredmény, kirúgtak. Most nem ez a helyzet, Strocknak megmondták, hogy marad. Ezzel nincs baj, van koncepció, lehet építkezni.”

Bogdán a futballból átnyergel a zenész szakmába? 

A korábbi szövetségi kapitány a háromhetes bajnoki szünetről is elmondta a véleményét.

„Minden megítélés kérdése. Korábban Pintér Attila is csinálta az összetartásokat, akkor voltak balhék ebből. Most pedig mindenki elfogadja. A magyar futball érdeke, hogy bevállaljunk bizonyos dolgokat. Ha a teljes keret tréningezne, akkor azt mondanám, hogy hasznos.”

Szpari4Life
Kulcsjátékos
Kapcsolat:

Re: A volt kapitány szerint nem akarunk kijutni a vb-re

HozzászólásSzerző: Szpari4Life » 2017.03.21. 13:32

Láttam sajnos a videót. Szegény azt sem tudta, hogy VB, vagy EB-re selejteznek most. Nem kéne ezt már erőltetni, csak még nagyobb viccet csinál a nevéből. Beszél a semmiről, közé meg random bedobál pár bődületes marhaságot. Nézni és hallgatni őt egyrészről vicces, másrészről meg szomorú.
kanoczrobert.hu

Ferencváros // Man Utd
BL-menõ

HozzászólásSzerző: Ferencváros // Man Utd » 2017.03.21. 13:58

Szpari4Life írta:Láttam sajnos a videót. Szegény azt sem tudta, hogy VB, vagy EB-re selejteznek most. Nem kéne ezt már erőltetni, csak még nagyobb viccet csinál a nevéből. Beszél a semmiről, közé meg random bedobál pár bődületes marhaságot. Nézni és hallgatni őt egyrészről vicces, másrészről meg szomorú.

"kétévente rendeznek világversenyt, időnként egyet-egyet ki kell hagyni. Nincs más választásunk."

Azért ezt remélem velünk kapcsolatban csak viccnek szánta :)
Nem kéne őt már elrángatni a magaslesről, mert csak ez lesz belőle.
29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29

dingo
Sztár

HozzászólásSzerző: dingo » 2017.03.21. 18:06

Ferencváros // Man Utd írta:
Szpari4Life írta:Láttam sajnos a videót. Szegény azt sem tudta, hogy VB, vagy EB-re selejteznek most. Nem kéne ezt már erőltetni, csak még nagyobb viccet csinál a nevéből. Beszél a semmiről, közé meg random bedobál pár bődületes marhaságot. Nézni és hallgatni őt egyrészről vicces, másrészről meg szomorú.

"kétévente rendeznek világversenyt, időnként egyet-egyet ki kell hagyni. Nincs más választásunk."

Azért ezt remélem velünk kapcsolatban csak viccnek szánta :)
Nem kéne őt már elrángatni a magaslesről, mert csak ez lesz belőle.

Az a
"Ha kézilabda, vagy kosárlabda lenne, akkor azt mondanám, hogy esélyünk sincs,"
rész sem teljesen ép elméről tanúskodik
ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS! :D

"A fiatal dingó nagyon kedves jószág, ám felnőve bizalmatlanná, harapóssá, rendkívül önállóvá válik, ragadozó természete minduntalan kitör belőle, ezért háziállatként tartása semmiképpen nem ajánlott."

Gunners
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Gunners » 2017.03.21. 18:21

Biztosan ki akarunk jutni, az más kérdés hogy nem reális jelenleg. EB-re viszont ebben a lebonyolítási formában oda kell érnünk megint.
Go Gunners Hajrá Videoton

extex
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: extex » 2017.03.22. 09:50

Gunners írta:Biztosan ki akarunk jutni, az más kérdés hogy nem reális jelenleg. EB-re viszont ebben a lebonyolítási formában oda kell érnünk megint.

Jaaaa, akkor végül nem egyszeri rendezés volt ekkora létszámmal? Zsíííír.

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2017.03.22. 10:00

Altzheimer-gyanús.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.03.22. 10:19

Kép
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2017.03.22. 10:20

SuperDepor írta:Kép
Már megijedtem, hogy Hanacsek...

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.03.22. 10:36

nyúl írta:
SuperDepor írta:[img]image.png[/img]

ő volt a sztárnyomozó?
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.03.22. 11:14

Végig sem bírtam olvasni ezt az embert. Vannak "szakemberek" a generációjából akiket meghallgatok, de Csank mindent alulmúl.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2017.03.22. 11:50

Adamek írta:
nyúl írta:
SuperDepor írta:[img]image.png[/img]

ő volt a sztárnyomozó?
Attila, a detektív. A "sztár" az inkább "rajzoljon körbe a Doszpot!" volt.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.03.22. 12:15

nyúl írta:
Adamek írta:
nyúl írta:Már megijedtem, hogy Hanacsek...

ő volt a sztárnyomozó?
Attila, a detektív. A "sztár" az inkább "rajzoljon körbe a Doszpot!" volt.

meg Garamvölgyi László komisszár-szóvivő
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.03.22. 12:26

Azért ezen elmosolyodtam:

"Én is mondtam annak idején, hogy mivel kétévente rendeznek világversenyt, időnként egyet-egyet ki kell hagyni. "
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

John McClane
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: John McClane » 2017.03.22. 12:27

"Annak örülök, hogyha nem is mondják ki, de ezt a vb-t feláldozzuk az Eb miatt. Én is mondtam annak idején, hogy mivel kétévente rendeznek világversenyt, időnként egyet-egyet ki kell hagyni. Nincs más választásunk."
Zseniális :D
Cech-Ivanovic,Terry,Dragoner,Szkukalek-Lampard,Wedgbury-Kriston,Gera,Hazard-Drogba
Edzo:Jose Mourinho
Dibusz-Stockley,Gyepes,Carvalho,Ashley Cole-Essien,Lipcsei-Seydi,Lisztes,Podolski-Elding
Edzo:Kondas Elemer

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.03.22. 12:34

Reginald McFreez írta:Azért ezen elmosolyodtam:

"Én is mondtam annak idején, hogy mivel kétévente rendeznek világversenyt, időnként egyet-egyet ki kell hagyni. "

ennyi, a jó csajokat se kaffantod mind meg az utcán, időnként egyet-egyet kihagy az ember

Littbarski
Moderátor

HozzászólásSzerző: Littbarski » 2017.03.22. 13:27

14 nagy tornát sikerült kihagyni zsinórban, de eszembe nem jutott volna hogy csak spórolunk 2016-ra. Jenő volt a király, amikor leoltotta a picsába ezt a közhelykirály Csankot az Andorra meccs szünetében.

https://www.youtube.com/watch?v=2lRTQWLyLG0

G_Gergely
Serdülõ

HozzászólásSzerző: G_Gergely » 2017.03.22. 16:04

Littbarski írta:14 nagy tornát sikerült kihagyni zsinórban, de eszembe nem jutott volna hogy csak spórolunk 2016-ra. Jenő volt a király, amikor leoltotta a picsába ezt a közhelykirály Csankot az Andorra meccs szünetében.

https://www.youtube.com/watch?v=2lRTQWLyLG0

fuuuuu...megnéztem ezt az interjút!!!!! ...soha nem szerettem a Knézyket de szóról-szóra helyettem szólt...Ezzel az üres süket dumával telt el durván 30 év a magyar foci fölött...hány és hány ilyen semmi süket interjút hallottunk a vereségek után...és ez érvényes az összes szövetségi kapitányunkra sajnos, olyanok voltak mint egy beltenyészet...

Gunners
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Gunners » 2017.03.22. 18:42

extex írta:
Gunners írta:Biztosan ki akarunk jutni, az más kérdés hogy nem reális jelenleg. EB-re viszont ebben a lebonyolítási formában oda kell érnünk megint.

Jaaaa, akkor végül nem egyszeri rendezés volt ekkora létszámmal? Zsíííír.

Következő is 24 csapatos lesz igen. A vb létszámot is emelni fogják talán a katari vb után, lehet oda még mi is kikeveredünk. :D
Go Gunners Hajrá Videoton

Vissza: “www.nb1.hu”