Pótselejtező: Romániát is fogadhatnánk a döntőben

Javier Arizmendi
Sztár

Re: Pótselejtező: Romániát is fogadhatnánk a döntőben

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » Ma, 19:15

86ban volt Mundial kalauzom. Legendás leírásokkal a vbre nem nevezett orosz játékosokkal, akik helyett ukrik jöttek.

Olimpiára is volt 88,92, 96ban kiadvány
ETO

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » Ma, 20:15

Javier Arizmendi írta:86ban volt Mundial kalauzom. Legendás leírásokkal a vbre nem nevezett orosz játékosokkal, akik helyett ukrik jöttek.

inkább jöttek volna az oroszok
A napokban Esterházyval hallgattam egy podcastot, szent meggyőződése, h megmérgezték őket.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » Ma, 20:53

Javier Arizmendi írta:86ban volt Mundial kalauzom. Legendás leírásokkal a vbre nem nevezett orosz játékosokkal, akik helyett ukrik jöttek.

az rémlik, az sztem nekem is megvan még valahol
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » Ma, 21:02

Maradonapoli írta:
zaggar írta:A mai napon legyőzött a vb-re telepedett fogyasztói globalista láz... A kisboltban vettem egy szerencsi csokit, mert rá volt írva, h GÓL! és a tornán résztvevő országok szerepelnek a csomagolásán. Felfaltam Uruguayt. Egyébként nem volt túl jó, és a méretéhez képest kissé sokallottam a negyedezer forintos árat. Láttam még Elefántcsontpartost és franciát is, de azok nem kellenek.
Amúgy sose költöttem ilyesmikre pénzt a tornákkal kapcsolatban, csak a könyvformátumú kiadványokat vettem meg egy időben (Dénes Tamás-Rochi Zoltán szerzőpárostól, ha jól emlékszem), de már arra sem, azt se tudom, h vannak-e még ilyenek, meg a kölyök szokott hozni a gyűjteményembe baseballsapkákat az aktuális torna feliratával.

szerencsi csokiék eleve lehúzós, túlárazó gecik, haver mesélte - aki szerencsi ügyekben igenncsak otthon van - hogy a jelenlegi tulaj rendszeráltáskor (vagy amikor az eredeti "állami" cég lehúzta a rolót)- konkrétan kilopta a gyárból a recepteket, meg lenyúlta a márkajogokat stb. Amióta retroként árulja durván lerabolja a nosztalgiára hajló népeket

Közben eszembe jutott, h tévedtem, nem is ez volt az egyetlen ilyen eset.
Azt hiszem a 86-os vb-n volt ez: Szigetvárra jártunk egy cimborához meccset nézni. Azért mentünk oda, mert tv szerelő szaki volt és úgy tudott a tv-antennával babrálni, h bejött a jugó adás, jobb minőségben, mint, amit Vitrayék produkáltak. Nem vertük nagydobra, pedig már nem az ötvenes évek volt ez.., na és az kell hozzá, h a szomszédba működött egy fagyizó (már az utána következő vállalkozásoknak is csak a hűlt helye van meg). Csoki, citrom, puncsnak látszó katyvasz, kb ennyi volt a max kínálat, ugyanakkor a kofa elmés asszony volt, mert a vb összes csapatának a zászlaját kis papírkákból rátekerte fogpiszkálókra és beletűzött egyet-egyet a legfelső gombócba. Na, azt gyűjtöttük. Nem kellett 48-at összeszedni. Marketing a szocializmusban :)
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » Ma, 21:05

SuperDepor írta:

A napokban Esterházyval hallgattam egy podcastot, szent meggyőződése, h megmérgezték őket.

hát ja, az egy ruszkitlanított ukrán gárda volt kis georgiai és fehérorosz toldásokkal, sajnos ez volt az erősebb felük

az Eszterházy interjút anno én is láttam, azt azért tudni kell róla, hogy Marcibá nagy mókamájszter volt mindig, szerintem itt is inkább tréfálkozni próbált
viszont elejt egy értékesebb mondatot is, miszerint 5 perc alatt kettővel égni miközben a kapitány szótlanul áll leszegett fejjel, majd a szünetben buszozás helyett kitámadást kér, na onnan sok csapat szintén nem úszná meg hat alatt (visszanézve talán a hat nem is tükrözte az igazi difit)

ha visszanézzük az első két gólt, sima kapushiba mindkettő, ezt pár perc alatt átélni nem csoda, hogy ez a vége, de ha csak az egyiket nem nézi be D. Péter sporttárs tuti nem ilyen gyászos a vége
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » Ma, 21:06

zaggar írta:A mai napon legyőzött a vb-re telepedett fogyasztói globalista láz... A kisboltban vettem egy szerencsi csokit, mert rá volt írva, h GÓL! és a tornán résztvevő országok szerepelnek a csomagolásán. Felfaltam Uruguayt. Egyébként nem volt túl jó, és a méretéhez képest kissé sokallottam a negyedezer forintos árat. Láttam még Elefántcsontpartost és franciát is, de azok nem kellenek.
Amúgy sose költöttem ilyesmikre pénzt a tornákkal kapcsolatban, csak a könyvformátumú kiadványokat vettem meg egy időben (Dénes Tamás-Rochi Zoltán szerzőpárostól, ha jól emlékszem), de már arra sem, azt se tudom, h vannak-e még ilyenek, meg a kölyök szokott hozni a gyűjteményembe baseballsapkákat az aktuális torna feliratával.

Rochy úr kollégám az NS-nél, nagytudású szaki
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » Ma, 21:13

Adamek írta:
SuperDepor írta:

hát ja, az egy ruszkitlanított ukrán gárda volt kis georgiai és fehérorosz toldásokkal, sajnos ez volt az erősebb felük

az Eszterházy interjút anno én is láttam, azt azért tudni kell róla, hogy Marcibá nagy mókamájszter volt mindig, szerintem itt is inkább tréfálkozni próbált
viszont elejt egy értékesebb mondatot is, miszerint 5 perc alatt kettővel égni miközben a kapitány szótlanul áll leszegett fejjel, majd a szünetben buszozás helyett kitámadást kér, na onnan sok csapat szintén nem úszná meg hat alatt (visszanézve talán a hat nem is tükrözte az igazi difit)

ha visszanézzük az első két gólt, sima kapushiba mindkettő, ezt pár perc alatt átélni nem csoda, hogy ez a vége, de ha csak az egyiket nem nézi be D. Péter sporttárs tuti nem ilyen gyászos a vége
Az igazi difi 10 plusz volt. Disztlre 21-szer vezették rá a labdát. 6-ot kapott, abból egyet Dajka rúgott.

Az oroszokkal se jártunk volna jobban. Fjodor Cserenkov a Szpartakból bohócot csinált volna a birodalmi lépegetőinkből hátul, akik ezúttal lépni se tudtak a túledzettségtől.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » Ma, 22:08

kész, germánokra nem vonatkoznak hülye szabályok
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » Ma, 22:20

kizárólag az ecuadori szövetségi kapitány és a játékvezető kanca néz ki németnek a pálya környékén

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 26 perccel ezelőtt

Adamek írta:kizárólag az ecuadori szövetségi kapitány és a játékvezető kanca néz ki németnek a pálya környékén

Német csapatban évről évre több a néger.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Vissza: “www.nb1.hu”