zaggar írta:Törököktől többet vártam, nem ezt.
Bőven a legnagyobb csalódás. Szoros csoport volt, de így is őket vártam csoportelsőnek. Nagy beégés.
zaggar írta:Törököktől többet vártam, nem ezt.
Adamek írta:sikerült az első viccpirost kierőszakolni, mostantól lehet ezzel is meccseket manipulálni, hajrá
Szarka írta:zaggar írta:Törököktől többet vártam, nem ezt.
Bőven a legnagyobb csalódás. Szoros csoport volt, de így is őket vártam csoportelsőnek. Nagy beégés.
Jó ez így. Eszetlenek, mint Egerben a létrán. Elég abroszos marad így is. Marokkó feltehetően messzire mehet megint.zaggar írta:Törököktől többet vártam, nem ezt.
nyúl írta:Jó ez így. Eszetlenek, mint Egerben a létrán. Elég abroszos marad így is. Marokkó feltehetően messzire mehet megint.zaggar írta:Törököktől többet vártam, nem ezt.
Valami olyasmi.zaggar írta:nyúl írta:Jó ez így. Eszetlenek, mint Egerben a létrán. Elég abroszos marad így is. Marokkó feltehetően messzire mehet megint.zaggar írta:Törököktől többet vártam, nem ezt.
Ja ,nem azért mondtam, mert hiányoznának majd, csak ahogy fentebb Szarka említette volt, én is őket vártam a csoportban elsőnek. (de ezek amúgy csak félabroszosok, nem?)
Adamek írta:na talán ma végre helyre teszi valaki a svéd menekülteket
Javier Arizmendi írta:Adamek írta:na talán ma végre helyre teszi valaki a svéd menekülteket
A holland menekültek. Fura, hogy nem játszik arab a narancsoknal
Adamek írta:Javier Arizmendi írta:Adamek írta:na talán ma végre helyre teszi valaki a svéd menekülteket
A holland menekültek. Fura, hogy nem játszik arab a narancsoknal
a holland rabszolgák
Javier Arizmendi írta:Adamek írta:Javier Arizmendi írta:A holland menekültek. Fura, hogy nem játszik arab a narancsoknal
a holland rabszolgák
6 migri gól, Viktor forog a sírjában. Ja még él
Adamek írta:Javier Arizmendi írta:Adamek írta:a holland rabszolgák
6 migri gól, Viktor forog a sírjában. Ja még él
él? még játszott is a meccsen
Javier Arizmendi írta:Sürgősen csökkenteni kéne az európai csapatok számát. A potselejtezosok szart se érnek.
zaggar írta:Úgy látszik Ecuador nem jut be a nyolcaddöntőbe, ennyit erről.
Adamek írta:Javier Arizmendi írta:Sürgősen csökkenteni kéne az európai csapatok számát. A potselejtezosok szart se érnek.
szerencsére az éhező közép-amerikaiak a nyugger buliszigettel, a dél-amerikai harmadik vonal meg az olajos-abroszos srácok emelik helyettük is a szintet
amúgy tényleg elég lenne bőven az eddigi kupagyőzteseket meghívni egy elit körre és kész is lenne egy örök legjobb nyolc
az összes többi nagyjából céltáblának jár ki a VB-re
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 10 vendég