Szarka írta:Adamek írta:Szarka írta:Mindkettőt meg kell most már verni az első helyhez , feltételezve hogy a szigetieket ők elverik.
A csoport második az Argentinokat kaphatja a 32-ben. Aligha szeretnék ezt a spanyolok.
hajnalig csak találgatni lehet, hogy az argentínok egyáltalán milyen formában vannak így az elején, simán kezdhetnek ők is dadogva
nem kell feltétlenül kettő győzelem se sz első helyhez így, még négy pont simán elég lehet
5 pont is kevés az első helyhez, ha zöld-fokiakat nem szereznek több pontot, ami azert a papírforma, szóval lesz 4 pontja Uruknak es Szaudiknak is szerintem. Az első helyhez jobban el kell verniük az ellenfelüket, mint a másiknak a zöld-fokiakat.
Elsődleges osztályozó az egymás elleni, tehát 4 pont 100% hogy kevés lenne most már, hacsak nem lesz teljes körbeverés es 4 db 4 pontos.
Persze a papírforma, hogy behúzzak mindket meccset és elsők lesznek. Ahogy papíron az Argentinoknak is csoportelsőnek kell lennie.
én a magam részéről elengedném a papírformákhoz való beteges ragaszkodást
amúgy nem azt írtam, hogy 4 pont elég hanem azt, hogy még 4 pont elég lesz (a meglévő egy mellé)