Szombati foci: Fradi-Vidi!

Maradonapoli
Aranylabdás

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2026.06.05. 00:31

Cselszky írta:
Maradonapoli írta:
Cselszky írta:Összességében betli volt az idehozása, nem nyújtotta azt, amit vártak tőle. Ráadásul a mi szintünkön sokat is áldoztunk rá, van ahol 500 ezer eurót, másutt 700-750 ezret lehetett hallani. Félévről-félévre reméltük, hogy csak beszokik, csak villant valamit, de ez elmaradt. Elég nyilvánvalóan nem is érezte jól magát, kár volt erőltetni.
Gondolom, már a szerződése lejárta is közeledett, így lépni kellett, valójában már tavaly el lehetett volna engedni. Egy momentumért azért emlékezni fogok rá: a tavaly májusi fehérvári ki-ki meccsen ő verte be az elsőt, ami nagyon kellett ahhoz, hogy az legyen a vége, ami.

nem ez volt az a tag, aki már akkor sem érezte jól magát, amikor a szerződtetése után, felkészülés előtt Debrecenbe költözött?

De. Előtte volt is egy félévnyi hercehurca, már hoztuk volna, állítólag ő nem akart, aztán némi késéssel csak befutott. Már akkor olyan képet vágott, mint akinek a fogát húzzák. Mondjuk alapból egy savanyújóska, mosolyogni sem nagyon láttam.

nem értem az ilyet, akkor miért írt alá? gondolom fegyvert nem tartottak a fejéhez...
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2026.06.05. 10:47

Maradonapoli írta:
Cselszky írta:
Maradonapoli írta:nem ez volt az a tag, aki már akkor sem érezte jól magát, amikor a szerződtetése után, felkészülés előtt Debrecenbe költözött?

De. Előtte volt is egy félévnyi hercehurca, már hoztuk volna, állítólag ő nem akart, aztán némi késéssel csak befutott. Már akkor olyan képet vágott, mint akinek a fogát húzzák. Mondjuk alapból egy savanyújóska, mosolyogni sem nagyon láttam.

nem értem az ilyet, akkor miért írt alá? gondolom fegyvert nem tartottak a fejéhez...

A klub anno rekordigazolásként harangozta be. Szvsz mi adtuk a legjobb ajánlatot, a Kecsónak kellett a zsé, ő húzódozott hónapokig, aztán csak rávették. Szerintem semmi értelme az ilyennek. Aki nem akar jönni, minek erőltetni? Nem lesz benne köszönet. Így is lett. Nem lepne meg, ha ezután megtáltosodna.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2026.06.05. 10:48

Cselszky írta:
Maradonapoli írta:
Cselszky írta:De. Előtte volt is egy félévnyi hercehurca, már hoztuk volna, állítólag ő nem akart, aztán némi késéssel csak befutott. Már akkor olyan képet vágott, mint akinek a fogát húzzák. Mondjuk alapból egy savanyújóska, mosolyogni sem nagyon láttam.

A klub anno rekordigazolásként harangozta be. Szvsz mi adtuk a legjobb ajánlatot, a Kecsónak kellett a zsé, ő húzódozott hónapokig, aztán csak rávették. Szerintem semmi értelme az ilyennek. Aki nem akar jönni, minek erőltetni? Nem lesz benne köszönet. Így is lett. Nem lepne meg, ha ezután megtáltosodna.

ami igazán meglep, hogy nyilván nem magas összeget, de most is fizetett érte az MTK

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2026.06.05. 12:18

Cselszky írta:
Maradonapoli írta:
Cselszky írta:De. Előtte volt is egy félévnyi hercehurca, már hoztuk volna, állítólag ő nem akart, aztán némi késéssel csak befutott. Már akkor olyan képet vágott, mint akinek a fogát húzzák. Mondjuk alapból egy savanyújóska, mosolyogni sem nagyon láttam.

most, hogy nézem a Lokinál készült képeit, tényleg olyan mindegyik, mintha egy kanál lószarral kínáltátok volna meg előtte :DDDDDDD

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2026.06.05. 20:33

Keane pofára esett - már ha a Celtic miatt adta be a felmondását - mert állítólag Martin O'Neill-t választották.

Az ír manó ellen a Celtic palesztinbarát szurkerei "Kelta Szurkolók Palesztina Felszabadításáért" szabályos tüntetést is szerveztek, mert a kaftiknál vállalt munkát és azok után sem mondta fel, hogy azok elkezdték a gázai népirtást.

banok
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: banok » 2026.06.06. 04:10

Mech írta:
Cselszky írta:NB1 és a közvetítési jogok:
https://telex.hu/g7/elet/2026/06/04/mag ... -mtva-mlsz

tehát az MTVA-nak többe került egy Paks-Kisvárda meccs, mint az RTL-nek egy PSG-Bayern?

Azért szembeállítani a NB1 átlag meccseinek 100-200 ezres nézettségét szembeállítani a BL döntő 1,4 milliókjával nem kicsit igazságtalan. Amikor az M4 Sporton ment a Bajnokok Ligája akkor meccsek többségét kb. annyian nézték mint egy Fradi meccset...

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.06.06. 16:48

a Honvéd megint kukázott egy digót, most Svejcből, kinézetre egy idősödő stricinek néz ki, talán a nyugdíjas Flipper Öcsi nézne így ki ha megérte volna a nyugdíj korhatárt
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2026.06.06. 17:34

Adamek írta:a Honvéd megint kukázott egy digót, most Svejcből, kinézetre egy idősödő stricinek néz ki, talán a nyugdíjas Flipper Öcsi nézne így ki ha megérte volna a nyugdíj korhatárt

A spanyol megszökött?
Nem igazán értem miért érte meg nekik Fickót lecserélni erre a faszira - főleg ebben a várhatóan nadrágszíjhúzós időszakban-, nem tűnik jobbnak, annyi hogy Tiszalökhöz képest Kriens meg ilyen kis alpesi városok nem csak roma, hanem romantikus hangulatot kölcsönöznek egykori állomáshelyeinek. Ahogy nézem kb. semmi eredménye egész pályafutása alatt edzőként, de az utóbbi 5 évből pláne semmi, ebben az időszakban 3/2 helyen a szerződését sem töltötte ki, én valami McStay-féle karriert jósolok neki... (vagy melyik külföldi mágust külték el 1,5-2 hónapon belül? ) A fizuja viszont jó eséllyel legalább a duplája lesz a tír kopaszénak.

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2026.06.06. 19:12

Maradonapoli írta:
Adamek írta:a Honvéd megint kukázott egy digót, most Svejcből, kinézetre egy idősödő stricinek néz ki, talán a nyugdíjas Flipper Öcsi nézne így ki ha megérte volna a nyugdíj korhatárt

A spanyol megszökött?
Nem igazán értem miért érte meg nekik Fickót lecserélni erre a faszira - főleg ebben a várhatóan nadrágszíjhúzós időszakban-, nem tűnik jobbnak, annyi hogy Tiszalökhöz képest Kriens meg ilyen kis alpesi városok nem csak roma, hanem romantikus hangulatot kölcsönöznek egykori állomáshelyeinek. Ahogy nézem kb. semmi eredménye egész pályafutása alatt edzőként, de az utóbbi 5 évből pláne semmi, ebben az időszakban 3/2 helyen a szerződését sem töltötte ki, én valami McStay-féle karriert jósolok neki... (vagy melyik külföldi mágust külték el 1,5-2 hónapon belül? ) A fizuja viszont jó eséllyel legalább a duplája lesz a tír kopaszénak.

Rosszabb. Ő lesz az új Rossi. 10 év mulva magyar kapitány lesz.
ETO

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2026.06.06. 19:59

A bemutatásából az az infó lepett meg, hogy 2003 óta nem nyert bajnokságot a Grasshoppers.
Amúgy nem túl biztató a fazon, de majd kiderül.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2026.06.06. 20:41

Cselszky írta:

A bemutatásából az az infó lepett meg, hogy 2003 óta nem nyert bajnokságot a Grasshoppers.
Amúgy nem túl biztató a fazon, de majd kiderül.

A Grasshopper kb az Újpest szintjén van, idén osztályozón maradt benn.
ETO

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.06.06. 22:37

Kampós Nyunyó is tiplizik, nem is hallottam eddig ezt
Zegről Bucurestibe
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2026.06.09. 17:47

SD, a Macsó nevű gyerekről mit kell tudni? Van benne tehetség, vagy felejtős?

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2026.06.10. 13:26

Újra kitolták az NB1-es közvetítési jogos pályázat határidejét.
Talán közelebb lesz a piaci értékhez az összeg. Rossz hír az MLSZ-nek és a kluboknak.

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2026.06.10. 14:52

Cselszky írta:Újra kitolták az NB1-es közvetítési jogos pályázat határidejét.
Talán közelebb lesz a piaci értékhez az összeg. Rossz hír az MLSZ-nek és a kluboknak.

nemtom mennyire fosnak, nyilván bullshit de az MLSZ (Vági) most letolt egy ilyen interjút: https://index.hu/sport/futball/2026/06/ ... tsegvetes/

a (sztem) legfontosabb részek a végén vannak:

"Vági Márton ezzel kapcsolatban elmondta, hogy egy átlagos költségvetéssel rendelkező NB I-es klubnak – amely hozzávetőlegesen 3,4 milliárd forintból gazdálkodik – tudni kell kezelni a helyzetet, ha 10-15 százalékkal csökkenhet a költségvetése azáltal, hogy kevesebb pénz jut neki ezen az ágon.
Az NB II-es klubokat azonban minden bizonnyal rosszabbul érintheti a változás, hiszen a jóval kisebb költségvetésű egyesületek büdzséjének nagyobb részét teszik ki az MLSZ központi bevételeiből származó összegek.
A főtitkár úgy fogalmazott, hogy a 15 százalékos kiesést racionális gazdálkodással vissza lehet hozni, ugyanakkor nyomatékosította, hogy az MLSZ saját forrásaiból nem fogja pótolni az elmaradt részt, ez minden esetben a klubok feladata."

10-15%-os csökkenéssel számolnak ami szerintem hauzgság, a legtöbb helyen akár 50%-al bezuhanhat a büdzsé ahogy hallani

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2026.06.10. 15:24

Borbély és az erőnléti edző után a sportigazgató is lelépett Győrből

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2026.06.11. 14:40

PAFC széthullóban, Szappanos és Markgráf Újpestre, Nagy Zsolt a Lokihoz írhat alá hamarosan

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.06.11. 15:08

Mech írta:PAFC széthullóban, Szappanos és Markgráf Újpestre, Nagy Zsolt a Lokihoz írhat alá hamarosan

sajnálom a Lokkert, idén is röhögnöm kell a lilákon

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2026.06.11. 15:20

Mech írta:PAFC széthullóban, Szappanos és Markgráf Újpestre, Nagy Zsolt a Lokihoz írhat alá hamarosan

Fú, de nem bírom azt a fazont.

Vissza: “www.nb1.hu”