Szombati foci: Fradi-Vidi!
- Savaria1919
- Aranylabdás
- Kapcsolat:
Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!
Feczkó szerződését megszüntette a Honvéd.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben. - Képes Sport 1940.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben. - Képes Sport 1940.
- Maradonapoli
- Aranylabdás
A nadrághúzás első jelei csúton: "Tizenhat év után lepasszolta az Alcsúti Arborétum üzemeltetését a Mészáros Lőrinc-féle Puskás Akadémia"
Tippem: Az évet még alsó-középcsapatként (vagy méginkább kiesőjelöltként) lehet kihúzzák a mennyeiben, de szerintem az odairányított szponzorok többségükben dobbantanak majd, állami lóvé ugye remélehtőleg 0, Lölö meg inkább költene Ondira meg a jaktra, 3-éven belül nb2-es szinten esetleg átvehetik a Csákvár szerepét (azok meg mennek a megyébe), aztán remélhetőleg legkésőbb 5 éven belül ténylegesen beszántják az egész csutkány disneylandet.
Fentebb próbáltam realista lenni, de nem bánnám, ha már nyáron sem tudnák beadni a licencet, vagy esetleg menet közben mennének csődbe vagy már jövőre kiesnének a gecibe megszűnéssel tarkítva satöbbi, satöbbi, satöbbi.
Tippem: Az évet még alsó-középcsapatként (vagy méginkább kiesőjelöltként) lehet kihúzzák a mennyeiben, de szerintem az odairányított szponzorok többségükben dobbantanak majd, állami lóvé ugye remélehtőleg 0, Lölö meg inkább költene Ondira meg a jaktra, 3-éven belül nb2-es szinten esetleg átvehetik a Csákvár szerepét (azok meg mennek a megyébe), aztán remélhetőleg legkésőbb 5 éven belül ténylegesen beszántják az egész csutkány disneylandet.
Fentebb próbáltam realista lenni, de nem bánnám, ha már nyáron sem tudnák beadni a licencet, vagy esetleg menet közben mennének csődbe vagy már jövőre kiesnének a gecibe megszűnéssel tarkítva satöbbi, satöbbi, satöbbi.
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach
-
Cselszky
- Aranylabdás
Maradonapoli írta:A nadrághúzás első jelei csúton: "Tizenhat év után lepasszolta az Alcsúti Arborétum üzemeltetését a Mészáros Lőrinc-féle Puskás Akadémia"
És mi lenne a halom létesítménnyel? Ott rohadnának, mint Ceau stadija?
Ha már ennyi közpénz belement, talán jobb lenne, ha valaki az enyészet elől átvenné, és arra használná, amire elvileg szolgált volna a projekt: csináljanak egy normális up-centrumot, normális képzéssel. Persze a dolog pénzügyi fenntarthatóságáról lövésem nincs. Ehhez a felnőttek szintjén megfelelő lehet egy nb2-es középcsapat. Aztán a jobbakat vigyék fel az NB1-es klubokhoz, az extrém jókat akár egyből külföldre, a lényeg, hogy ha már léteznek, járuljanak végre hozzá érdemben a magyar focihoz a képzés, tehetségnevelés terén.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!
- Maradonapoli
- Aranylabdás
Cselszky írta:Maradonapoli írta:A nadrághúzás első jelei csúton: "Tizenhat év után lepasszolta az Alcsúti Arborétum üzemeltetését a Mészáros Lőrinc-féle Puskás Akadémia"
És mi lenne a halom létesítménnyel? Ott rohadnának, mint Ceau stadija?
Ha már ennyi közpénz belement, talán jobb lenne, ha valaki az enyészet elől átvenné, és arra használná, amire elvileg szolgált volna a projekt: csináljanak egy normális up-centrumot, normális képzéssel. Persze a dolog pénzügyi fenntarthatóságáról lövésem nincs. Ehhez a felnőttek szintjén megfelelő lehet egy nb2-es középcsapat. Aztán a jobbakat vigyék fel az NB1-es klubokhoz, az extrém jókat akár egyből külföldre, a lényeg, hogy ha már léteznek, járuljanak végre hozzá érdemben a magyar focihoz a képzés, tehetségnevelés terén.
rohadjon le az egész, mint csau stadionja, legyen örök mementóként az enyészeté, ha jófej akarok lenni, akkor szétbontani, alkatrészeit ingyen - pályázat útján szétosztani - vidéki városokban
-
Cselszky
- Aranylabdás
Maradonapoli írta:rohadjon le az egész, mint csau stadionja, legyen örök mementóként az enyészeté, ha jófej akarok lenni, akkor szétbontani, alkatrészeit ingyen - pályázat útján szétosztani - vidéki városokban
Fölöttébb durva és antiszociális vagy ebben az ügyben. :)
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!
- Maradonapoli
- Aranylabdás
Cselszky írta:Maradonapoli írta:rohadjon le az egész, mint csau stadionja, legyen örök mementóként az enyészeté, ha jófej akarok lenni, akkor szétbontani, alkatrészeit ingyen - pályázat útján szétosztani - vidéki városokban
Fölöttébb durva és antiszociális vagy ebben az ügyben. :)
írtam durvábbakat is, de revidiáltam magam az eredeti hsz-emhez képest, figyelembe véve, hogy ez alapjában véve egy focis oldal, de csak ezért
-
Javier Arizmendi
- Sztár
Mech írta:Adamek írta:Mech írta:kétlem, hogy bírnák a fizuját
más: Borbély akkor Fradi? (Vitálissal csomagban?)
simán megfizetik ha akarják, de szerintem nem oda tart
jók ezek a legendák a hazai fizukról, a Zvezda például csípőből rádobott egy kétszámjegyű százalékot az egyik legjobban kitömött légiósunk zsoldjára
Borbély visszajönne, de Vityáról azt mondják kinőtte az NB1-t
Gazpromos zvezda az egész régióban gyanítom a legcsilliárdosabb klub
En is szeretem a jó vicceket. A Dinamo Z büdzséje evi 60 millió euró, a Ferencvarose 45, a Zvezdaje 20 milla. Nem véletlen, hogy Nikolics eljott otthonrol Fehérvárra, vagy Saldanha is otthagyta a szerbeket a Zodekert, mégha ezek Partizánok voltak is.
ETO
Adamek írta:Szarka írta:Adamek írta:simán megfizetik ha akarják, de szerintem nem oda tart
jók ezek a legendák a hazai fizukról, a Zvezda például csípőből rádobott egy kétszámjegyű százalékot az egyik legjobban kitömött légiósunk zsoldjára
Borbély visszajönne, de Vityáról azt mondják kinőtte az NB1-t
Elvileg jött egy 3 millió eurós ajánlat egy angol klubtól.
PL vagy Csámpi?
Azt nem mondják, de ennyiert Champo lesz, vagy oda adják kölcsön.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"
Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében
"Intensity is our Identity"
Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében