Mech írta:Maradonapoli írta:Papírforma Villa döntőbe jutás, a Foreszt sajna a kiesőjelölt arcát hozta (oké, tudom 99% , hogy benn maradnak, de akkor is) - pedig nagy story lett volna az Európában korábban is nagyokat durrantók döntőbeli visszatérése - 20+ év nb2, nb3 után -, sőt a Freiburg ellen talán még nekik is lett volna esélyük, a trófeára is...
Na, a Freiburg megmutatta, - a számomra továbbra is jellegten Braga - kiejtésével, hogy a Fekete-erdőben is lehet jó csapatot csinálni, nemzetközi szinten is. Meglepi lenne a döntőbeli győzelmük, de ők tényleg nagy szavak nélkül történelmet írnának, persze nekik már a döntő is az.
Na és akkor az abszolút bohócliga:
- A törpéknek kitalált sorozatban is egy ángilus - még ha a gyenge közepesek közül való is - szerezheti meg 2 éven belül a klub harmadik "nagy" trófeáját, ami szép teljesítmény, hogy tekintve, hogy tavalyig semmit nem nyertek és sajna papíron ők is az esélyesek.
- A másik Madrid csöves 3. csapata, akik meglehetősen magabiztosan gyakták le az elzásziakat, nekem 2 gól kellett volna azon a meccsen, de hát a béna francúzok - állítólag megismételt - tiziből sem bírtak betalálni. Gondolom akkor már fejben elengedték az utolsó percekben a storyt...
Továbbra sem vagyok kibékülve ezekkel az új uefa gagyikupákkal és persze a bl-el sem, szóval kérem vissza a régi jó európai kupákat, BEK-et, KEK-et, UEFA-kupát, Intertotót!
ha mindhárom döntőt az angol nyeri akkor a következő szezonban 10 csapatuk indulhat nemzetköziben (6 bl, 2 el, 2 ekl)
ezzel kellene kezdeni igazán valamit.... nevetséges
nem is kell ehhez mindháromnak nyerni, elég az EL+EKL