Szombati foci: Fradi-Vidi!
Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!
A meccs eleje alapján azt hittem, még meg is viccelheti a DVTK az ETO-t, de csak kiütközik a különbség. Pikáns lenne egy döntetlen a derbin, többet nem látok az Újpestben.
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék
Piros-fehér-kék
Látod, Mech, mondtam én, hogy elúszik a bronz Pakson az atomhulladékkal!
- Maradonapoli
- Aranylabdás
jaj ne! megint kaszinós esik ki a bohócliga előselejtezőjében valamelyik máltai kettes ligakupagyőztes ellen!
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach
RC írta:Megint izgalmas a derbi...
Hát erre kár volt várni. Ennyi idő után már csak mákból is becsúszhatott volna egy győzelem az Ujpestnek.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"
Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében
"Intensity is our Identity"
Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében
Szarka írta:RC írta:Megint izgalmas a derbi...
Hát erre kár volt várni. Ennyi idő után már csak mákból is becsúszhatott volna egy győzelem az Ujpestnek.
Várható volt, hogy a szurkolóknál is elszakad egyszer a cérna.
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék
Piros-fehér-kék
-
Cselszky
- Aranylabdás
Rendszerbontó buli.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!
-
Cselszky
- Aranylabdás
nyúl írta:Látod, Mech, mondtam én, hogy elúszik a bronz Pakson az atomhulladékkal!
Csak az első 30 percet láttam, már az sem nézett ki jól, de a vége kifejezetten randa.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!
Csodálkozom, hogy kimennek. 11 naptári éve nem tudtak fogni egy derbyt. Az 28 meccs. Ebből 15 vereség zsinórban.RC írta:Szarka írta:RC írta:Megint izgalmas a derbi...
Hihetetlen.
De még mindig nem rekord. A Tottenham 1990 és 2006 között összehozott 32 meccset nyeretlenül a Chelsea ellen.
nyúl írta:Csodálkozom, hogy kimennek. 11 naptári éve nem tudtak fogni egy derbyt. Az 28 meccs. Ebből 15 vereség zsinórban.RC írta:Szarka írta:Hát erre kár volt várni. Ennyi idő után már csak mákból is becsúszhatott volna egy győzelem az Ujpestnek.
Hihetetlen.
De még mindig nem rekord. A Tottenham 1990 és 2006 között összehozott 32 meccset nyeretlenül a Chelsea ellen.
Már 1-2-3 éve is beszéltük ,ennyi meccsből a Kaposvár vagy a Barcika is megverné egyszer őket.
ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS! :D
"A fiatal dingó nagyon kedves jószág, ám felnőve bizalmatlanná, harapóssá, rendkívül önállóvá válik, ragadozó természete minduntalan kitör belőle, ezért háziállatként tartása semmiképpen nem ajánlott."
"A fiatal dingó nagyon kedves jószág, ám felnőve bizalmatlanná, harapóssá, rendkívül önállóvá válik, ragadozó természete minduntalan kitör belőle, ezért háziállatként tartása semmiképpen nem ajánlott."
- banok
- Aranylabdás
- Kapcsolat:
A lilák meg lettek baszva. Jövő héten be kell húzni a kupát!
- Maradonapoli
- Aranylabdás
dingo írta:nyúl írta:Csodálkozom, hogy kimennek. 11 naptári éve nem tudtak fogni egy derbyt. Az 28 meccs. Ebből 15 vereség zsinórban.RC írta:Várható volt, hogy a szurkolóknál is elszakad egyszer a cérna.
Hihetetlen.
Már 1-2-3 éve is beszéltük ,ennyi meccsből a Kaposvár vagy a Barcika is megverné egyszer őket.
jó, de ellenük nem szívná fel magát annyira egyik alkalommal sem az ellen
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach
- extex
- Aranylabdás
banok írta:A lilák meg lettek baszva. Jövő héten be kell húzni a kupát!
A harmadik döntőt csak nem b*sszuk el... Nagy blama lenne idén semmit sem nyerni.
-
Deep Purple
- Aranylabdás
- Kapcsolat:
Most sem sikerült értelmes mentalitással kiállni az FTC ellen. Az edző valószínűleg törekedett volna egy viszonylag biztonságos taktikára (a felállásból erre következtetek), de a baj itt a taktikánál jóval mélyebb, és ez a szégyenteljes nyeretlenség az FTC ellen csak egy tünete a sokból.
nyúl írta:Látod, Mech, mondtam én, hogy elúszik a bronz Pakson az atomhulladékkal!
kár érte, engem meglepett azért az eredmény, ez a Paks eddig totál nem tűnt motiváltnak ebben a "bronzcsatában", de innen már meglesz nekik mert a végén a diókat kell legyakni
bár ha a Fradi nyeri a kupát a 4. hellyel mehettek ti is nemzetközibe
-
SuperDepor
- Moderátor
a nemzetpalija nem nyilatkozott?
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.
SuperDepor írta:a nemzetpalija nem nyilatkozott?
előbb visszanézi a fiai meccsét
csakfoci szerint nincs beérkező pályázat a közvetítési jogokra, így újra kiírják
- Adamek
- Flegma
Mech írta:csakfoci szerint nincs beérkező pályázat a közvetítési jogokra, így újra kiírják
nem csodálom
várható volt, hogy a kertévéknek nem sok kedve lesz a hétvégi 6 meccshez
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi
Adamek írta:Mech írta:csakfoci szerint nincs beérkező pályázat a közvetítési jogokra, így újra kiírják
nem csodálom
várható volt, hogy a kertévéknek nem sok kedve lesz a hétvégi 6 meccshez
rtl-sport tv közös ajánlatról ír a kólafoci, viszont az RTL vinné egyből streamingre a Fradi meccseket, ez meg gondolom a sport tv-nek nem tetszik, de nekik meg lófasz pénzük nincs erre, hogy egyedül pályázzanak