Haladás: az ügyvezető nem tétlenkedik, Mátyusnak sem szabad

Javier Arizmendi
Sztár

Re: Haladás: az ügyvezető nem tétlenkedik, Mátyusnak sem szabad

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2026.04.27. 22:21

Mech írta:
zaggar írta:Csertői Aurél: – Ilyen a foci. A múlt héten arról beszéltünk, hogy milyen jól játszottunk, de nem szereztünk pontot, most meg nem játszottunk jól, de mégis lett egy pontunk. Sok hibával, frusztrációval futballoztak a srácok, gyűrte egymást a két csapat. Mindenki a jövőjéért aggódik, van egy bizonytalanság a magyar futballban, jó lenne, ha kiderülnének pro és kontra a dolgok, mert ebből élnek a srácok. Tudat alatt van némi frusztráció, de a következő meccsre ezt nem szeretnénk megtartani. (nso)

hogy oda ne rohanjak..én kedvelem Csertőit, de valahogy egyik futballistáját sem tudom sajnálni. (és nem azért mert Mezőkövesden játszanak, az újpesti legényeknek sem adnék millióst fizetéseket)

bánja a fasz, de az azért döbbenetes, hogy ennyi odatolt pénzt feléltek ezek a klubok olyan szinten, hogy semmi tartalékuk nincs

Révész is kb. ugyanezt nyilatkozta a Dió meccs után: „Valahol megértem a játékosokat, mert nagyon nagy a bizonytalanság, nem kapunk információkat. Az is információ lenne, ha másodosztályban indulnánk, ha megszűnne a bajnokság, valaminek történnie kell! Nyilván lesz futball, csak a játékosok most a jövőjüket féltve más arcukat mutatják. Az én feladatom lenne motiválni őket, de bennem sincs meg az az erő, mint korábban és bennem is hatalmas bizonytalanság van. Erre a két meccsre a tisztességet elő tudjuk venni és tapssal tudunk elköszönni a közönségünktől” – zárta szavait Révész Attila.

Ami tuti csökken egyből szerintem, az a tévés pénz.
ETO

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » Tegnap, 10:46

Mech írta:NB3 helyzetjelentés 6 körrel a vége előtt:

É-K csoportban Kisvárda II vezet, ők nem juthatnak fel, de így a Cigándot elüthetik az osztályozótól (2 pont a hátrányuk, de még játszanak egymással), DEAC a harmadik 4 pont hátránnyal a Várdától

D-K csoportban Monor vezet 4 ponttal az ESMTK (nem játszanak már egymással), 5 ponttal a Gyula előtt

É-NY sima Gyirmót, nincs kérdés

D-NY-on most éppen a Kaposvár vezet, 3 ponttal a PMFC, Kanizsa duó előtt (viszont a Rákóczi már nem játszik ezzel a kettővel)

sok változás nincs, a D-Ny csoport viszont még bőven izgi továbbra is
Kanizsa, Pécs, Kaposvár trió 57-57-57 ponttal áll 4 körrel a vége előtt!

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » Tegnap, 10:47

Javier Arizmendi írta:
Mech írta:
zaggar írta:Csertői Aurél: – Ilyen a foci. A múlt héten arról beszéltünk, hogy milyen jól játszottunk, de nem szereztünk pontot, most meg nem játszottunk jól, de mégis lett egy pontunk. Sok hibával, frusztrációval futballoztak a srácok, gyűrte egymást a két csapat. Mindenki a jövőjéért aggódik, van egy bizonytalanság a magyar futballban, jó lenne, ha kiderülnének pro és kontra a dolgok, mert ebből élnek a srácok. Tudat alatt van némi frusztráció, de a következő meccsre ezt nem szeretnénk megtartani. (nso)

hogy oda ne rohanjak..én kedvelem Csertőit, de valahogy egyik futballistáját sem tudom sajnálni. (és nem azért mert Mezőkövesden játszanak, az újpesti legényeknek sem adnék millióst fizetéseket)

bánja a fasz, de az azért döbbenetes, hogy ennyi odatolt pénzt feléltek ezek a klubok olyan szinten, hogy semmi tartalékuk nincs

Révész is kb. ugyanezt nyilatkozta a Dió meccs után: „Valahol megértem a játékosokat, mert nagyon nagy a bizonytalanság, nem kapunk információkat. Az is információ lenne, ha másodosztályban indulnánk, ha megszűnne a bajnokság, valaminek történnie kell! Nyilván lesz futball, csak a játékosok most a jövőjüket féltve más arcukat mutatják. Az én feladatom lenne motiválni őket, de bennem sincs meg az az erő, mint korábban és bennem is hatalmas bizonytalanság van. Erre a két meccsre a tisztességet elő tudjuk venni és tapssal tudunk elköszönni a közönségünktől” – zárta szavait Révész Attila.

Nyilván csökken valamelyest, de közel sem annyira, mint mindenki várja.
Állítólag a Sport TV-hez (vissza)kerülnek a jogok, 2.5 mrd-os szerződéssel
abból azért lehet osztogatni bőven

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » Tegnap, 10:49

Mech írta:nb2 kiesőknél tisztul a kép a hétvégén, a 4 utolsó csapat egymás ellen játszik: Sori-Budafok, Bcsaba-Szentlőrinc

13. Soroksár 23
14. Békéscsaba 23
---------------
15. Budafok 22
16. Szentlőrinc 20

sajnos nem jól alakultak az eredmények a fellegvár hívőknek, egyre nagyobb szarban a Csaba, ráadásul a Szlőrinc is felzárkózott (3 forduló még)

13. Soroksár 27
14. Budafok 25
------------------
15. Békéscsaba 25
16. Szentlőrinc 24

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » Tegnap, 15:18

Mech írta:
Mech írta:nb2 kiesőknél tisztul a kép a hétvégén, a 4 utolsó csapat egymás ellen játszik: Sori-Budafok, Bcsaba-Szentlőrinc

13. Soroksár 23
14. Békéscsaba 23
---------------
15. Budafok 22
16. Szentlőrinc 20

sajnos nem jól alakultak az eredmények a fellegvár hívőknek, egyre nagyobb szarban a Csaba, ráadásul a Szlőrinc is felzárkózott (3 forduló még)

13. Soroksár 27
14. Budafok 25
------------------
15. Békéscsaba 25
16. Szentlőrinc 24

Ha ez a Pestszentlőrinc lenne, mindegyik erintett fellegvár lenne a javából
ETO

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » Tegnap, 19:13

Mech írta:
Javier Arizmendi írta:
Mech írta:bánja a fasz, de az azért döbbenetes, hogy ennyi odatolt pénzt feléltek ezek a klubok olyan szinten, hogy semmi tartalékuk nincs

Jó csak ez eddig évi 10 milliárd volt. A különbség akkora, hogy ezentúl a 300 elsőosztályú játékosnak évi 25 millaval kevesebbet tudnak fizetni.
ETO

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » Ma, 06:57

Javier Arizmendi írta:
Mech írta:
Javier Arizmendi írta:Ami tuti csökken egyből szerintem, az a tévés pénz.

Jó csak ez eddig évi 10 milliárd volt. A különbség akkora, hogy ezentúl a 300 elsőosztályú játékosnak évi 25 millaval kevesebbet tudnak fizetni.

kérdés, hogy abból a 10 nagymisiből mennyi jutott el ténylegesen a gladiátorokhoz
szerintem elég naiv magaviselet azt feltételezni, hogy pont itt minden jómagyar beleöntött adógaras oda gurult ahova azt lepapírozták és nem a házipénztárt hizlalták egy kövér százalékkal a méhecske szorgalommal gyűjtögető elvtársak
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » Ma, 07:51

Adamek írta:
Javier Arizmendi írta:
Mech írta:Nyilván csökken valamelyest, de közel sem annyira, mint mindenki várja.

kérdés, hogy abból a 10 nagymisiből mennyi jutott el ténylegesen a gladiátorokhoz
szerintem elég naiv magaviselet azt feltételezni, hogy pont itt minden jómagyar beleöntött adógaras oda gurult ahova azt lepapírozták és nem a házipénztárt hizlalták egy kövér százalékkal a méhecske szorgalommal gyűjtögető elvtársak

Tény, de mivel a fijjuk nem mondanak le a garasokrol, kénytelenek lesznek a játékosoktol elvenni. És akkor még a Tao átstrukturálasrol nem is beszéltünk. Már ha betartjak az új fiúk, amit ígérnek, hogy csekkoljak, hogy a Tao tényleg az utánpotlasra megy, és nem Cipetics fizujara. Tulkeppen Révész korrekt, látja, hogy nem lesz pénz lovera, atszervez.
ETO

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » Ma, 09:02

Javier Arizmendi írta:
Adamek írta:
Javier Arizmendi írta:Jó csak ez eddig évi 10 milliárd volt. A különbség akkora, hogy ezentúl a 300 elsőosztályú játékosnak évi 25 millaval kevesebbet tudnak fizetni.

Tény, de mivel a fijjuk nem mondanak le a garasokrol, kénytelenek lesznek a játékosoktol elvenni. És akkor még a Tao átstrukturálasrol nem is beszéltünk. Már ha betartjak az új fiúk, amit ígérnek, hogy csekkoljak, hogy a Tao tényleg az utánpotlasra megy, és nem Cipetics fizujara. Tulkeppen Révész korrekt, látja, hogy nem lesz pénz lovera, atszervez.

ha nem is a klasszikus értelemben vett korrekt arc, de mindenképpen mocorog a fejében értelem
tuképpen megnézném gazi versenyhelyzetben egy igazi klub élén igazi sport és gazdasági célokért hajtani, tippre alkalmas lehet rá
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » Ma, 21:15

Adamek írta:
Javier Arizmendi írta:
Adamek írta:kérdés, hogy abból a 10 nagymisiből mennyi jutott el ténylegesen a gladiátorokhoz

ha nem is a klasszikus értelemben vett korrekt arc, de mindenképpen mocorog a fejében értelem
tuképpen megnézném gazi versenyhelyzetben egy igazi klub élén igazi sport és gazdasági célokért hajtani, tippre alkalmas lehet rá

Nso forumon nagyon szidjak...
ETO

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » Ma, 21:23

Javier Arizmendi írta:
Adamek írta:
Javier Arizmendi írta:Tény, de mivel a fijjuk nem mondanak le a garasokrol, kénytelenek lesznek a játékosoktol elvenni. És akkor még a Tao átstrukturálasrol nem is beszéltünk. Már ha betartjak az új fiúk, amit ígérnek, hogy csekkoljak, hogy a Tao tényleg az utánpotlasra megy, és nem Cipetics fizujara. Tulkeppen Révész korrekt, látja, hogy nem lesz pénz lovera, atszervez.

Nso forumon nagyon szidjak...

megtehetik, szabad a véleménynyilvánítás

Vissza: “www.nb1.hu”