Mech írta:zaggar írta:Mech írta:igen, tbánya+sopron nagy barik így várható volt az összefeszülés
ebből ez hogy jön ki? ti nem komáljátok a soproniakat?
nem, sőt, zeg után ők a top 2. "ellenség"
köszi, erről nem tudtam.
Mech írta:zaggar írta:Mech írta:igen, tbánya+sopron nagy barik így várható volt az összefeszülés
ebből ez hogy jön ki? ti nem komáljátok a soproniakat?
nem, sőt, zeg után ők a top 2. "ellenség"
SuperDepor írta:https://www.csakfoci.hu/magyar-foci/ilyet-meg-nem-lattal-a-kapus-feldobta-a-labdat-majd-agyonrugta-a-vasas-csatarat-video?fbclid=IwY2xjawRI4vxleHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZBAyMjIwMzkxNzg4MjAwODkyAAEe1vUQH9zWwrA_IGlFgrnsJQcWBxeLd9Fsc_LEUiyfjctNv0prowOB2D5Xu1g_aem_REwyGJkmcLwUoOUZZ2QhXA
Cselszky írta:“Hivatalos: BEVEZETIK AZ OSZTÁLYOZÓT a Fizz Ligáért.
Az élvonalbeli tagságról egy mérkőzés dönt majd, amit semleges helyszínen rendeznek meg.” (M4)
Savaria1919 írta:Cselszky írta:“Hivatalos: BEVEZETIK AZ OSZTÁLYOZÓT a Fizz Ligáért.
Az élvonalbeli tagságról egy mérkőzés dönt majd, amit semleges helyszínen rendeznek meg.” (M4)
ez így csak növeli a két liga közötti különbséget és nehezíti az átjárhatóságot
Mech írta:NB3 helyzetjelentés 6 körrel a vége előtt:
É-K csoportban Kisvárda II vezet, ők nem juthatnak fel, de így a Cigándot elüthetik az osztályozótól (2 pont a hátrányuk, de még játszanak egymással), DEAC a harmadik 4 pont hátránnyal a Várdától
D-K csoportban Monor vezet 4 ponttal az ESMTK (nem játszanak már egymással), 5 ponttal a Gyula előtt
É-NY sima Gyirmót, nincs kérdés
D-NY-on most éppen a Kaposvár vezet, 3 ponttal a PMFC, Kanizsa duó előtt (viszont a Rákóczi már nem játszik ezzel a kettővel)
Javier Arizmendi írta:Egy meccsre lehet igazolni külföldieket? Vagy az nb1esek állnak majd ki légiósok nélkül, hogy egyformák legyenek az esélyek?
banok írta:Javier Arizmendi írta:Egy meccsre lehet igazolni külföldieket? Vagy az nb1esek állnak majd ki légiósok nélkül, hogy egyformák legyenek az esélyek?
Miféle hülye kérdés ez? Attól, hogy egy csapat tele van légiósokkal még nem jelenti azt, hogy jó is. Lásd még DVTK...
zaggar írta:Csertői Aurél: – Ilyen a foci. A múlt héten arról beszéltünk, hogy milyen jól játszottunk, de nem szereztünk pontot, most meg nem játszottunk jól, de mégis lett egy pontunk. Sok hibával, frusztrációval futballoztak a srácok, gyűrte egymást a két csapat. Mindenki a jövőjéért aggódik, van egy bizonytalanság a magyar futballban, jó lenne, ha kiderülnének pro és kontra a dolgok, mert ebből élnek a srácok. Tudat alatt van némi frusztráció, de a következő meccsre ezt nem szeretnénk megtartani. (nso)
hogy oda ne rohanjak..én kedvelem Csertőit, de valahogy egyik futballistáját sem tudom sajnálni. (és nem azért mert Mezőkövesden játszanak, az újpesti legényeknek sem adnék millióst fizetéseket)
Mech írta:zaggar írta:Csertői Aurél: – Ilyen a foci. A múlt héten arról beszéltünk, hogy milyen jól játszottunk, de nem szereztünk pontot, most meg nem játszottunk jól, de mégis lett egy pontunk. Sok hibával, frusztrációval futballoztak a srácok, gyűrte egymást a két csapat. Mindenki a jövőjéért aggódik, van egy bizonytalanság a magyar futballban, jó lenne, ha kiderülnének pro és kontra a dolgok, mert ebből élnek a srácok. Tudat alatt van némi frusztráció, de a következő meccsre ezt nem szeretnénk megtartani. (nso)
hogy oda ne rohanjak..én kedvelem Csertőit, de valahogy egyik futballistáját sem tudom sajnálni. (és nem azért mert Mezőkövesden játszanak, az újpesti legényeknek sem adnék millióst fizetéseket)
bánja a fasz, de az azért döbbenetes, hogy ennyi odatolt pénzt feléltek ezek a klubok olyan szinten, hogy semmi tartalékuk nincs
Révész is kb. ugyanezt nyilatkozta a Dió meccs után: „Valahol megértem a játékosokat, mert nagyon nagy a bizonytalanság, nem kapunk információkat. Az is információ lenne, ha másodosztályban indulnánk, ha megszűnne a bajnokság, valaminek történnie kell! Nyilván lesz futball, csak a játékosok most a jövőjüket féltve más arcukat mutatják. Az én feladatom lenne motiválni őket, de bennem sincs meg az az erő, mint korábban és bennem is hatalmas bizonytalanság van. Erre a két meccsre a tisztességet elő tudjuk venni és tapssal tudunk elköszönni a közönségünktől” – zárta szavait Révész Attila.
Jelenlévő fórumozók: Savaria1919 valamint 7 vendég