Szombati foci: Fradi-Vidi!
-
Javier Arizmendi
- Sztár
Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!
Csodálatos ötlet volt beleallni ebbe a kupaelodontobe, Ndjie megsérult, Schön is csak vanszorgott a végén, az összes játékosunk 120 percet játszott. Irány haza Győr, 120 kili, majd szombaton Debrecenbe 350 km. Azért ennyire nem erős ez a keret.
ETO
- Maradonapoli
- Aranylabdás
Ez a Kín valami zsidó kabbalát szerezhetett ott a közel-keleten, ami megvédte a Messerschmitt gyártók ellen, ekkora egy máker figurát.
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach
- Adamek
- Flegma
Maradonapoli írta:Ez a Kín valami zsidó kabbalát szerezhetett ott a közel-keleten, ami megvédte a Messerschmitt gyártók ellen, ekkora egy máker figurát.
aki nem tud arabul az ne kiabáljon allahuakbart
panenykázni csak Panenyka tud
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi
Javier Arizmendi írta:Csodálatos ötlet volt beleallni ebbe a kupaelodontobe, Ndjie megsérult, Schön is csak vanszorgott a végén, az összes játékosunk 120 percet játszott. Irány haza Győr, 120 kili, majd szombaton Debrecenbe 350 km. Azért ennyire nem erős ez a keret.
mit kellett volna csinálni? 90. percben rúgni egy öngólt?
hulladék volt ez a Fradi, nyernetek kellett volna
Keane most nem tudom min fog sírni, eddig mindig a magyarokra fogta a szar játékot, hát tessék, ez még annál is vállalhatatlanabb volt tegnap 10 külföldivel
-
Javier Arizmendi
- Sztár
Mech írta:Javier Arizmendi írta:Csodálatos ötlet volt beleallni ebbe a kupaelodontobe, Ndjie megsérult, Schön is csak vanszorgott a végén, az összes játékosunk 120 percet játszott. Irány haza Győr, 120 kili, majd szombaton Debrecenbe 350 km. Azért ennyire nem erős ez a keret.
Keane most nem tudom min fog sírni, eddig mindig a magyarokra fogta a szar játékot, hát tessék, ez még annál is vállalhatatlanabb volt tegnap 10 külföldivel
A debreceni eredmény után megmondom
ETO
Javier Arizmendi írta:Mech írta:Javier Arizmendi írta:Csodálatos ötlet volt beleallni ebbe a kupaelodontobe, Ndjie megsérult, Schön is csak vanszorgott a végén, az összes játékosunk 120 percet játszott. Irány haza Győr, 120 kili, majd szombaton Debrecenbe 350 km. Azért ennyire nem erős ez a keret.
A debreceni eredmény után megmondom
ennyi erővel akkor egyszerűbb lett volna letenni a kupát augusztusban valami Iváncsa ellen
ha már elmész az elődöntőbe nem ott rakod le sztem..
- Adamek
- Flegma
Javier Arizmendi írta:Csodálatos ötlet volt beleallni ebbe a kupaelodontobe, Ndjie megsérult, Schön is csak vanszorgott a végén, az összes játékosunk 120 percet játszott. Irány haza Győr, 120 kili, majd szombaton Debrecenbe 350 km. Azért ennyire nem erős ez a keret.
jövőre BL főtáblás meccsek is lesznek hétközben, ideje felvenni a daráló ritmusát
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi
Adamek írta:Javier Arizmendi írta:Csodálatos ötlet volt beleallni ebbe a kupaelodontobe, Ndjie megsérult, Schön is csak vanszorgott a végén, az összes játékosunk 120 percet játszott. Irány haza Győr, 120 kili, majd szombaton Debrecenbe 350 km. Azért ennyire nem erős ez a keret.
jövőre BL főtáblás meccsek is lesznek hétközben, ideje felvenni a daráló ritmusát
42 meccset játszott a szezonban az ETO, 29 játékost rotálva, azért az nem horribilis sztem
a Fradinál ez 54 meccs, 41 játékossal lehozva
- Adamek
- Flegma
Mech írta:Adamek írta:Javier Arizmendi írta:Csodálatos ötlet volt beleallni ebbe a kupaelodontobe, Ndjie megsérult, Schön is csak vanszorgott a végén, az összes játékosunk 120 percet játszott. Irány haza Győr, 120 kili, majd szombaton Debrecenbe 350 km. Azért ennyire nem erős ez a keret.
42 meccset játszott a szezonban az ETO, 29 játékost rotálva, azért az nem horribilis sztem
ez bruttó szám, ebben van 6 olyan aki csak nevezve volt és még három akik egy félidőnyi percet nem szedtek össze
gondolom az ETO-nál szintén
Adamek írta:Mech írta:Adamek írta:jövőre BL főtáblás meccsek is lesznek hétközben, ideje felvenni a daráló ritmusát
ez bruttó szám, ebben van 6 olyan aki csak nevezve volt és még három akik egy félidőnyi percet nem szedtek össze
gondolom az ETO-nál szintén
nem, ez a 41 mind pályára lépett, a 6 aki csak nevezve volt nincs ebbe beleszámolva: https://www.transfermarkt.com/ferencvar ... 025/plus/1