Szombati foci: Fradi-Vidi!

zaggar
Kulcsjátékos

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: zaggar » Tegnap, 21:18

20-30-40 éve ha a dvtk éppen a kiesés ellen küzdött, akkor tele voltak annak a rogyadozó betonteknőnek a lelátói.
most a csili-vili stadionban eléggé gyérnek tűnt a nézőszám.
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » Tegnap, 21:24

Sajnálom, de ez egy bőven megérdemelt kiesés. Nem billegett, tükörsima lett a tavasz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Cselszky 2026.04.18. 21:25-kor.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » Tegnap, 21:24

jövőre egy ilyen gyalázatos szereplés után még simán jöhet az osztályozó mentőöv
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » Tegnap, 21:33

Szerencse, hogy épp nem vagyok dió szurker, gyomorforgató, ahogy a csapatuk fordulók óta elbundázza a saját meccseiket, már a látszatra sem adnak a nyomorultak. Volt sok szar csapat Diósgyőrben, de ilyen aljadék talán még egy sem, mint most. Bűn bárkit megtartani ebből a keretből - tudom, pont most hosszabítottak Szakossal...
Kolorcity Kazincbarcikai SC - Hajrá Vegyész!!!

Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » Tegnap, 22:12

zaggar írta:20-30-40 éve ha a dvtk éppen a kiesés ellen küzdött, akkor tele voltak annak a rogyadozó betonteknőnek a lelátói.

Én mindig sajnálom, ha a DVTK kiesik. Számomra aktuális szeretem-nemszeretem viszonyoktól függetlenül örök testvércsapat.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » Tegnap, 22:34

nyúl írta:
zaggar írta:20-30-40 éve ha a dvtk éppen a kiesés ellen küzdött, akkor tele voltak annak a rogyadozó betonteknőnek a lelátói.

Én mindig sajnálom, ha a DVTK kiesik. Számomra aktuális szeretem-nemszeretem viszonyoktól függetlenül örök testvércsapat.

Tudhatnád elvtárs, hogy csak a Pártban bízhatunk! Mozgalmunkban nincs helye érzelgősségnek, ha a Generalisszimusz azt mondja, hogy a DVTK vagy a DVSC áruló, akkor gondolkodás nélkül ki kell végezni bármelyiket. Legfeljebb, ha utólag bebizonyosodik az ellenkezője, akkor rehabilitáljuk.
Kolorcity Kazincbarcikai SC - Hajrá Vegyész!!!

Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » Tegnap, 22:47

Maradonapoli írta:
nyúl írta:

Tudhatnád elvtárs, hogy csak a Pártban bízhatunk! Mozgalmunkban nincs helye érzelgősségnek, ha a Generalisszimusz azt mondja, hogy a DVTK vagy a DVSC áruló, akkor gondolkodás nélkül ki kell végezni bármelyiket. Legfeljebb, ha utólag bebizonyosodik az ellenkezője, akkor rehabilitáljuk.
Néha elragad a kispolgári szentimentalizmus.

Vissza: “www.nb1.hu”