Szombati foci: Fradi-Vidi!

nyúl
Kincstári Főegerész

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: nyúl » Tegnap, 20:54

Maradonapoli írta:
Adamek írta:
zaggar írta:
Kubatov idéz Adyt..kb ugyanaz a fogalmi képzavar, mint amikor mszmp-s kotonszökevények idézgettek Máraitól..
Minden ki van fordítva ebben az országban.

bár sz idézők mindegyikét egy talicska trágyával tudnám csak egy szinten emlegetni, de én kifejezetten örülök annak ha valaki ízlés és nem ideológiai alapon szeret/idéz művészeket/alkotásokat

de ez a csepürágó csak az agyát játssza, pontosabban az áldozatot... hagyjuk már... eddig mér nem művészkedett ez a bohóc?
Autót szerelt, listát írt, pártot igazgatott, Bognárral pörölt.
Elvtárs, csak mi nem alszunk, kommunisták, meg az ördög.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » Tegnap, 20:56

Maradonapoli írta:
Adamek írta:
zaggar írta:
Kubatov idéz Adyt..kb ugyanaz a fogalmi képzavar, mint amikor mszmp-s kotonszökevények idézgettek Máraitól..
Minden ki van fordítva ebben az országban.

bár sz idézők mindegyikét egy talicska trágyával tudnám csak egy szinten emlegetni, de én kifejezetten örülök annak ha valaki ízlés és nem ideológiai alapon szeret/idéz művészeket/alkotásokat

de ez a csepürágó csak az agyát játssza, pontosabban az áldozatot... hagyjuk már... eddig mér nem művészkedett ez a bohóc?

az egy másik kérdéskör, nem igazán függ össze a két dolog
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » Tegnap, 23:32

nyúl írta:
Maradonapoli írta:
Adamek írta:bár sz idézők mindegyikét egy talicska trágyával tudnám csak egy szinten emlegetni, de én kifejezetten örülök annak ha valaki ízlés és nem ideológiai alapon szeret/idéz művészeket/alkotásokat

Autót szerelt, listát írt, pártot igazgatott, Bognárral pörölt.
Elvtárs, csak mi nem alszunk, kommunisták, meg az ördög.

Hajnal 2 után kopogtatnak a tanyasi paraszt ajtaján.
- Ki az?
- A halál...
- Huh... Már megijedtem, hogy az ÁVH!
Kolorcity Kazincbarcikai SC - Hajrá Vegyész!!!

Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » Tegnap, 23:37

Adamek írta:
Maradonapoli írta:
Adamek írta:bár sz idézők mindegyikét egy talicska trágyával tudnám csak egy szinten emlegetni, de én kifejezetten örülök annak ha valaki ízlés és nem ideológiai alapon szeret/idéz művészeket/alkotásokat

dehogynem... számít, hogy ki mondja... mondjuk egy életfogytra ítélt börtönben ülő gyerekgyilkostól sem hangzana jól ha a tv-ben szavalná el mondjuk József Atesztól a Gyermekké tettélt, még ha dramaturgiailag tökéletes előadás is lenne a részéről, akkor sem

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » Ma, 00:14

Maradonapoli írta:
Adamek írta:
Maradonapoli írta:de ez a csepürágó csak az agyát játssza, pontosabban az áldozatot... hagyjuk már... eddig mér nem művészkedett ez a bohóc?

dehogynem... számít, hogy ki mondja... mondjuk egy életfogytra ítélt börtönben ülő gyerekgyilkostól sem hangzana jól ha a tv-ben szavalná el mondjuk József Atesztól a Gyermekké tettélt, még ha dramaturgiailag tökéletes előadás is lenne a részéről, akkor sem

vágom és egyetértek, de még mindig nem erről írtam lentebb
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » Ma, 10:37

Adamek írta:
Maradonapoli írta:
Adamek írta:az egy másik kérdéskör, nem igazán függ össze a két dolog

vágom és egyetértek, de még mindig nem erről írtam lentebb

Kubatov Gábor az orbánista titkosrendőrség fizetett ügynöke és rendőrspicli. Azért idézett minőségi irodalmi művet - mintha műértő lenne -, hogy befolyásolja a dolgozó nép szimpátiáját saját maga irányába és áldozatként tüntette fel magát, holott tudjuk, hogy nem áldozat hanem tettes. Ezek mögött a gecik mögött komplett kommunikációs stáb áll, akik kezelik a közösségi oldalaikat és egyéb médiamegjelenéseiket, nagy valószínűséggel egy bölcsész kiscsaj - vagy maga Tusinger elvtárs- lehetett csapatban, ha ez így kikerült.

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » Ma, 13:07

Nagyon nehéz, nagyon fárasztó szezonunk van, ha megnyerjük a bajnokságot, akkor ez lesz az egyik legnagyobb teljesítmény, amit valaha elértem.
– mondta a Ferencváros vezetőedzője.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » Ma, 16:01

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » Ma, 16:54

Maradonapoli írta:Fellázadt Szekeres Tamás:

https://hang.hu/sport/gyuri-le-kellene- ... ost-187565

Lantos (Magyar Nemzet) és Ch. Gáll (Index) már korábban nekiállt lázadni, ahogy Kele János is.
Én például be sem léptem ebbe a szövetségbe.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 56 perccel ezelőtt

Savaria1919 írta:

Lantos (Magyar Nemzet) és Ch. Gáll (Index) már korábban nekiállt lázadni, ahogy Kele János is.

volt egyetemi évfolyamtársam, Bodnár Zalán tuti benne van, Gyurka emelte ki a munkanélküliségből, cserébe már évekkel ezelőtt fullba tolta a kretént, jó kis propagandistává avanzsált, pedig azelőtt normális arc volt...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Maradonapoli 2026.04.15. 22:29-kor.

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 54 perccel ezelőtt

Maradonapoli írta:
Savaria1919 írta:

volt egyetemi évfolyamtársam, Bodnár Zalán tuti benne van, Gyurka emelte ki a panelből, cserébe már évekkel ezelőtt fullba tolta a kretént, jó kis propagadistává avanzsált, pedig azelőtt normális arc volt...

persze
sőt, belőle rovatvezető lett az NS-nél februárban
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Vissza: “www.nb1.hu”