Maradonapoli írta:Savaria1919 írta:Maradonapoli írta:Jól toljátok, grat!
Gondolom svájci pontossággal érkeznek a bérek! ;)
Egy kis szervezettséggel, meg pénzzel könnyen előre lehet lépni a mogyeri fodball alsóbb osztályaiban, szerintem 2 éven belül nb2, max. 4-5 éven belül nb1 lesz nektek, de ha 3 szezonon belül csináljátok meg a két feljutást (ez a szezon a túlélésről szólt ugye), akkor sem fogok tiltakozni, sőt kalapot lengetek! Lehet nem magamét, mert nekem nincs, de majd a mellettem álló legközelebbi kalaposét.
A szervezettség szerintem most adott, a svájci szál+önkori alapján azt is meg merem kockáztatni, hogy történjék bármi is áprilisban, mi be vagyunk biztosítva. Jó lenne NB I-ről beszélni, de nincsenek irreális elvárásaim, egyelőre belátható időn belül legyen meg a másodosztály.
Na igen, nem egyszerű feljutni, a bajnoki cím sem, elég egy meglepi ellenfél, de ha még meg is van, jön még az osztályozó, pl. mindenki nosztalgiától eltelve várta a Nagykanizsai Olajbányászt, erre egy alföldi tanya elütötte a feljutástól...korábban Veszprém is elvérzett, hiába volt nb3-as élcsapata stb. De a Haliban meg lesz a kitartás, felhalmozott tudás és már van pénz is, a múlt is feljutásra predesztinálja, csak az idő kérdéses.
Nana, az az alföldi tanya nagyjaink sorának, így Varga Mihálynak, Vadai Áginak, Czinege elvtársnak, Kele Janinak, Varga Kevinnek a szülővárosa!