Szombati foci: Fradi-Vidi!

SuperDepor
Moderátor

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2026.03.15. 13:55

nyúl írta:
Adamek írta:
SuperDepor írta:Böde az első sorban vonul a békemeneten Groffal és Botkával. Édes istenem.

az lep meg, hogy Cissé, Beridze és Duarte nincs kirendelve
tényleg, Zsuzsi nem vonul a kakadúval?

Büntiben van. Nem vertük meg a tíreket.

Az nagy hiba volt. Na mindegy, mi most fogunk feltamadni úgyis itt a húsvét.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2026.03.15. 13:56

Adamek írta:
nyúl írta:
Adamek írta:az lep meg, hogy Cissé, Beridze és Duarte nincs kirendelve

Büntiben van. Nem vertük meg a tíreket.

remélem jól elfenekelte az embere az éccaka

Buzi e?
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.03.15. 13:56

SuperDepor írta:
Adamek írta:
SuperDepor írta:Böde az első sorban vonul a békemeneten Groffal és Botkával. Édes istenem.

az lep meg, hogy Cissé, Beridze és Duarte nincs kirendelve

Az előbbi három jól mutatna a Braga elleni nemzeti mezben. Szerencsétlen Corbut folyamatosan szidják a román oldalak, valszeg Lucescu is ki fogja hagyni a válogatott keretből. Szóval mindenki hülye aki nem normális. Többiek a pszichiátrián vannak.

mondjuk Corbut is csak egy műkedvelő idióta hívná be az idei játékpercei és produkciója alapján
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.03.15. 14:00

SuperDepor írta:
Adamek írta:
nyúl írta:Büntiben van. Nem vertük meg a tíreket.

remélem jól elfenekelte az embere az éccaka

Buzi e?

a szomszédom egyik haverjának a keresztanyja ismer valakit, aki hallott valakiről aki szerint az
én nem bélyegzek meg senkit aki szereti a kolbászt
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2026.03.17. 13:23

SuperDepor írta:
SuperDepor írta:kicsit késő
https://nb1.hu/hir/dvtk-kovacs-zoltan-s ... gato-nb-i/
ha jól számolom akkor tavaly nyártól ez kb 100 milliós jövedelem, plusz a lelépési pénz. annyiért én is megcsináltam vo

jön Benczés

Vincze Richárd. Várható tőle valami, vagy egy bábfigura?
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2026.03.17. 13:35

Cselszky írta:
SuperDepor írta:
SuperDepor írta:kicsit késő
https://nb1.hu/hir/dvtk-kovacs-zoltan-s ... gato-nb-i/
ha jól számolom akkor tavaly nyártól ez kb 100 milliós jövedelem, plusz a lelépési pénz. annyiért én is megcsináltam vo

jön Benczés

Diósgyőri fiú, mondható, hogy a lelátóról jött, még Horváth Csenger nevezte ki az akadémiai élére, aki a reformok híve volt. A véleményem az, hogy a hátralévő 7 meccs ugyanúgy fog sikerülni sportigazgatóval mint nélküle. Horváth Balázst akarták aki a Kassa igazgatója - a Kassa és a DVTK tulajdoni köré ugyanaz, őt elvetették az újpesti kötődése miatt, mondjuk ezt nem csodálom Kovács után. Nem gondolnám, hogy Vincze figyelmen kívül hagyhatja majd Sántha utasításait. Egyébként fogalmam sincs, hogy Santhanak - ennek a budai milliárdos fiúnak mi élvezet van a DVTK irányításában.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2026.03.18. 17:34

SuperDepor írta:
Cselszky írta:
SuperDepor írta:jön Benczés

Diósgyőri fiú, mondható, hogy a lelátóról jött, még Horváth Csenger nevezte ki az akadémiai élére, aki a reformok híve volt. A véleményem az, hogy a hátralévő 7 meccs ugyanúgy fog sikerülni sportigazgatóval mint nélküle. Horváth Balázst akarták aki a Kassa igazgatója - a Kassa és a DVTK tulajdoni köré ugyanaz, őt elvetették az újpesti kötődése miatt, mondjuk ezt nem csodálom Kovács után. Nem gondolnám, hogy Vincze figyelmen kívül hagyhatja majd Sántha utasításait. Egyébként fogalmam sincs, hogy Santhanak - ennek a budai milliárdos fiúnak mi élvezet van a DVTK irányításában.

Farkas Balázs a kosicei lila, Istvánom. A sántha geci gyakorlatilag magához vonta a sportdiri jogkört is, Vincze csak egy báb a népharag csillapítására, aki max. arról dönthet, hogy a takarítónő mikor takarítson nála az irodájában.
Kolorcity Kazincbarcikai SC - Hajrá Vegyész!!!

Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2026.03.18. 18:02

Maradonapoli írta:
SuperDepor írta:
Cselszky írta:Vincze Richárd. Várható tőle valami, vagy egy bábfigura?

Farkas Balázs a kosicei lila, Istvánom. A sántha geci gyakorlatilag magához vonta a sportdiri jogkört is, Vincze csak egy báb a népharag csillapítására, aki max. arról dönthet, hogy a takarítónő mikor takarítson nála az irodájában.

FB inkább győri, Fehér Mikivel nőtt fel, mostanában valahogy a Barcahoz próbál kötődni távolról.
ETO

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2026.03.18. 18:56

Javier Arizmendi írta:
Maradonapoli írta:
SuperDepor írta:Diósgyőri fiú, mondható, hogy a lelátóról jött, még Horváth Csenger nevezte ki az akadémiai élére, aki a reformok híve volt. A véleményem az, hogy a hátralévő 7 meccs ugyanúgy fog sikerülni sportigazgatóval mint nélküle. Horváth Balázst akarták aki a Kassa igazgatója - a Kassa és a DVTK tulajdoni köré ugyanaz, őt elvetették az újpesti kötődése miatt, mondjuk ezt nem csodálom Kovács után. Nem gondolnám, hogy Vincze figyelmen kívül hagyhatja majd Sántha utasításait. Egyébként fogalmam sincs, hogy Santhanak - ennek a budai milliárdos fiúnak mi élvezet van a DVTK irányításában.

FB inkább győri, Fehér Mikivel nőtt fel, mostanában valahogy a Barcahoz próbál kötődni távolról.

tudom, hogy győri, de Istivel mi ilyen bikkfanyelven kommunikálunk egymással időnként

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2026.03.18. 19:19

Maradonapoli írta:
Javier Arizmendi írta:
Maradonapoli írta:Farkas Balázs a kosicei lila, Istvánom. A sántha geci gyakorlatilag magához vonta a sportdiri jogkört is, Vincze csak egy báb a népharag csillapítására, aki max. arról dönthet, hogy a takarítónő mikor takarítson nála az irodájában.

tudom, hogy győri, de Istivel mi ilyen bikkfanyelven kommunikálunk egymással időnként

Borsodiasan

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2026.03.18. 19:22

SuperDepor írta:
Maradonapoli írta:
Javier Arizmendi írta:FB inkább győri, Fehér Mikivel nőtt fel, mostanában valahogy a Barcahoz próbál kötődni távolról.

Borsodiasan

Egyébként bizonyos mozgástere van a szakmai igazgatónak, amit a kopasz csinált az mindennek az alja volt. A nyári anketon szó szerint azt mondta, hogy 3-4 új játékosra van szükség. A téli szünet befejeztével 18 db új játékost hozott. Ha Radenkovicsnak 8,5 millió volt a havi apanázs, akkor Kovacsnak 10. Szerintem itt nyomtatták a bankjegyeket. És persze vadonatúj Mercedes terepjáró volt a segguk alatt.

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2026.03.18. 19:29

Maradonapoli írta:
Javier Arizmendi írta:
Maradonapoli írta:Farkas Balázs a kosicei lila, Istvánom. A sántha geci gyakorlatilag magához vonta a sportdiri jogkört is, Vincze csak egy báb a népharag csillapítására, aki max. arról dönthet, hogy a takarítónő mikor takarítson nála az irodájában.

Nem azért mondtam, mert túl nagy büszkeség, csak asszittem nincs meg. Amúgy ha nem dagadt, lehetett volna belőle valami.
ETO

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2026.03.18. 21:11

SuperDepor írta:
SuperDepor írta:
Maradonapoli írta:tudom, hogy győri, de Istivel mi ilyen bikkfanyelven kommunikálunk egymással időnként

Borsodiasan

Egyébként bizonyos mozgástere van a szakmai igazgatónak, amit a kopasz csinált az mindennek az alja volt. A nyári anketon szó szerint azt mondta, hogy 3-4 új játékosra van szükség. A téli szünet befejeztével 18 db új játékost hozott. Ha Radenkovicsnak 8,5 millió volt a havi apanázs, akkor Kovacsnak 10. Szerintem itt nyomtatták a bankjegyeket. És persze vadonatúj Mercedes terepjáró volt a segguk alatt.

ne irigykedj Isti, dolgozz keményen, mint ők és neked is lesz!

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2026.03.18. 21:36

Javier Arizmendi írta:
Maradonapoli írta:
Javier Arizmendi írta:FB inkább győri, Fehér Mikivel nőtt fel, mostanában valahogy a Barcahoz próbál kötődni távolról.

Nem azért mondtam, mert túl nagy büszkeség, csak asszittem nincs meg. Amúgy ha nem dagadt, lehetett volna belőle valami.
Nem volt rossz futballista. Tényleg egy vasgyúró típus.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2026.03.19. 09:00

Maradonapoli írta:
SuperDepor írta:
SuperDepor írta:Borsodiasan

Ha én valamit nagyon utálok az a munka.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2026.03.19. 11:58

SuperDepor írta:
Maradonapoli írta:
SuperDepor írta:Egyébként bizonyos mozgástere van a szakmai igazgatónak, amit a kopasz csinált az mindennek az alja volt. A nyári anketon szó szerint azt mondta, hogy 3-4 új játékosra van szükség. A téli szünet befejeztével 18 db új játékost hozott. Ha Radenkovicsnak 8,5 millió volt a havi apanázs, akkor Kovacsnak 10. Szerintem itt nyomtatták a bankjegyeket. És persze vadonatúj Mercedes terepjáró volt a segguk alatt.

Ha én valamit nagyon utálok az a munka.

osztva és környéke

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2026.03.21. 16:23

Na ez szép volt, nem gondoltam, h van olyan tehetséges sportvezető Magyarországon amelyik egy középcsapatból - ahol tele van a kassza, az első hatban vagyunk költségvetés terén - háromnegyedév alatt biztos kiesőt csinál alibi és látszatigazolásokkal. A kopasz geci megcsinálta Sánthával, mondjuk az utóbbi pont leszarja, a több tucat vállalkozása, cége közül a DVTK csak egy, és nem is a legfontosabb. Ez meg valami újítás, h támadó középpályás nélkül akarunk nyerni? A középső védő Vallejo szervezte a játékot. A faszom se fogja nézni ősztől a Kozármislenyt meg a Tiszakécskét. Szar minden, megint rajtunk röhögnek.

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2026.03.21. 16:43

SuperDepor írta:Na ez szép volt, nem gondoltam, h van olyan tehetséges sportvezető Magyarországon amelyik egy középcsapatból - ahol tele van a kassza, az első hatban vagyunk költségvetés terén - háromnegyedév alatt biztos kiesőt csinál alibi és látszatigazolásokkal. A kopasz geci megcsinálta Sánthával, mondjuk az utóbbi pont leszarja, a több tucat vállalkozása, cége közül a DVTK csak egy, és nem is a legfontosabb. Ez meg valami újítás, h támadó középpályás nélkül akarunk nyerni? A középső védő Vallejo szervezte a játékot. A faszom se fogja nézni ősztől a Kozármislenyt meg a Tiszakécskét. Szar minden, megint rajtunk röhögnek.

Ez tényleg "művészet".
A Koboldot nem szabad odaengedni sehova. Csak egy pénzéhes emberkereskedő.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2026.03.21. 16:56

Houston, we've had a problem here.

Itt nem lett volna szabad kikapni, pláne a múlt heti után. Kétszereplős lett a buli. Nem vagyok optimista.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2026.03.21. 17:14

SuperDepor írta:Na ez szép volt, nem gondoltam, h van olyan tehetséges sportvezető Magyarországon amelyik egy középcsapatból - ahol tele van a kassza, az első hatban vagyunk költségvetés terén - háromnegyedév alatt biztos kiesőt csinál alibi és látszatigazolásokkal. A kopasz geci megcsinálta Sánthával, mondjuk az utóbbi pont leszarja, a több tucat vállalkozása, cége közül a DVTK csak egy, és nem is a legfontosabb. Ez meg valami újítás, h támadó középpályás nélkül akarunk nyerni? A középső védő Vallejo szervezte a játékot. A faszom se fogja nézni ősztől a Kozármislenyt meg a Tiszakécskét. Szar minden, megint rajtunk röhögnek.

ez a Sentic gyerek már mintha direkt védene be időnként egy-egy löketet...minden meccsen az utóbbi időben...

Vissza: “www.nb1.hu”