Vasárnapi focimeccsek és televíziós közvetítések
Re: Vasárnapi focimeccsek és televíziós közvetítések
sajnos csak az utolsó bő félórát láttam a city-poolból, de az legalább jó volt. mindkét csapat nyerni akart. ami vicces volt nagyon, hogy touré már az 55. percben a hóna alatt vette a levegőt, annak ellenére, hogy ő nem játszott szerdán monacóban. most legalább tudjuk, miért.
Life is death, death is life.
No life, no death.
Life is life, death is death.
No life, no death.
Life is life, death is death.
- ryanmckane
- Aranylabdás
- Kapcsolat:
kár, hogy Sallai gólja végül is...nem ért különösebben semmit :/
bánatos lepkefing ez a Palermo
bánatos lepkefing ez a Palermo
- Szpari4Life
- Kulcsjátékos
- Kapcsolat:
Dárdai fia is betalált tegnap a Hertha második csapatában, a listavezető Jéna ellen. Hátha...
kanoczrobert.hu
Szögleteknél a barca a real reciproka :lol:
Mangala mekkora balfasz.
csak az nem lő gólt a barcának aki nem akar. 10 ember élen illene behúzni azert.
csak az nem lő gólt a barcának aki nem akar. 10 ember élen illene behúzni azert.
-
Cselszky
- Aranylabdás
Kíváncsiságból - és mert volt hozzá jó stream - belenéztem vagy 20-25 percig a Hapoel B. Sheva-Maccabi Haifa meccsbe. Telt ház, jó hangulat, nagy iram, harcos játék. A fasorban nincs az NB 1 még hozzájuk képest sem, pedig nem láttam zseniket, technikai virtuózokat, mégis egy élvezhető meccs volt.
Misi jól járt ezzel a bajnoksággal, alapember és fejlődhet. Kár, hogy nem 3-4 évvel hamarabb dobbantott, jövőre már 30 lesz.
Misi jól járt ezzel a bajnoksággal, alapember és fejlődhet. Kár, hogy nem 3-4 évvel hamarabb dobbantott, jövőre már 30 lesz.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!
-
Gunners
- Aranylabdás
Cselszky írta:Kíváncsiságból - és mert volt hozzá jó stream - belenéztem vagy 20-25 percig a Hapoel B. Sheva-Maccabi Haifa meccsbe. Telt ház, jó hangulat, nagy iram, harcos játék. A fasorban nincs az NB 1 még hozzájuk képest sem, pedig nem láttam zseniket, technikai virtuózokat, mégis egy élvezhető meccs volt.
Érdekes hogy a válogatott meg nem valami jó, pedig a klubcsapatok nem rosszak.
Go Gunners Hajrá Videoton
-
Cselszky
- Aranylabdás
Gunners írta:Cselszky írta:Kíváncsiságból - és mert volt hozzá jó stream - belenéztem vagy 20-25 percig a Hapoel B. Sheva-Maccabi Haifa meccsbe. Telt ház, jó hangulat, nagy iram, harcos játék. A fasorban nincs az NB 1 még hozzájuk képest sem, pedig nem láttam zseniket, technikai virtuózokat, mégis egy élvezhető meccs volt.
Ezt én sem értem. Pedig most is volt 2 EL-csoportkörös csapatuk, tudtommal elég sok hazai játékossal.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!
Cselszky írta:Gunners írta:Cselszky írta:Kíváncsiságból - és mert volt hozzá jó stream - belenéztem vagy 20-25 percig a Hapoel B. Sheva-Maccabi Haifa meccsbe. Telt ház, jó hangulat, nagy iram, harcos játék. A fasorban nincs az NB 1 még hozzájuk képest sem, pedig nem láttam zseniket, technikai virtuózokat, mégis egy élvezhető meccs volt.
Ezt én sem értem. Pedig most is volt 2 EL-csoportkörös csapatuk, tudtommal elég sok hazai játékossal.
Pont ez a baj, hogy sok a hazai játékos. Nincs Top ligás játékosuk. Taleb Tawatha (Frankfurtban 279 perc a szezonban), Almog Cohen (Ingolstadtban rendszeresen játszik), Bibras Natcho (CSZKA Moszkva, 918 perc). Rajtik kívül 2-en játszanak a Celticben, egy játékos Brighton-ban. És egy játékos Kínában. Most például a spanyolokkal és az olaszokkal vannak egy csoportban. Kicsit necces innen továbbjutni. De az EB selejtezőn is egy belga-wales páros volt a csoportjukban.