Sanyeey írta:Barna megint gólt fejelt.
Tartsa csak a jó formáját.
Sanyeey írta:Barna megint gólt fejelt.
Maradonapoli írta:Gratula a Fradinak! Nőttek a továbbjutási esélyek!
Javier Arizmendi írta:Maradonapoli írta:Gratula a Fradinak! Nőttek a továbbjutási esélyek!
Ez siman megvan. Nem tűnt valami gólképesnek a Braga. Pana is verheto. A Betis más lenne, ha épp nem szarnak bele.
Maradonapoli írta:Gratula a Fradinak! Nőttek a továbbjutási esélyek!
Cselszky írta:Maradonapoli írta:Gratula a Fradinak! Nőttek a továbbjutási esélyek!
Bárcsak nekünk lenne ennyi esélyünk a bentmaradásra!
Maradonapoli írta:Cselszky írta:Maradonapoli írta:Gratula a Fradinak! Nőttek a továbbjutási esélyek!
Bárcsak nekünk lenne ennyi esélyünk a bentmaradásra!
kiestetek a ner kegyéből ti is, még Szimától is elvették a félkarúrablókat, onnan indult a hanyatlás... nb2-be kieséssel fog most is megismétlődni...
Szarka írta:Ezzel a teljesítménnyel most mindenki elégedett lehet.
Szarka írta:Ezzel a teljesítménnyel most mindenki elégedett lehet.
Adamek írta:Szarka írta:Ezzel a teljesítménnyel most mindenki elégedett lehet.
örülök a mindenki elégedettségének, én is közéjük tartozok ám
a 90. percben éreztem az elégedettség csúcspontját, amikor beállt az este első és egyetlen magyar mezőnyjátékosa, itt nagyot haraptam a kalbászból, kortyoltam egyet a csikóbőrös kulacsomból, még egyszer ránéztem a Cissén huszárosan feszülő piros-fehér-zöld trikolóros ünnepi mezre és elégedetten hálát adtam a csúcsakadémiai képzésnek úgy nálunk mint országosan is - megcsináltuk baz'meg, Gruberéknek most jogosan szólna a Nélküled
szakmai ui.: ez a Braga ha csak ennyit tudna mint amit tegnap mutatott, nagyon nagy gondban lenne az NB1-ben a bennmaradási harcban
nyilván tud többet is
Cselszky írta:Adamek írta:Szarka írta:Ezzel a teljesítménnyel most mindenki elégedett lehet.
örülök a mindenki elégedettségének, én is közéjük tartozok ám
a 90. percben éreztem az elégedettség csúcspontját, amikor beállt az este első és egyetlen magyar mezőnyjátékosa, itt nagyot haraptam a kalbászból, kortyoltam egyet a csikóbőrös kulacsomból, még egyszer ránéztem a Cissén huszárosan feszülő piros-fehér-zöld trikolóros ünnepi mezre és elégedetten hálát adtam a csúcsakadémiai képzésnek úgy nálunk mint országosan is - megcsináltuk baz'meg, Gruberéknek most jogosan szólna a Nélküled
szakmai ui.: ez a Braga ha csak ennyit tudna mint amit tegnap mutatott, nagyon nagy gondban lenne az NB1-ben a bennmaradási harcban
nyilván tud többet is
mindenszarista lettél te is :(
Cselszky írta:Nem követem szorosan, de mintha már a sokadik olyan meccs lett volna hazai pályán a Pool-nak, ahol gólokkal kellett volna vezetniük, de addig tököltek, hogy sikerült elbaszni. Nem igazán jó csapat ez, főleg mentálisan gatyák.
Szarka írta:Na most kéne valamit villantani a Bodonak, amikor padlóra küldték őket.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég