Szarka írta:Videót nem láttam Kelly kiállításáról, de eddig aki csak reagált rá botránynak nevezte, éx a leírások alapján jogosan.
Fejelni ugrott fel, az ellenfele meglöki levegőben, így leérkezve a Galatás achilles-ére érkezik, és erre kap második sárgát, majd a VAR azonnali pirosra módosítja.
Botràny.
a pirosra változtatás abszolút túltolt faszság volt, a sárga véleményes de vannak arra utaló jelek is, hogy azért az kijárt neki, pech, hogy az is már kiállítást ért volna
Kelly felugrik fejelni, de eleve halál koordinálatlanul, már eleve az fault ha hozzáért volna a scooteres sráchoz (nem ért, de tényleg majdnem a nyakába ugrott) a török meg inkább önvédelemből lökte meg de nem durván, Kelly talajfogása meg szintén legalább olyan kacska mint a felugrása, kapálódzik a lábával, talán még le is néz hova érkezik de szerintem bénaságból nem tud korrigálni
szóval szerintem egy véletlen elkövetett szabálytalanság ami sérülésveszélyes volt, a sárga nem tűnik földtől elrugaszkodottnak, a piros már nevetséges mert nem volt benne rossz szándék
amúgy ha ez nincs szerintem nem indul így be a Juve
ami viszont sokkal fontosabb, Sallai egy határ szar jobb bekk ha mindig így tolja, gyakorlatilag mindenki megveri 1/1 és csak ostoba rárontásokra meg rácsúszásokra futja neki, minden szerelése sárgás és hülye módra törleszt még mindig, a helyezkedése nagyjából rendben volt, a támadásokat is nyilván tudja segíteni, de kész emberhátrány és gólhelyzetveszély hátul
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi