Szombati foci: Fradi-Vidi!

Szarka
Aranylabdás

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: Szarka » 2026.02.25. 10:53

Maradonapoli írta:
Maradonapoli írta:
Mech írta:én nem igazán értem hova akarják kifuttatni ezt a projektet, ügyesek ezek a brazil harmadosztályú kölkök, de nehezen hiszem el, hogy 1-2 éven belül majd sorban áll értük fél Európa

nem is az az elsődleges cél, ahogy értelmeztem eddigi mozgolódásaikból, hanem az amcsi piac, itt kapnak egy kis európai foci kiképzést - még ha nem is a legjobbat - onnan meg jön a sok zöld hasú a tulajoknak, klasszist lehet sosem nevelnek ki, de dömpingelni pár százezerdolcsikért, az fog menni ezekkel a spílerekkel is

nem akarnám fényezi magam, de páratlan szakmai rálátásommal ismét telibe trafáltam - vagyis ez is engem igazol:

https://www.csakfoci.hu/magyar-foci/zte ... o-sajtohir

Ez így teljesen jó biznisz, ez lehet egy hosszútávú projekt.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.02.25. 11:24

Maradonapoli írta:
Maradonapoli írta:
Mech írta:én nem igazán értem hova akarják kifuttatni ezt a projektet, ügyesek ezek a brazil harmadosztályú kölkök, de nehezen hiszem el, hogy 1-2 éven belül majd sorban áll értük fél Európa

nem is az az elsődleges cél, ahogy értelmeztem eddigi mozgolódásaikból, hanem az amcsi piac, itt kapnak egy kis európai foci kiképzést - még ha nem is a legjobbat - onnan meg jön a sok zöld hasú a tulajoknak, klasszist lehet sosem nevelnek ki, de dömpingelni pár százezerdolcsikért, az fog menni ezekkel a spílerekkel is

nem akarnám fényezi magam, de páratlan szakmai rálátásommal ismét telibe trafáltam - vagyis ez is engem igazol:

nemcsak szakmailag volt tökéletes a gondolatmenetet de még a sablonokat is kerülted
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2026.02.25. 12:43

Adamek írta:
Maradonapoli írta:
Maradonapoli írta:nem is az az elsődleges cél, ahogy értelmeztem eddigi mozgolódásaikból, hanem az amcsi piac, itt kapnak egy kis európai foci kiképzést - még ha nem is a legjobbat - onnan meg jön a sok zöld hasú a tulajoknak, klasszist lehet sosem nevelnek ki, de dömpingelni pár százezerdolcsikért, az fog menni ezekkel a spílerekkel is

nemcsak szakmailag volt tökéletes a gondolatmenetet de még a sablonokat is kerülted

sok álmatlan éjszakámba került
Kolorcity Kazincbarcikai SC - Hajrá Vegyész!!!

Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2026.02.25. 18:29

Szarka írta:
Maradonapoli írta:
Maradonapoli írta:nem is az az elsődleges cél, ahogy értelmeztem eddigi mozgolódásaikból, hanem az amcsi piac, itt kapnak egy kis európai foci kiképzést - még ha nem is a legjobbat - onnan meg jön a sok zöld hasú a tulajoknak, klasszist lehet sosem nevelnek ki, de dömpingelni pár százezerdolcsikért, az fog menni ezekkel a spílerekkel is

Ez így teljesen jó biznisz, ez lehet egy hosszútávú projekt.

Remélhetőleg nem húzódik meg pénzmosasi szándék a háttérben. Magyarországon éldegelve, a Deport és Lendoirot figyelve régebben, ez is eszembe jutott.
ETO

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2026.02.26. 22:26

A csakfoci szerint 26/27-től mégis bevezetik az osztályozót, és egymeccses lesz.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

RC
Moderátor

HozzászólásSzerző: RC » 2026.02.26. 22:34

Cselszky írta:A csakfoci szerint 26/27-től mégis bevezetik az osztályozót, és egymeccses lesz.

Nagyon jó, tartsák a Puskásban, kettős rangadó jelleggel.
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.02.26. 22:48

Cselszky írta:A csakfoci szerint 26/27-től mégis bevezetik az osztályozót, és egymeccses lesz.

minden szart kitalálnak de ehhez a 12 csapatos aszimmetrikus öszvérhez nem mernek nyúlni
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2026.02.27. 13:22

friss - feljelentették Ratatics Petikét és társait:

https://dex.hu/x.php?id=inxcl&url=https ... -tozsde%2F

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2026.02.27. 15:06

ha már Cselszky múltkor hiányolta az erősítéseket: https://dvsc.hu/tapasztalt-es-goleros-n ... lt-a-dvsc/
bár az sokatmondó hogy Dániában 89 bajnokin 9 gólt lőtt csatárként és 2 hónapja nem talált csapatot

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2026.02.27. 15:13

Adamek írta:

minden szart kitalálnak de ehhez a 12 csapatos aszimmetrikus öszvérhez nem mernek nyúlni

Ez nem tűnik teljes baromságnak, a potyautasokra kicsit ráhozza a parát.
De igaz, a 33 fordulós aszimmetriát semmi nem korrigálja.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.02.27. 15:17

nyúl írta:
Adamek írta:

szerintem ez pont nyugtatólag hatna az MTK és DVTK féle műsorszolgáltatókra, egy fix kieső nem olyan félelmetes, az egymeccses osztályozó meg sima liba légiósokkal kitömve
inkább az NB2 meglepetéscsapataitól veszi el a lehetőséget, hogy surranópályán feljussanak

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2026.02.27. 15:31

Adamek írta:
nyúl írta:
Adamek írta:minden szart kitalálnak de ehhez a 12 csapatos aszimmetrikus öszvérhez nem mernek nyúlni

szerintem ez pont nyugtatólag hatna az MTK és DVTK féle műsorszolgáltatókra, egy fix kieső nem olyan félelmetes, az egymeccses osztályozó meg sima liba légiósokkal kitömve
inkább az NB2 meglepetéscsapataitól veszi el a lehetőséget, hogy surranópályán feljussanak

Hát igen, örök tanulság, hogy a hírt előbb el kell olvasni. Azt hittem, a 9-10. helyezett játszik osztályozót.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.02.27. 15:48

nyúl írta:
Adamek írta:
nyúl írta:Ez nem tűnik teljes baromságnak, a potyautasokra kicsit ráhozza a parát.

Hát igen, örök tanulság, hogy a hírt előbb el kell olvasni. Azt hittem, a 9-10. helyezett játszik osztályozót.

az igen bátor kezdeményezés lenne

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2026.02.27. 17:43

Mech írta:ha már Cselszky múltkor hiányolta az erősítéseket: https://dvsc.hu/tapasztalt-es-goleros-n ... lt-a-dvsc/
bár az sokatmondó hogy Dániában 89 bajnokin 9 gólt lőtt csatárként és 2 hónapja nem talált csapatot

Igen, tegnap olvastam a pletykát talán az nso-n. Enyhén szólva nem meggyőzőek a mutatói. Ezt árnyalva valami olyasmit rebesgettek, hogy Dániában már nem érezte jól magát, új szerződést akartak aláíratni vele, amit megtagadott, ezért száműzték teljesen. Lehet, hogy bullshit. Na mindegy, az is lehet, hogy beválik, az is, hogy egy Silue-féle ívet ír le, és nyáron már nem lesz itt. Nem kifogásolom a szerződtetését, különösebb veszítenivaló nincs benne.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

banok
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: banok » 2026.02.27. 21:45

Szép gólokat látunk ma a Láákitól.
Bárány inkább farkas ma. -.-

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.02.27. 22:18

ezt szépen elemtékázta a DVSC

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2026.02.27. 22:27

Kiesési gond nincs, a nemzetközi kupás hely nem annyira fontos, van új tulaj, érkeznek a fizuk. Kicsit azt érzem, hogy megelégedtünk. Erre következtetek abból, hogy - tavasszal már nem először - átalusszuk az első félidőt, illetve minden előjel nélkül pillanatok alatt szét tudunk esni, hajmeresztő labdaeladások történnek, hiányzik a koncentráció, a fegyelem, sok a vagdalkozás. Külön grat. az egy perc alatt benyelt kettőhöz… A végén akár ki is kaphattunk volna.

Nem tetszik ez a futball. A leginkább értékelhető tavaszi meccsünk a győri 2-2 volt, a többi felejthető vagy erősen felejthető.

Ha ezen a nyomvonalon megyünk tovább, akkor szép lassan visszacsúszunk, és valahol a 6-7. hely környékén fogunk zárni. Az utolsó 3 meccsen 2 pontot szereztünk, azért ennél többet várt volna az ember.

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2026.02.28. 13:35

Cselszky írta:Kiesési gond nincs, a nemzetközi kupás hely nem annyira fontos, van új tulaj, érkeznek a fizuk. Kicsit azt érzem, hogy megelégedtünk. Erre következtetek abból, hogy - tavasszal már nem először - átalusszuk az első félidőt, illetve minden előjel nélkül pillanatok alatt szét tudunk esni, hajmeresztő labdaeladások történnek, hiányzik a koncentráció, a fegyelem, sok a vagdalkozás. Külön grat. az egy perc alatt benyelt kettőhöz… A végén akár ki is kaphattunk volna.

Nem tetszik ez a futball. A leginkább értékelhető tavaszi meccsünk a győri 2-2 volt, a többi felejthető vagy erősen felejthető.

Ha ezen a nyomvonalon megyünk tovább, akkor szép lassan visszacsúszunk, és valahol a 6-7. hely környékén fogunk zárni. Az utolsó 3 meccsen 2 pontot szereztünk, azért ennél többet várt volna az ember.
A 6. hely kb. a realitás, bár volt idő, amikor optimistább voltam.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2026.02.28. 15:27

nyúl írta:
Cselszky írta:Kiesési gond nincs, a nemzetközi kupás hely nem annyira fontos, van új tulaj, érkeznek a fizuk. Kicsit azt érzem, hogy megelégedtünk. Erre következtetek abból, hogy - tavasszal már nem először - átalusszuk az első félidőt, illetve minden előjel nélkül pillanatok alatt szét tudunk esni, hajmeresztő labdaeladások történnek, hiányzik a koncentráció, a fegyelem, sok a vagdalkozás. Külön grat. az egy perc alatt benyelt kettőhöz… A végén akár ki is kaphattunk volna.

A 6. hely kb. a realitás, bár volt idő, amikor optimistább voltam.

a helyetekben azért nem lélegeznék még fel srácok, a 11. hely csak a következő szezontól ér osztályozót! ;)

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2026.02.28. 18:42

Kép
Egyetértek a debreceni szurkolókkal.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Vissza: “www.nb1.hu”