BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen

zaggar
Kulcsjátékos

Re: BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen

HozzászólásSzerző: zaggar » 2026.02.15. 11:26

Adamek írta:
Szarka írta:
banok írta:
Ezekben a pillanatokban válik a Liverpool vezérévé!
Ennél feljebb tényleg csak a Real Madrid/Barcelona páros lenne...!

Úgy mondanám, hogy ebben a szezonban. Csak most a góljai miatt meg látványosabbá vált. Már ősz óta a klub leendő CSK-jaként kezelik. Innen már nincs igazából feljebb klubszinten. A Realban eltűnne, mint Valverde, kevésbé értékelnék a munkáját, a Barcába meg nem is illene. Neki amúgyis a PL fekszik, és ott már bajnok lett, az egyik legpatinásabb klub vezére lehet. Kell egy jó zaftos szerződés 300król, és 30 éves koráig maradhat a Poolban.

még egy BL-t remélem összedarál
szerintem a Barca-R. Madrid a környezeten túl semmivel nem több mint a Pool, sztárnak Angliában is sztár lehet még a pályája végén vagy azon túl is, talán ott kevesebb az esély arra is, hogy rongyként dobják el ha már nem olyan penge, a spanyoloknál a műsor része az összeveszős befejezés is
35 évesen ráér majd elmozdulni Milánó felé, addig jó helyen van ahol van

+ komolyabb eredmény Angliában bajnoknak lenni a Liverpoollal, mint spanyolföldön a reallal vagy a barcával.
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2026.02.15. 12:38

zaggar írta:
Adamek írta:
Szarka írta:Úgy mondanám, hogy ebben a szezonban. Csak most a góljai miatt meg látványosabbá vált. Már ősz óta a klub leendő CSK-jaként kezelik. Innen már nincs igazából feljebb klubszinten. A Realban eltűnne, mint Valverde, kevésbé értékelnék a munkáját, a Barcába meg nem is illene. Neki amúgyis a PL fekszik, és ott már bajnok lett, az egyik legpatinásabb klub vezére lehet. Kell egy jó zaftos szerződés 300król, és 30 éves koráig maradhat a Poolban.

szerintem a Barca-R. Madrid a környezeten túl semmivel nem több mint a Pool, sztárnak Angliában is sztár lehet még a pályája végén vagy azon túl is, talán ott kevesebb az esély arra is, hogy rongyként dobják el ha már nem olyan penge, a spanyoloknál a műsor része az összeveszős befejezés is

+ komolyabb eredmény Angliában bajnoknak lenni a Liverpoollal, mint spanyolföldön a reallal vagy a barcával.

ez is engem igazol - vagyis kétcsapatos bohócliga, ahogy szakértőként már előző hozzászólásomban szakmailag korrektül jeleztem - előre, kizárólagosan, elsőként
Kolorcity Kazincbarcikai SC - Hajrá Vegyész!!!

Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2026.02.15. 15:18

A kérdés az is, hogy inkább játszik a jelenlegi kutyauto csapattarsaival, akiknek jelentos része harapja a labdát vagy szeretne Mbappe, és Bellingham esetleg Pedri és Yamal csapattarsa lenni.
ETO

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » 2026.02.16. 01:15

hát akkor idén elég könnyen behúzta az Inter a bajnokságot.
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2026.02.16. 14:49

A ZTE előző tulajának lánya, Végh Alexandra lett a kiesőhelyen álló eszéki futballklub elnöke.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

RC
Moderátor

HozzászólásSzerző: RC » 2026.02.16. 18:10

Savaria1919 írta:A ZTE előző tulajának lánya, Végh Alexandra lett a kiesőhelyen álló eszéki futballklub elnöke.

Most akartam írni, hogy "csajos" klub lettek, klubigazgatónak is egy nőt válaszottak.
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2026.02.16. 18:48

RC írta:
Savaria1919 írta:A ZTE előző tulajának lánya, Végh Alexandra lett a kiesőhelyen álló eszéki futballklub elnöke.

Most akartam írni, hogy "csajos" klub lettek, klubigazgatónak is egy nőt válaszottak.

állítólag eddig is a klub körül kolbászoltak a hölgyikék, ahogy beleolvastam hozzászólásaikba a szurkereiknek: nincsenek elragadtatva, gyakorlatilag hatalmi bábjátéknak tartják a muffok kinevezését, nem sokan kajálják be, hogy ettől nagy változás lesz ott

banok
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: banok » 2026.02.16. 20:15

Adamek írta:
Szarka írta:
banok írta:
Ezekben a pillanatokban válik a Liverpool vezérévé!
Ennél feljebb tényleg csak a Real Madrid/Barcelona páros lenne...!

Úgy mondanám, hogy ebben a szezonban. Csak most a góljai miatt meg látványosabbá vált. Már ősz óta a klub leendő CSK-jaként kezelik. Innen már nincs igazából feljebb klubszinten. A Realban eltűnne, mint Valverde, kevésbé értékelnék a munkáját, a Barcába meg nem is illene. Neki amúgyis a PL fekszik, és ott már bajnok lett, az egyik legpatinásabb klub vezére lehet. Kell egy jó zaftos szerződés 300król, és 30 éves koráig maradhat a Poolban.

Milánó? Miért pont Milánó? Miért pont szar digó foci?! -.-

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2026.02.16. 22:55

Maradonapoli írta:
RC írta:

állítólag eddig is a klub körül kolbászoltak a hölgyikék, ahogy beleolvastam hozzászólásaikba a szurkereiknek: nincsenek elragadtatva, gyakorlatilag hatalmi bábjátéknak tartják a muffok kinevezését, nem sokan kajálják be, hogy ettől nagy változás lesz ott

Finoman fogalmazva sem népszerűek most a magyarok ott, Lolovel az élen, a Kohorta valami akcióra készül most már. Szégyen abból a ligábol kiesni egy Eszeknek. De hát nyilván a fijjuk hozták a szokásos hozzáértésuket, és az a baj, hogy a horvátok még a kiscsapatoknal is egész jól értik a csiziot.
ETO

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2026.02.16. 23:07

Még egy jó sztori Sibenikbol. A csapatot megvették valami fritzek, gyorsan csődbe vitték, és most az eredeti terveket követve ingatlanfejlesztesbe akarnak kezdeni a stadion helyén.
ETO

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2026.02.16. 23:39

Javier Arizmendi írta:A kérdés az is, hogy inkább játszik a jelenlegi kutyauto csapattarsaival, akiknek jelentos része harapja a labdát vagy szeretne Mbappe, és Bellingham esetleg Pedri és Yamal csapattarsa lenni.

Ez erős leegyszerűsítés. A Real/ Barca nagyobb rivaldafényt jelentene, de ott pont azt nem értékelnék, ami a játéka lényege. Ott leszólnak a kevés góljáért, "elszürkülne" az aktuális világsztár mellett, és többet kéne güriznie a primadonnák mögött. Kvázi Valverde posztját vinné.
A Barcában épp jól jönne a lipcsés neveltetése, de alapból a Barca iskola messze áll a Red Bull filozófiájától - előbbi jóval technikásabb, utóbbi jóval fizikálisabb embert kíván.
Eztől még vágyhat oda, és senki se szólná meg, ha oda is igazolna, de nem mondanám, hogy csak nyerhet az átigazolással.
A Pool csk-ja és legendás alakja lenni is van olyan vonzó, mint a ket spanyol óriás mezet viselni.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2026.02.17. 00:17

Szarka írta:
Javier Arizmendi írta:A kérdés az is, hogy inkább játszik a jelenlegi kutyauto csapattarsaival, akiknek jelentos része harapja a labdát vagy szeretne Mbappe, és Bellingham esetleg Pedri és Yamal csapattarsa lenni.

Ez erős leegyszerűsítés. A Real/ Barca nagyobb rivaldafényt jelentene, de ott pont azt nem értékelnék, ami a játéka lényege. Ott leszólnak a kevés góljáért, "elszürkülne" az aktuális világsztár mellett, és többet kéne güriznie a primadonnák mögött. Kvázi Valverde posztját vinné.
A Barcában épp jól jönne a lipcsés neveltetése, de alapból a Barca iskola messze áll a Red Bull filozófiájától - előbbi jóval technikásabb, utóbbi jóval fizikálisabb embert kíván.
Eztől még vágyhat oda, és senki se szólná meg, ha oda is igazolna, de nem mondanám, hogy csak nyerhet az átigazolással.
A Pool csk-ja és legendás alakja lenni is van olyan vonzó, mint a ket spanyol óriás mezet viselni.

keringett valami story 2000-es években, hogy valamelyik ukrán, grúz fasztuggya melyik nagyon kelet-európai akkori állócsillagot nem akarták leigazolni, mert nincs erős marketingértéke meg piaca a nemzetisége okán, talán a real...

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.02.17. 07:30

Maradonapoli írta:
Szarka írta:

keringett valami story 2000-es években, hogy valamelyik ukrán, grúz fasztuggya melyik nagyon kelet-európai akkori állócsillagot nem akarták leigazolni, mert nincs erős marketingértéke meg piaca a nemzetisége okán, talán a real...

a Real Madrid nagyjából így működik
képesek megvenni egy totál klubidegen, a foci rétegeinek 10%-t kimaxoló Beckham-t csak azért mert nagyobb brand pillanatnyilag náluk (vagy bárkinél/bárminél), simán benne lehetett ez a sztori is
biztos jó lehet Pappnéval és Yamallal együtt játszani, átadni neki a gólszerzés lehetőségét üres kapunál, tiziket, szabadokat behúzott farokkal átengedni, hetente hétszer áradozni róla a klubtévében, szerintem még autogramot is az ő nevükben kellene adnia
a Poolnál nagyon kevésre van már az igazi világsztárságtól, simán benne van a legendává válás lehetősége, egy RealBarszánál lehetne újra vizesnyolcas, valszeg örökre, akire Hegyi Iván fog egyedül emlékezni a spanyolok közül
ezek a nagyvonalú spanyolok képesek egy Raúl vagy Messi szintű ikont is kapcarongyként kezelni a vége felé ha feltűnik egy friss és fejhető márkanév a láthatáron
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2026.02.17. 09:00

Értem, amit mondtok a Liverpool legendasag kapcsán, en is maradnék a helyében, egész életemben a tuti munkahelyet választottam és nem nagyon bánom. Fociban is sokszor felvetettem, hogy kell e egy Gilardinonak elmennie a Parmabol Milánóba, vagy üljön a seggén. Az iberiai gigaszok esetében is ertem az aggályokat, de mindkettőnek voltak magyar sztárjai, és még a legutóbbi időben is egy krobot a másiknál meg egy polak. A kérdés az, hogy Szoboszlai van e olyan jó mint Luka. Úgy tudom, hogy gyermekkori álma a Madrid. Ja és a golhelyzetben passzolas a ködben is megvan, Salah állítólag a legjobb haverja, de azért le kell adnia az arabnak a lasztit.
ETO

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.02.17. 09:16

Javier Arizmendi írta:Értem, amit mondtok a Liverpool legendasag kapcsán, en is maradnék a helyében, egész életemben a tuti munkahelyet választottam és nem nagyon bánom. Fociban is sokszor felvetettem, hogy kell e egy Gilardinonak elmennie a Parmabol Milánóba, vagy üljön a seggén. Az iberiai gigaszok esetében is ertem az aggályokat, de mindkettőnek voltak magyar sztárjai, és még a legutóbbi időben is egy krobot a másiknál meg egy polak. A kérdés az, hogy Szoboszlai van e olyan jó mint Luka. Úgy tudom, hogy gyermekkori álma a Madrid. Ja és a golhelyzetben passzolas a ködben is megvan, Salah állítólag a legjobb haverja, de azért le kell adnia az arabnak a lasztit.

több Salah>Szobó gólpassz van érzésre idén mint fordítva
az első év első felében még talán úgy volt ahogy írod, mára Salah pontosan tudja már, hogy ki a vezérebb vezér, amúgy a PoolTV-n látottak alapján tényleg jó haverok lehetnek
a jugó hobbit hamarabb került a fókuszba, Szobó nagyon tudatosan mászta a lépcsőfokokat egyesével, fizikailag nagyjából egálosan jönnének ki, sebességre a fene tudja, rúgótechnikában sokkal többcélúan briliáns a mi fiúnk a mi kutyánk kölykénél aki szintén jól el van eresztve rüszttel, kulcspasszokban is kb ua. a két fazon érzésre, Szobó látványosabb és szellemesebb játékra is képes, ha az aktuális taktika és posztja hagyja
én mondjuk a rágcsálóarcúnál mindig többre tartottam abból a garniturhából a germanus Kroos Jánost, akit kevésbé próbáltak világlegjobbjának eladni (igazából egyikük se volt az soha)
Madridba akkor menjen egy világsztár ha jelent neki valamit az Aranylabda és akar annak is egy esélyt adni (és persze picit sem francia. mert akkor mindegy), Barcelonába meg a klíma miatt
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2026.02.17. 09:51

Amúgy most látom, hogy Szoboszlai lett a Lays szendvicsembere. Ebből La Liga lesz.

Luka 24 évesen a ködliga történetének leggyengebb igazolasanak tűnt, 27 volt, amikor Madridba ment. Szobo idén 25 lesz.

Ja én is bírtam az ndk-s Tonit, szerény arcnak tűnt, kiváló rugótechnikaval.
ETO

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.02.17. 10:09

Javier Arizmendi írta:Amúgy most látom, hogy Szoboszlai lett a Lays szendvicsembere. Ebből La Liga lesz.

Luka 24 évesen a ködliga történetének leggyengebb igazolasanak tűnt, 27 volt, amikor Madridba ment. Szobo idén 25 lesz.

de emlékszem Modric már bőven a Spurs előtt úgy volt "eladva", hogy a korszak legjobb középpályása
mondjuk ezt anno megpróbálták a kutyakölykök szövkapitányának fiával is, neki szintén a Spurs lett volna az ugródeszka de ő rossz irányba dobbantott

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2026.02.17. 12:53

Adamek írta:
Javier Arizmendi írta:Amúgy most látom, hogy Szoboszlai lett a Lays szendvicsembere. Ebből La Liga lesz.

de emlékszem Modric már bőven a Spurs előtt úgy volt "eladva", hogy a korszak legjobb középpályása
mondjuk ezt anno megpróbálták a kutyakölykök szövkapitányának fiával is, neki szintén a Spurs lett volna az ugródeszka de ő rossz irányba dobbantott

Niko? Jó arc. Én Rakiticset kedveltem onnan a legjobban, Perisiccsel őt tartottam a legtöbbre.
ETO

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.02.17. 13:51

Javier Arizmendi írta:
Adamek írta:

Niko? Jó arc. Én Rakiticset kedveltem onnan a legjobban, Perisiccsel őt tartottam a legtöbbre.

szerintem is Rakétás volt a legkomplexebb középpályásuk

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2026.02.17. 15:34

Javier Arizmendi írta:Értem, amit mondtok a Liverpool legendasag kapcsán, en is maradnék a helyében, egész életemben a tuti munkahelyet választottam és nem nagyon bánom. Fociban is sokszor felvetettem, hogy kell e egy Gilardinonak elmennie a Parmabol Milánóba, vagy üljön a seggén. Az iberiai gigaszok esetében is ertem az aggályokat, de mindkettőnek voltak magyar sztárjai, és még a legutóbbi időben is egy krobot a másiknál meg egy polak. A kérdés az, hogy Szoboszlai van e olyan jó mint Luka. Úgy tudom, hogy gyermekkori álma a Madrid. Ja és a golhelyzetben passzolas a ködben is megvan, Salah állítólag a legjobb haverja, de azért le kell adnia az arabnak a lasztit.

Még Modric se kapta meg azt a tiszteletet, amit megerdemelt volna, nagyobb fény esett Ronaldora, majd Benzemara, aztan Viniciusra, most majd Mbappéra.
Nem nemzetiség kérdés, hanem góllövőnek kell lenni, plusz jó média szereplés ( szobo ebben is jó, és nem ronda gyerek ), de még ezután is gyorsan ráunhatnak, ha van egy új fényes játékszer.
Bellingham is háttérbe került Mbappé és Vini mögött, de utóbbi is már rég balhékkal tűnik ki, nem a játékával.

A Real veszélyes terep, vagy csillogas van vagy katasztrófa. De pont előbbi miatt is a legtöbb játékos álma. Nem lepne meg ha Dominiknak is az volna. De érdemes lenne megnéznie mi lett Trenttel.

A Barca sem mas kávéház, cserébe oda még extra technika is kell.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Vissza: “www.nb1.hu”