HozzászólásSzerző: zaggar » 2026.02.05. 09:40
Javier Arizmendi írta:zaggar írta:zaggar írta:
még vissza van 9 meccs, köztük olyanokkal, mint a valencia-bilbao meg a lorient-paris fc, nehezen tudnék ezeknél is 3 esélyesebb meccseket elképzelni..(és még van ezeken kívül is buktatós, uh érdekes lesz)
pff..a 10 oszlopból van egy db 8+1, két db 9+1, 4db 10+1, 2db 11+1 és egy db 12+1, ez utóbbin csak a Bologna-Milan ment el, amit ebben az oszlopban x-re tettem..(hat másikban meg vendégre..ehh, de közel voltam)
És így már olyan gazdag leszel, hogy szóba se állsz az itteni népekkel?
hát kérlek, akkor a transzparencia jegyében: a 10-esek most fizettek egész pontosan nulla forintot (ha túl sok a telitalálat, akkor a legalacsonyabb nyerőosztály nem éri el a kifizetési limitet, kiírja a gép, h a szelvény nyertes, de a nyeremény összege nulla forint.) A 11-es ért egész pontosan 140 ft-ot (24 571 db volt belőle), a 12-es pedig 155 ft-ot (7526 db). Ha összeadod, akkor közel fél kiló kenyér ára lett a "nyeremény", uh nyugi, maradok a nyakadon ellenforradalmár parasztnak ;)
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)
"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."