BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen

Javier Arizmendi
Sztár

Re: BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2026.01.22. 07:56

Adamek írta:
Szarka írta:5 angol a top 8-ba.
A jelenlegi angol foci úgy néz ki nem ízlik a kontinensnek. Túl sok teret hagynak nekik, a pontrúgásokra se figyelnek eléggé. Leginkább fizikalitásban es tempóban múlják felül a mezönyt.

sajnos egyre inkább úgy néz ki a szuperliga már készen van, PL a neve
ezzel együtt ezt a Bajor Münchent nehéz lesz nem megkoronázni idén májusban a Duna jegén (és bármennyire is fájó ezt leírni, Hairy Kén egy igazán jó spíler lett angol mivolta ellenére is)

Már bocsanat, de PL a SuperLeague az az én szovegem. Semmi meglepő nincs ebben, hála az azsiai elofizetoknek a Bournemouthnak a Madriddal megegyező tvs bevétele van.
ETO

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.01.22. 08:05

Javier Arizmendi írta:
Adamek írta:
Szarka írta:5 angol a top 8-ba.
A jelenlegi angol foci úgy néz ki nem ízlik a kontinensnek. Túl sok teret hagynak nekik, a pontrúgásokra se figyelnek eléggé. Leginkább fizikalitásban es tempóban múlják felül a mezönyt.

sajnos egyre inkább úgy néz ki a szuperliga már készen van, PL a neve
ezzel együtt ezt a Bajor Münchent nehéz lesz nem megkoronázni idén májusban a Duna jegén (és bármennyire is fájó ezt leírni, Hairy Kén egy igazán jó spíler lett angol mivolta ellenére is)

Már bocsanat, de PL a SuperLeague az az én szovegem. Semmi meglepő nincs ebben, hála az azsiai elofizetoknek a Bournemouthnak a Madriddal megegyező tvs bevétele van.

volt eddig vagy harminc éve a madridoknak alkalmazkodni az új piaci trendekhez, de őket jobban vonzzák a cicaharc meg az adócsalás nevezetű sportágak
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2026.01.22. 08:28

Adamek írta:
Szarka írta:Ki ne hagyjuk a Qarabagot, fix playoff-os.

jár nekik a pacsi, lusta vagyok utánanézni, de odahaza verte már meg valaki azóta, hogy mi megtettük ezt? nyáron még az volt a szólásmondás a szerencsésnek titulált sorsolás után, hogy nekünk őket oda meg vissza verve kellene kiejteni

és ne hagyjuk ki a beleszarós toplistát se, Napoli, Eintracht, Atléta Bilbao, Villarreal - különösen az utóbbi volt látványosan kontrafékezve végig, az ilyeneket valahogy büntetni kellene mert ez nagyon gáz hozzáállás

Az Ajax verte őket legutóbb, de az kvázi meglepetés volt az akkori formák alapján.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2026.01.22. 08:38

Adamek írta:

jár nekik a pacsi, lusta vagyok utánanézni, de odahaza verte már meg valaki azóta, hogy mi megtettük ezt? nyáron még az volt a szólásmondás a szerencsésnek titulált sorsolás után, hogy nekünk őket oda meg vissza verve kellene kiejteni

és ne hagyjuk ki a beleszarós toplistát se, Napoli, Eintracht, Atléta Bilbao, Villarreal - különösen az utóbbi volt látványosan kontrafékezve végig, az ilyeneket valahogy büntetni kellene mert ez nagyon gáz hozzáállás

Rájuk dobtam 10 eurót, aztán meg is feledkeztem róla, késő este láttam, h 30 lett belőle. Főszelvényem persze elment, pont a Bilbaoval, idegenben amúgy se veretesek, most rámcáfoltak. Barcelona, Newcastle jött, euzkadi ment. Ami feltűnő nekem, h gólokra egyre inkább felesleges fogadni, mert szépen lecsúsztak az odddszok
FTC Panathinaikosz-t megrpróbálom vendégre 3,15ért, annyira nem várható, h jöhet, a Fradi előbb utóbb bukni fog otthon, de akkor a lóherés totál kiborul. Bár a görögök három vendegmeccsből kettőt nyertek, iksz lehet jobb lenne. Meglátom még.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.01.22. 09:09

SuperDepor írta:
Adamek írta:

Rájuk dobtam 10 eurót, aztán meg is feledkeztem róla, késő este láttam, h 30 lett belőle. Főszelvényem persze elment, pont a Bilbaoval, idegenben amúgy se veretesek, most rámcáfoltak. Barcelona, Newcastle jött, euzkadi ment. Ami feltűnő nekem, h gólokra egyre inkább felesleges fogadni, mert szépen lecsúsztak az odddszok
FTC Panathinaikosz-t megrpróbálom vendégre 3,15ért, annyira nem várható, h jöhet, a Fradi előbb utóbb bukni fog otthon, de akkor a lóherés totál kiborul. Bár a görögök három vendegmeccsből kettőt nyertek, iksz lehet jobb lenne. Meglátom még.

gratuláció, én jelenleg nem fogadhatok, mert az én 10 ájrómat megették a meglepetések, pedig a Garabára én is dobtam volna
amúgy remélem vágod, hogy a Pana címere is lóhere, szóval itt ma tuti lesz boldog lóherés
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2026.01.22. 10:52

Adamek írta:

Eintrachtban válság van, elküldték Toppmöller edzőt idény közben. Ilyenre legutóbb még Armin Veh 2016 márciusi menesztésekor volt példa, azóta mindhárom tréner - Niko Kovac, Adi Hütter, Oliver Glasner - az idény végén távozott, mondjuk előbbi kettőt kivásárolták.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.01.22. 11:04

Savaria1919 írta:
Adamek írta:

Eintrachtban válság van, elküldték Toppmöller edzőt idény közben. Ilyenre legutóbb még Armin Veh 2016 márciusi menesztésekor volt példa, azóta mindhárom tréner - Niko Kovac, Adi Hütter, Oliver Glasner - az idény végén távozott, mondjuk előbbi kettőt kivásárolták.

pár hete még a világ egyik legjobban menedzselt klubja volt, most meg már válság van, ki érti ezt

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2026.01.22. 11:12

Adamek írta:
Savaria1919 írta:
Adamek írta:jár nekik a pacsi, lusta vagyok utánanézni, de odahaza verte már meg valaki azóta, hogy mi megtettük ezt? nyáron még az volt a szólásmondás a szerencsésnek titulált sorsolás után, hogy nekünk őket oda meg vissza verve kellene kiejteni

pár hete még a világ egyik legjobban menedzselt klubja volt, most meg már válság van, ki érti ezt

Szépen felépítették amúgy az elmúlt tíz évben, a horvát sikerkovac vezetésével csak osztályozón sikerült bennmaradni, de onnantól nem volt megállás: következő idény végén kupadöntő, 2018-ban már kupagyőzelem és EL-elődöntő a Chelsea ellen, ahol tizikkel esett ki az Eintracht. 2022-ben már összejött a nemzetközi kupasiker, egy évvel később újabb kupafinálé következett, ám annak vereség lett a vége a lipcseiek ellen. Az előző idényben bronzérmes lett a csapat, ilyen eredményes szereplésre a Bundesligában még a kilencvenes évek elején volt példa.
Mellette ügyesen bizniszeltek, szép pénzért kelt el Luka Jovics, André Silva, Kolo Muani, Marmoush és Ekitiké is.
Szóval most ez a polc egyelőre magasnak tűnik.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2026.01.22. 13:00

Adamek írta:
RAUL7 írta:
Adamek írta:kösz
ajándéktizi volt a hazaiaknak? vagy csak ezek a félvérek voltak túl érzékenyek?

adható volt, de pár perccel előtte elvett a VAR egy teljesen szabályos gólt a szenegáliaktól és azon nagyon bepöccentek. Aztán amikor befújta a tizit a bíró, fogták magukat és levonultak, majd Mané hozta őket vissza az öltözőből.

azóta olvastam mi volt, de danke
Mané nem hiába nagy festőművész

hiába, már Puskin is megmondotta, minden az anyegin múlik
Kolorcity Kazincbarcikai SC - Hajrá Vegyész!!!

Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.01.22. 13:11

Maradonapoli írta:
Adamek írta:
RAUL7 írta:adható volt, de pár perccel előtte elvett a VAR egy teljesen szabályos gólt a szenegáliaktól és azon nagyon bepöccentek. Aztán amikor befújta a tizit a bíró, fogták magukat és levonultak, majd Mané hozta őket vissza az öltözőből.

azóta olvastam mi volt, de danke

na de mit mondott Desmond Tutu?

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2026.01.22. 14:15

Adamek írta:
Maradonapoli írta:
Adamek írta:azóta olvastam mi volt, de danke

na de mit mondott Desmond Tutu?

"Hát ha nekem fiam vóna, ide kűdeném az Orfeumba a lyányokhoz!"

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2026.01.22. 14:39

Edin Jacko Fiorentina -----> Schalke 04

RC
Moderátor

HozzászólásSzerző: RC » 2026.01.22. 22:27

Eddig megy Varga és Tóth nélkül is.
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2026.01.22. 22:46

Adamek írta:
Javier Arizmendi írta:
Adamek írta:sajnos egyre inkább úgy néz ki a szuperliga már készen van, PL a neve

volt eddig vagy harminc éve a madridoknak alkalmazkodni az új piaci trendekhez, de őket jobban vonzzák a cicaharc meg az adócsalás nevezetű sportágak

Nincs a spanyol es olasz futballra igény Ázsiában. Az adócsalas Angliában sem ismeretlen fogalom, csak ott néha következménye van
ETO

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.01.23. 00:02

Javier Arizmendi írta:
Adamek írta:
Javier Arizmendi írta:Már bocsanat, de PL a SuperLeague az az én szovegem. Semmi meglepő nincs ebben, hála az azsiai elofizetoknek a Bournemouthnak a Madriddal megegyező tvs bevétele van.

Nincs a spanyol es olasz futballra igény Ázsiában. Az adócsalas Angliában sem ismeretlen fogalom, csak ott néha következménye van

ha nincs rájuk igény akkor minden rendben van, a kereslet szépen kielégül, mindenki hepi

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » 2026.01.23. 00:10

Adamek írta:
Javier Arizmendi írta:
Adamek írta:volt eddig vagy harminc éve a madridoknak alkalmazkodni az új piaci trendekhez, de őket jobban vonzzák a cicaharc meg az adócsalás nevezetű sportágak

ha nincs rájuk igény akkor minden rendben van, a kereslet szépen kielégül, mindenki hepi

a vasárnap déli olasz meccseket pont a sárgák miatt rendezik olyan korán és elvileg minden csapatnak minimum egyszer be kell vállalnia (vagy kétszer, ha úgy jön ki a matek) az idényben
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2026.01.23. 00:14

zaggar írta:
Adamek írta:
Javier Arizmendi írta:Nincs a spanyol es olasz futballra igény Ázsiában. Az adócsalas Angliában sem ismeretlen fogalom, csak ott néha következménye van

a vasárnap déli olasz meccseket pont a sárgák miatt rendezik olyan korán és elvileg minden csapatnak minimum egyszer be kell vállalnia (vagy kétszer, ha úgy jön ki a matek) az idényben

Ha az Empoli nyerné másodosztályúként a kupát és Pekingben lenne a szuperkupadöntő, amint leszállnának, már a reptéren 5000 helyi Empoli szurker fogadná őket, a stadionban meg 50 ezer. :D

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » 2026.01.23. 00:16

Maradonapoli írta:
zaggar írta:
Adamek írta:ha nincs rájuk igény akkor minden rendben van, a kereslet szépen kielégül, mindenki hepi

Ha az Empoli nyerné másodosztályúként a kupát és Pekingben lenne a szuperkupadöntő, amint leszállnának, már a reptéren 5000 helyi Empoli szurker fogadná őket, a stadionban meg 50 ezer. :D

ez csak természetes, hiszen ott lakik sok Em-Po-Lee
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2026.01.23. 07:05

Adamek írta:
Javier Arizmendi írta:
Adamek írta:volt eddig vagy harminc éve a madridoknak alkalmazkodni az új piaci trendekhez, de őket jobban vonzzák a cicaharc meg az adócsalás nevezetű sportágak

Kívánok mindannyiunknak rengeteg sok Burnsley - Ipswich Town rugbyt élő egyenesben a helyi színházból a kieleguleshez. Nem a szívem csücske a Lazio, sőt, de ahogy a mai fiatal generáció képviseletében Tóth beszélt a Bournemouthba igazolása kapcsán, még nekem is fájt.
ETO

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.01.23. 07:55

Javier Arizmendi írta:
Adamek írta:
Javier Arizmendi írta:Nincs a spanyol es olasz futballra igény Ázsiában. Az adócsalas Angliában sem ismeretlen fogalom, csak ott néha következménye van

Kívánok mindannyiunknak rengeteg sok Burnsley - Ipswich Town rugbyt élő egyenesben a helyi színházból a kieleguleshez. Nem a szívem csücske a Lazio, sőt, de ahogy a mai fiatal generáció képviseletében Tóth beszélt a Bournemouthba igazolása kapcsán, még nekem is fájt.

ez van, 90-ben mindenki a szériába akart igazolni, (de ez csak 60 kiválasztottnak sikerülhetett) most meg mindenki a szigetre siet, gondolom '50-ben ha lehetett volna mindenki a a szíve mélyén besoroztatta volna magát Farkas elvtárshoz személyesen, ilyenek a korszakos trendek
majd 20 év múlva más cirkusz lesz a menő, az gyorsan kiderült, hogy ez nem Arábiában lesz, majd meglátjuk hol

kurva üres szólam azt állítani, hogy Ázsia ne lenne bármilyen topfocira vevő, bármit le lehet tolni azoknak a szerencsétlen hülyéknek a torkán, a PL-ben jó marketingesek és piackutatók ülnek a jó helyeken, feltártak-megtervezték-megpromózták és most learatják
simán utánuk lehetne menni ha valóban ezt akarnák a többi ligából (úgy néz ki 1-2 helyi kivétellel nem akarják), vagy eladják ők is magukat vagy viszonylag egyenes testtartással de elfogadják, hogy ők másodosztály, de a rinya az kurva gáz
a lalalából úgy néz ki csak a nagy hármas akar elkurvulni, egy kis szeletért ők át is rándulnak a homokba szuperkutyázni, ahol véletlen minden kurva évben kijön egy el-klasszikus döntő, ki hitte volna, ha mondjuk néha más is kimehetne haknizni lehet, hogy szélesedne ott is a keresleti der-die-das, de ott a legfontosabb még mindig a 3 (2) nagy kitömése a végletekig

összefoglalom röviden: ha pénz kell új forrásból, akkor oda kell tartanod a picsád a húspiacon és lesz pénzed, de ne rinyálj ha ordas nagy kurvának tart mindenki
ha nem tartod oda a picsád, csóró maradsz de viszonylag egyenes, ellenben minden jogodat elveszted ahhoz, hogy a csóróságodért másra mutogass
jelenleg a PL kompletten egy büdös nagy ribanc, akiknek lassan rojtos az összes bemeneti nyílása, de ők mehetnek hetente háromszor a Rolex és McLaren butikba és nem a többi akik csak egyszer, a Laliba/SzériA ehhez képest csóresz, de magasan hordja az orrát és prédikál, néha meg elegánsan köhintenek egyet amikor DVDA-ba vágja a legszebbjüket egy maréknyi burnuszos
a Bundás a sarokból figyel, a Líg1-nek meg tök mindegy, az ő bevándorlóit otthon is csak a kokszosok különböző árnyalatai nézik

Vissza: “www.nb1.hu”