SuperDepor írta:Adamek írta:SuperDepor írta:kevesebb pénzt fog adni a csapatnak. ha marad a fidesz, mi hazánk semmi nem fog változni a futballban, ha meg nem, akkor a jóisten tuggya
de most akkor mindenkire nagy hatással lesz vagy a jóisten tudja?
Kiforgatod a szavaimat mint cigánygyerek a makkját a fitymából. Azt írtam, h ha nem marad Viktor akkor jön a facebook államférfi és csak a jóisten tuggya, h mit akar a futballal- elé heterogén tábora van, a felét irritálják a futballisták, illetve a klubok kivételezett helyzete, másik fele a sikereket akarja. Na mindegy, ha nem lesz jó majd leváltjuk, úgyis ezt mondja mindenki, már csak azt kéne tudni, h lesz ez a leváltás, de már át is eveztem a politika topikba. Majd mondjuk neki, h most már menjél, mert nem erről volt szó. És akkor menni fog.
Ha MP jön, ő is van annyira populista, hogy csak csínján bánik majd a klubokkal. Egy nagyobb tömeg elvárja majd az elszámoltatást, a kevesebb zsét, de ha egy mérvadó tömeg fog a klubok rossz helyzete miatt tüntetni, akkor tuti dob valami alamizsnát. Nem fogja beszántani a TAO támogatásokat, de biztosan megnyirbálja, valami látszat-szigorítást tesz bele, és a közvetlen dotációt csökkenti majd, de nem szünteti meg.
A váltas ott lesz szerintem, hogy az eddig érdekből támogatók fognak lelépni, és azt érzik majd meg a klubok. Egyedül Felcsút tarthat ki, mert Mészárost se tudják majd elszámoltatni, és annyi zsét bele tud tenni, hogy 4 évig ellubickoljon meg az NB1-ben, főleg ha a többiek is szegényebbek lesznek.
Szóval szerintem kis nadrágmegszorítás lesz, már csak látszatból is, de nem hagyják csődbe menni egy megyeszékhely csapatát se.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"
Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében