Hiába anyázták a Vasas-szurkolók, Mészöly példásan viselkedett

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.03.17. 10:52

Budapest – Kedvesen rákérdeztünk, hogy a Fradi vagy a Vasas lesz-e a jobb…

Nagyon nehezen emésztették meg az angyalföldi drukkerek tegnap a Szusza Ferenc Stadionban, hogy a csapatuk 3-2-es vereséget szenvedett a Haladástól, ráadásul éppen a klub 106. születésnapján. A legnagyobb hibás természetesen mindezekért nem a Vasas vezetőedzője, a középső védő posztján játékost cserélő Michael Oenning, vagy a hatalmasakat hibázó Debreceni András, vagy az enerváltan játszó teljes Vasas volt, hanem Mészöly Géza, a Haladás vezetőedzője.

Az a Mészöly Géza, akinek mindene a Vasas. Az a Mészöly Géza, aki a Haladás egyetlen góljánál sem lejtett örömtáncot és az a Mészöly Géza, akin látszott, hogy picit zavarba jött a meccs után, amikor „kedveset” kérdeztünk tőle.

Mészöly Gézáék veréssel köszöntötték a szülinapos Vasast - NB1.hu

Hogyan értékelnéd a meccset?

Fontos volt, hogy az egyenlítés után sem pánikoltunk be, hanem szinte egyből megszereztük a második gólunkat. Nagyon kitettek magukért a játékosok, a támadók is kivették részüket a védekezésből, ezért fordulhatott elő, hogy labdákat tudtak szerezni a Vasas védőitől, amikből gólokat is tudtunk rúgni. Ez működött a Gyirmót elleni meccsünkön is. Most is ültek a kontráink, a Vasasnak nem volt területe. A végére izgalmas lett nagyon, de hihetetlenül fontos három pontot szereztünk. Megdolgoztunk érte.

Nem okozott gondot a csapatának, hogy Király Gábor nem tudta vállalni a játékot és Gyurján Mártonnak kellett helyettesítenie.

Gabinak kiemelt szerepe van, most is itt volt velünk. Vasárnap, amikor megkezdtük a felkészülést a Vasas ellen, akkor szót kért az öltözőben, nagyon fontos mondatokat mondott, amely újból hitet adott a csapatnak a Ferencváros elleni vereség után. Muszáj, hogy ne csak az edző beszéljen, hanem hitelesen szólaljon meg a legnagyobb játékos is. Gabi nagyon készült a Vasas elleni meccsre, ezt reggel is láttam rajta, de sajnos délutánra rosszabbodott az állapota. Gyurján Marci nem először ugrott be a remekül a helyére, ebben a Gabi is benne van és Jakab Csaba is, aki remekül fogja össze a kapusokat. Marci sokat tud ellesni a Gabitól, ezt ma is kamatoztatta.

Ilyen jellegű meccsre készültetek?

Nem gondoltam volna, hogy három gólt tudunk rúgni a Vasasnak, mert ez nagy dolog. Annyira nem voltunk eleresztve a rúgott gólokkal az elmúlt hetekben. Az első találatunknál elhitték a játékosok, hogy lehet keresnivalónk, a másodikról már beszéltem, de mint kiderült, ugyanilyen fontos volt a harmadik is. Nagyon szép esténk volt.

Ha azt nézzük, akkor kijelenthető, hogy a második félidőt nem nyerte meg a csapata.

Ez így volt, de ezt a Fradi ellen szoktuk megtenni. Az első fordulóban is így volt, meg a legutóbbiban is, de pontosan tudjuk, mennyivel fontosabb az egész meccset megnyerni.

Ebben a bajnokságban még senkitől nem kapott három gólt a Vasas.

Ezért is érzem hatalmas fegyverténynek azt, amit elértünk. Williams nagyon szemtelen módon játszott, kétszer is döntő szituációban csent el labdát, amikből ugye gólt rúgott.

Vasas Labdarúgás

Mi kellett ahhoz, hogy a Ferencvárostól elszenvedett vereség után így játsszon a csapata?

Kellett az, amiről az előbb már beszéltünk, hogy a zöld-fehérek ellen megnyertük a második félidőt. Nagyon fontos volt, hogy a szünetben ott összerántottuk a csapatot és nem vert seregként távoztunk a Népligetből. Másnap reggel kiértékeltük a meccset, Gabi felszólalása is sokat számított, próbáltunk pozitívan előre tekinteni. Fontos lesz a továbbiakban Gyurján Marcinak, hogy emberhátrányba ne kettes, hanem egyes sorfalat állítson oldalsó szabadrúgásnál, mert ellenkező esetben nagyon kevesen leszünk benn a kapunk előtt.

Halmosi kiállításánál mi történt?

Burmeister végig provokálta, lökte neki a szöveget. Utána összeugrottak, állítólag köpés is volt, ami az eltiltás szempontjából nem mindegy. Remélem, az illetékesek figyelembe veszi, hogy provokálták a csapatkapitányomat.

A Fradi vagy a Vasas lesz a jobb a végén?

A bajnok?

Nem, a jobb.

Kedves kérdés. Nem hiszem, hogy a Haladás megelőzi bármelyiket is, de nehéz válaszolnom, mert a Vasas a nevelőegyesületem. Viszont már nem az első alkalommal mérkőztem meg ellene, így már csak teljesen arra összpontosítok, hogy az aktuális csapatomnak minél jobb legyen. Kaptam hideget-meleget a szurkolóktól, amit nem nagyon értettem. Azt megértem, hogy a kedvencüknek szurkolnak, és legalább kijönnek drukkolni, ami dicséretes. Néha szegény mamát szidják, ez benne van a pakliban, annyira nem esik jól, de lehet, hogy az illető nem tudta, hogy kinek kiabál be

Kiszedtük a Vasas-edzőből, miért vette elő a hibázó csapatkapitányát - NB1.hu

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

Re: Hiába anyázták a Vasas-szurkolók, Mészöly példásan viselkedett

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2017.03.17. 12:17

Korrekt, mint mindig.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

56Akela
Légiós

HozzászólásSzerző: 56Akela » 2017.03.17. 13:35

Angyalföld... nem tudták ott sosem elviselni a vereséget...
HALADÁS! GÉMLÁBÚ SASOK! CSODALEGÉNYEK! GEPÁRDOK és PÁRDUCOK!

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.03.17. 15:04

Jobb helyeken megtapsolják.

nick2005
Sztár

HozzászólásSzerző: nick2005 » 2017.03.17. 18:04

Nem csak azért mondom, mert nálunk van, de Mészöly Géza talán a legintelligensebb edző, és szakmailag is az élvonalban van. Szépen, nyugodtan, eredményesen dolgozik. Ugyanez volt róla a véleményem korábban is, amikor még nem a halinál dolgozott és így örültem is, amikor hozzánk került.
########################
HAJRÁ HALI!

SAW
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: SAW » 2017.03.17. 22:18

Nem járt neki. Sajnos az aktuális indulatok felül tudják írni az évtizedes hűséget is.
Elengedhetnélek... de nem válna javadra.

Sub Pop
Moderátor

HozzászólásSzerző: Sub Pop » 2017.03.18. 10:33

nick2005 írta:Nem csak azért mondom, mert nálunk van, de Mészöly Géza talán a legintelligensebb edző, és szakmailag is az élvonalban van. Szépen, nyugodtan, eredményesen dolgozik. Ugyanez volt róla a véleményem korábban is, amikor még nem a halinál dolgozott és így örültem is, amikor hozzánk került.

Alapvetően bírom. Ha egyszer Kispestre fújná a szél, még örülnék is neki.
Puskás-Kispest-Hungary

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2017.03.18. 12:51

Ott nőtt fel, ott kezdte a pályáját, edzősködött is ott, és közismerten ízig-vérig Vasas-drukker. Az apja klublegenda. Nem is értem, hogy a Vasas közönsége hogyan vetemedik ilyesmire.

1911.03.16
Tartalék

HozzászólásSzerző: 1911.03.16 » 2017.03.18. 14:12

nyúl írta:Ott nőtt fel, ott kezdte a pályáját, edzősködött is ott, és közismerten ízig-vérig Vasas-drukker. Az apja klublegenda. Nem is értem, hogy a Vasas közönsége hogyan vetemedik ilyesmire.

Tőlem pár méterre egy részeg fazon anyázta végig és egy idő után rá is szóltak. Csoportosan nem szidták.
Gézával semmi gond, viszont az apja is ott volt amikor megásták a hazai foci sírját.
"Becsüld meg a kutyát, házadnak hû õrét, rossz emberek haragos ûzõjét!"
"Mindjobban elvadul az ember, s az állat nézi szelíd félelemmel"

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2017.03.18. 14:16

1911.03.16 írta:
nyúl írta:Ott nőtt fel, ott kezdte a pályáját, edzősködött is ott, és közismerten ízig-vérig Vasas-drukker. Az apja klublegenda. Nem is értem, hogy a Vasas közönsége hogyan vetemedik ilyesmire.

Tőlem pár méterre egy részeg fazon anyázta végig és egy idő után rá is szóltak. Csoportosan nem szidták.
Gézával semmi gond, viszont az apja is ott volt amikor megásták a hazai foci sírját.
Sőt, maga is fogta az ásót, de a múltbeli, Vasasnál elért eredményeit ez nem teszi meg nem történtté.

Mrs.Dolcetti
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Mrs.Dolcetti » 2017.03.18. 14:29

Sub Pop írta:
nick2005 írta:Nem csak azért mondom, mert nálunk van, de Mészöly Géza talán a legintelligensebb edző, és szakmailag is az élvonalban van. Szépen, nyugodtan, eredményesen dolgozik. Ugyanez volt róla a véleményem korábban is, amikor még nem a halinál dolgozott és így örültem is, amikor hozzánk került.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mrs.Dolcetti 2017.03.18. 14:30-kor.
"Hihetetlen büszke vagyok, hogy lehetõségem volt ez a gyönyörû országot, Magyarországot, képviselni."-Karl Erik Böhn

Mrs.Dolcetti
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Mrs.Dolcetti » 2017.03.18. 14:30

Sub Pop írta:

Én nem örülnék,ahhoz túlzottan összenőtt a Vasassal. Meg egyből megjelenne az apja is,inkább ne.
"Hihetetlen büszke vagyok, hogy lehetõségem volt ez a gyönyörû országot, Magyarországot, képviselni."-Karl Erik Böhn

zodd
Légiós

HozzászólásSzerző: zodd » 2017.03.18. 17:30

Én sem, ez úgy ahogy van kellemetlen az angyalföldieknek.

SAW
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: SAW » 2017.03.18. 19:09

Igaz és gondolom, hogy ez nem a többség.
Nálunk is akad surmó sajnos.
Elengedhetnélek... de nem válna javadra.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.03.18. 19:12

Mrs.Dolcetti írta:
Sub Pop írta:

Én nem örülnék,ahhoz túlzottan összenőtt a Vasassal. Meg egyből megjelenne az apja is,inkább ne.

Centrumos 'acskó és baz'megelés
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2017.03.19. 07:41

Adamek írta:
Mrs.Dolcetti írta:
Sub Pop írta:Alapvetően bírom. Ha egyszer Kispestre fújná a szél, még örülnék is neki.

Én baloldalon hordom a zacskót, nem a centrumban. Így kényelmesebb.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.03.19. 08:09

nyúl írta:
Adamek írta:
Mrs.Dolcetti írta:Én nem örülnék,ahhoz túlzottan összenőtt a Vasassal. Meg egyből megjelenne az apja is,inkább ne.

most még
de idővel megnyúlik és a térdedet csapkodja majd, nem fog elférni a bőrtangában és le kell ereszteni szépen a térdig, tuti ezért vannak azok a divatos gatyák is manapság, amit csak teleszart deszkás/repper gatyának hív a műveletlen közönség
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

MindigÚjpest
fanatikus

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2017.03.19. 08:37

Adamek írta:
nyúl írta:
Adamek írta:Centrumos 'acskó és baz'megelés

most még
de idővel megnyúlik és a térdedet csapkodja majd, nem fog elférni a bőrtangában és le kell ereszteni szépen a térdig, tuti ezért vannak azok a divatos gatyák is manapság, amit csak teleszart deszkás/repper gatyának hív a műveletlen közönség
Oké,de abban nem a megereszkedett zacskóújak járnak,hanem a fiatalok.
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!

nick2005
Sztár

HozzászólásSzerző: nick2005 » 2017.03.19. 12:09

Mrs.Dolcetti írta:
Sub Pop írta:

Az, hogy valaki "összenőtt a Vasassal" nem jelenti azt, hogy máshol ne tudna jól dolgozni. Igaz a Hali messze van Pesttől, itt abszolút nem számít a vasasos múlt, de szerintem Géza Újpesten már bizonyította, hogy más pesti csapatnál is tud jó munkát végezni. Az apja szerintem a Vasas pályán kívül máshol nem jelenik meg. Lehet, hogy Szombathely túl messze van és azt is figyelembe kell venni, hogy ő sem lesz fiatalabb, az utóbbi időben is inkább arról szóltak a hírek, hogy gond van az egészségével, kórházba került és - sajnos - nem arról, hogy a lelátón látták Angyalföldön.
########################
HAJRÁ HALI!

RC
Moderátor

HozzászólásSzerző: RC » 2017.03.19. 12:16

Mrs.Dolcetti írta:
Sub Pop írta:

Mint poltergeist?
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék

Vissza: “www.nb1.hu”