banok írta:Szarka írta:Cselszky írta:Szarka írta múltkor, hogy elnézik Slotnak az ideit. Azóta csak rosszabb lett a szitu. Biztos, hogy ezt még sokáig tűrik?
Hát úgy gondoltam elnézik neki ha csak 4-ek lesznek idén, de ez már olyan, mintha edzőbuktatás lenne. Ez kiesőjelölt forma.
Jeleleg a Madridnál áll a bál, és úgy néz ki, ott tényleg edzőbukatás lesz. Szerintem amint felszabadul Xabi, a Pool lecsap rá.
Én ott tartok, hogy Vinicius menni akar Arábiába
Hát a lényege az, hogy addig nem hosszabbít, amíg Xabit el nem küldik, szóval egyikük megy. Vininek nem sok út áll rendelkezésre, PSG vagy arab világ. A PLbe nem kéne, más meg nem fizetné meg.
Amúgy a java csak pletyka, de elvileg Carlo utan sokan nem szeretik a fegyelmezettebb életet és játékot, Vini mellett a nelkülözöttek, mint Rodrygo panaszkodik, illetve Valverde, az angolok se szívlelik, de legalábbis nem védik Xabit. Velük szemben Courtois az edző pártján áll.
De ezek mind pletykák, pontosan nem tudni okokat, amu tuti, hogy rossz az öltözői hangulat, Vini és Xabi pedig nem jönnek ki.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"
Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében