Pótselejtező: Romániát is fogadhatnánk a döntőben

RC
Moderátor

Re: Pótselejtező: Romániát is fogadhatnánk a döntőben

HozzászólásSzerző: RC » 2025.11.16. 18:17

Az agyam legeldugodtabb fertályában ott volt (azért oda rakódott, mert volt pár meccs, amit a végén sikerült megnyerni/döntetlenre hozni), hogy kiszopunk az utolsó pillanatokban, hát, bejött. Az írek éltek a lehetőségeikkel, amiben nyilván az is benn van, hogy valamiért nem fegyelmezték megfelelően a pokróc stílusukat, nagyjából szabadon megidézhették a futball őskorát.
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2025.11.16. 18:18

Akit rohadtul sajnálok, az Varga B. Az én életemben ő a legjobb válogatott csatár, akit láttam, és ő mindent meg is tett, ami lehetséges. Sajnos soha nem látjuk világbajnokságon. Holott a majdani vb-mezőny háromnegyedénél standard kezdő lenne.

RC
Moderátor

HozzászólásSzerző: RC » 2025.11.16. 18:23

Javier Arizmendi írta:
zaggar írta:Azért az pozitívum, h nem telibeszart gatyával játszottunk, de az utolsó 15-20 perces passzivitás nekem fura volt (főleg ha valóban nem erőnléti okok álltak mögötte). Ilyen meccsen szerintem nem szoktak debütálót avatni, de volt 90 percünk több tízezer támogató szurkoló előtt, h megnyerjük a meccset..hát ez van. Ha összevetem a jugók elleni 1-7-es meccsel, akkor ez sokkal jobban nézett ki, még ha kb ugyanarra is megyünk vele..

Annyiban vitatkoznék, hogy az már a pótselejtező volt, és a világ top 10 csapata volt az ellenfele. Én pont úgy látom, hogy akkor megeloztunk egy Chapusiat féle Svájcot, most az íreket se sikerült. Jut eszembe Chapu is lőtt egy gólt nekünk az utolsó percben.

Rekdal meg hármat az utolsó percekben :).
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2025.11.16. 18:35

Kizártnak tartom, h ez a magyar csapat két play off meccsen túljutott volna, bár ez semmit nem enyhít a bosszúságomon.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.11.16. 18:38

Javier Arizmendi írta:
Adamek írta:
Javier Arizmendi írta:Annyiban vitatkoznék, hogy az már a pótselejtező volt, és a világ top 10 csapata volt az ellenfele. Én pont úgy látom, hogy akkor megeloztunk egy Chapusiat féle Svájcot, most az íreket se sikerült. Jut eszembe Chapu is lőtt egy gólt nekünk az utolsó percben.

még így is ég és föld a difi a maiak javára
ez csak egy balfasz sportolói brigád, a Csank gárda egy anti-sportemberek alkotta balfasz brigád volt

Dibusz vs Safar, Salzburg
Nego vs Dombi, Nego
Orbán vs Lorincz, Orbán
Szalai vs Vilmos, Porsche
Kerkez vs Bánfi, Milos
Schafer vs Halmai, Halmai
Lukács vs Nyilas, Elek
Tóth vs Lipcsei, Kockacukor
Szobo vs Keresztúri, Pool
Sallai vs Orosz, Galata
Varga vs Klausz, Krobot

6-5 a maiaknak. Azért akkoriban Urbán és Illés volt a cserenk, nem Bolla, meg Ötvös

Lukács-Nyilas egál, Schäfer és Halmai is
így már 7-4
de súlyozva még több, mert pl. Szobi és K. Bandi difije nem ugyanaz mint Atesz-Porschésé
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2025.11.16. 18:40

Adamek írta:
nyúl írta:
Maradonapoli írta:Összegezzünk! Egyedül az ormányokat vertük kétszer, aztán 1 pont a beltenyészet, meg 1 a cigányok ellen. Ez azért kurva kevés továbbjutáshoz. Nem de bár? Ennyit talán még Kaszinós Gyuri is hozott volna. A kopasz kóklernek takarodnia k.e.l.l.!!!

Hogy mi legyen a sorsa, nem tudom. Sajnos mindegy is.

Laikusként kérdem azoktól, akik fociztak: nem úgy van, hogy be kell melegedni és lelkileg is rá kell hangolódni egy meccsre, ha hideg lábbal beállok? Normális dolog kettőt cserélni a hajrában? Meccsbe se tud érkezni a csere pulzusszámban, idegi koncentrációban.
Nem értettem Tunyát.

így van
15 perc kell kb. normál esetben, hogy felvegyed a meccs ritmusát, meccshőre melegedj és hozzá tudjál tenni valkamit
érdemlegesen 15 percen belül cserélni lutri, elvileg véletlen is elsülhet jól, de építeni nem fog senki ennyi idő alatt, ilyenkor csak sérülés, prémium vagy időhúzás miatt jöhet csere
időhúzó cserének viszont még sose láttam védelmet megbontani, ez akkora hiba volt mintha levitte volna a kapust, Négus lehozatala érthetetlen volt Mocsár beállításánál

ezzel írta alá, hogy ő egy serie c-s edző, voltak fellángolásai, de nem lépett fentebb
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

banok
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: banok » 2025.11.16. 18:44

Adamek írta:
Maradonapoli írta:Összegezzünk! Egyedül az ormányokat vertük kétszer, aztán 1 pont a beltenyészet, meg 1 a cigányok ellen. Ez azért kurva kevés továbbjutáshoz. Nem de bár? Ennyit talán még Kaszinós Gyuri is hozott volna. A kopasz kóklernek takarodnia k.e.l.l.!!!

na de ki érkezzen a fűthető kispadra?
hozzuk haza Lékest?
nézzük meg Pinyő tud e már beszélni?
valakit a Kúman családból?
Loddart?

Évente 100 millió forintért elvállalom. -.-

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.11.16. 18:52

Maradonapoli írta:
Adamek írta:
nyúl írta:Hogy mi legyen a sorsa, nem tudom. Sajnos mindegy is.

Laikusként kérdem azoktól, akik fociztak: nem úgy van, hogy be kell melegedni és lelkileg is rá kell hangolódni egy meccsre, ha hideg lábbal beállok? Normális dolog kettőt cserélni a hajrában? Meccsbe se tud érkezni a csere pulzusszámban, idegi koncentrációban.
Nem értettem Tunyát.

így van
15 perc kell kb. normál esetben, hogy felvegyed a meccs ritmusát, meccshőre melegedj és hozzá tudjál tenni valkamit
érdemlegesen 15 percen belül cserélni lutri, elvileg véletlen is elsülhet jól, de építeni nem fog senki ennyi idő alatt, ilyenkor csak sérülés, prémium vagy időhúzás miatt jöhet csere
időhúzó cserének viszont még sose láttam védelmet megbontani, ez akkora hiba volt mintha levitte volna a kapust, Négus lehozatala érthetetlen volt Mocsár beállításánál

ezzel írta alá, hogy ő egy serie c-s edző, voltak fellángolásai, de nem lépett fentebb

én a tilitolit se értettem a vezetésnél, alap, hogy ilyenkor ki kell ütni az eredmény után futó ellent
ma nem volt egy okos cseréje sem
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2025.11.16. 18:54

Adamek írta:
Maradonapoli írta:
Adamek írta:így van

én a tilitolit se értettem a vezetésnél, alap, hogy ilyenkor ki kell ütni az eredmény után futó ellent
ma nem volt egy okos cseréje sem

picsányi elbőgte magát - ha vitya is a színfalak mögött, akkor ebből röptetés lesz

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2025.11.16. 18:54

nyúl írta:Akit rohadtul sajnálok, az Varga B. Az én életemben ő a legjobb válogatott csatár, akit láttam, és ő mindent meg is tett, ami lehetséges. Sajnos soha nem látjuk világbajnokságon. Holott a majdani vb-mezőny háromnegyedénél standard kezdő lenne.

Az utolsó gólt sokak szerint róla kaptuk.
ETO

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2025.11.16. 18:56

A csütörtöki meccs képe azért már előrevetített egy ilyen potenciális forgatókönyvet. Megszereztük a vezetést, majd érezhetően visszavettünk, leültünk kissé, jöttek a hibák, a meccs vége felé szép lassan engedtük a sanszokat a veszítenivaló nélkül játszani kezdő gyengébb csapatnak, és csak a ziccerben lyukat rúgó hazainak köszönhettük a győzelmet. Ma sem voltunk sokkal jobb állapotban, az utolsó része itt is szarul nézett ki, most más is bejátszott, pl. egyes nehezen érhető cserék. Mindkét selejtező utolsó harmadának-negyedének volt egy mentálisan lefelé tartó íve. Hogy miért, azt nem tudom.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.11.16. 18:57

Javier Arizmendi írta:
nyúl írta:Akit rohadtul sajnálok, az Varga B. Az én életemben ő a legjobb válogatott csatár, akit láttam, és ő mindent meg is tett, ami lehetséges. Sajnos soha nem látjuk világbajnokságon. Holott a majdani vb-mezőny háromnegyedénél standard kezdő lenne.

Orbán és Mocsi gólja volt

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2025.11.16. 18:58

Adamek írta:
Javier Arizmendi írta:
Adamek írta:még így is ég és föld a difi a maiak javára
ez csak egy balfasz sportolói brigád, a Csank gárda egy anti-sportemberek alkotta balfasz brigád volt

Dibusz vs Safar, Salzburg
Nego vs Dombi, Nego
Orbán vs Lorincz, Orbán
Szalai vs Vilmos, Porsche
Kerkez vs Bánfi, Milos
Schafer vs Halmai, Halmai
Lukács vs Nyilas, Elek
Tóth vs Lipcsei, Kockacukor
Szobo vs Keresztúri, Pool
Sallai vs Orosz, Galata
Varga vs Klausz, Krobot

6-5 a maiaknak. Azért akkoriban Urbán és Illés volt a cserenk, nem Bolla, meg Ötvös

Lukács-Nyilas egál, Schäfer és Halmai is
így már 7-4
de súlyozva még több, mert pl. Szobi és K. Bandi difije nem ugyanaz mint Atesz-Porschésé

Bő 40 éve követem a futballt, a legundorítóbb időszak a Bánfi, Halmai, Illés, Sebők stb, a legélvezhetőbb pedig a 86os vb előtti éra, illetve a 2016os eb-től a mai meccs 80. percéig. A mai válogatott minden szerencsétlensége ellenére. Soha ne térjen vissza a kilencven utáni évtized hangulata, minősége.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2025.11.16. 19:00

Javier Arizmendi írta:

El se szabadott volna odáig jutni, hogy az döntsön. Az utolsó negyedóra valami sokk volt. Peteéréses ifiasszony nem húz így magára.

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2025.11.16. 19:00

Adamek írta:
Javier Arizmendi írta:

A lefejelt labda elkövetője Vargarol indult asszem
ETO

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2025.11.16. 19:25

Jól tudom, hogy most 10 hónapig nem lesz tétmeccsünk? Elvileg 2026. szeptember második felében indul az NL, majd 27 tavaszán az eb-selejtezők. Ha át akarják gondolni a “Rossival 2030-ig” projektet, most van rá lehetőség.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.11.16. 19:29

Cselszky írta:Jól tudom, hogy most 10 hónapig nem lesz tétmeccsünk? Elvileg 2026. szeptember második felében indul az NL, majd 27 tavaszán az eb-selejtezők. Ha át akarják gondolni a “Rossival 2030-ig” projektet, most van rá lehetőség.

állítólag még ma este átgondolják
nincs ok, hogy Tunya ezt tovább tologassa

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.11.16. 19:33

Javier Arizmendi írta:
Adamek írta:
Javier Arizmendi írta:Az utolsó gólt sokak szerint róla kaptuk.

A lefejelt labda elkövetője Vargarol indult asszem

Vili egy ajándék ívelési lehetőséget adott ahelyett, hogy megvárja az első rárontó köcsögöt és rápattintja a labdát
azt, hogy kit fejeltek le nincs meg, Mocsesz leragadása viszont sajnos örökre az elmémbe égett
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Adamek 2025.11.16. 19:33-kor.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2025.11.16. 19:33

A kopasz kókler állítólag azt üzente, hogy ha kap elég dellát, akkor hajlandó lekoccolni.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.11.16. 19:34

Maradonapoli írta:A kopasz kókler állítólag azt üzente, hogy ha kap elég dellát, akkor hajlandó lekoccolni.

adóm 1 százalékát viheti

Vissza: “www.nb1.hu”