Cselszky írta:Savaria1919 írta:nyúl írta:Aha. Akkor lehet, hogy elfogad egy nb1-es kispadot. Bennem úgy élt, hogy odakint elismerik.
Az első időszaka meglehetősen jól sikerült a Herthánál, előbb benntartotta az együttest, majd kivitte a nemzetközi porondra. Aztán amikor jöttek az új emberek a klub élére, már nem vele képzelték el a jövőt. 2019 nyarán jártam Münchenben, a Bayern épp akkor fogadta a Herthát, váltottam néhány szót a kedélyesen söröző fővárosi szurkolókkal, akik "bester Mann"-ként jellemezték Dárdait, és sajnálták a távozását.
Kaphatott volna padot máshol a Bundesligában, de nem akart. Nagy kérdés, hogy most van-e kedve az edzősködéshez.
Egyébként mi a fenével foglalkozik? Azt tudom, hogy a korábbi edzősködései között visszament a Hertha U-hoz, de emlékeim szerint az utolsó elválás teljes volt, és nincs már köze a Herthához. Azt még értem is, hogy egy feszített meló végén pár hónapot pihenne, viszont lassan másfél év telt el. Nem kapott sehonnan megkeresést semmire? Egy 48-49 éves embernél nem ideális a hosszú semmittevés. Értem, hogy meccsekre jár, megnézi a fiait, stb., meg hesszel a balatoni kecóban, de azért csak nem akar még nyugdíjba menni.
Nekem az az utolsó infóm, hogy játékosmegfigyelő a klubnál.