Adamek írta:SuperDepor írta:FTC ZTE H 1,43
Köbenhavn Viborg H 1,43
@2.00
remélem csak filléres alapon raktad meg
túlélem, napok óta nem játszottam, gondoltam ma belevágok, hiba volt
Adamek írta:SuperDepor írta:FTC ZTE H 1,43
Köbenhavn Viborg H 1,43
@2.00
Sanyeey írta:Adamek írta:SuperDepor írta:a bolond szpíker nagyon szorít érte
én csak tréfálkoztam, a rettegő debreceni fórumtársakat próbáltam utánozni
Nem rossz, jó úton jársz, hogy tiszteletbeli Lokista legyél. Ezek maradtak ki:
Még kell 15-16 pont a bent maradáshoz, ami talán összejön, ha összeesnek az ellenfelek.
Két gólt kaptunk ettől az Újpesttől, a Honvéd ellen ez kevés lesz, tuti a kiesés.
Cselszky írta:Adamek írta:SuperDepor írta:FTC ZTE H 1,43
Köbenhavn Viborg H 1,43
@2.00
Biztos az Újpesttel akarnak kicseszni (meg a ZTE-t megsegíteni), ami ennyit megér.
SuperDepor írta:Cselszky írta:Adamek írta:remélem csak filléres alapon raktad meg
Biztos az Újpesttel akarnak kicseszni (meg a ZTE-t megsegíteni), ami ennyit megér.
[img]https://kephost.net/p/MjE0MjI0NQ.jpg[img]
....mit mondjak, ez jól néz ki :)
Cselszky írta:SuperDepor írta:Cselszky írta:Biztos az Újpesttel akarnak kicseszni (meg a ZTE-t megsegíteni), ami ennyit megér.
[img]https://kephost.net/p/MjE0MjI0NQ.jpg[img]
....mit mondjak, ez jól néz ki :)
Ha így marad, szerintem muszáj lesz kirúgniuk a délszlávot (már ha amúgy még mindig nem tennék meg).
Cselszky írta:Sanyeey írta:Cselszky írta:Jó, de te szaki vagy, én meg javarészt egy fotelszurker.
Igaz, pl. a jól ismert kollégád kiesőnek tippelt minket.
Ki volt az?
"Soma"
Cselszky írta:Savaria1919 írta:Én szóltam előre, hogy jók lesztek.
De nem dicsőíteni akarom magam, a körülmények figyelembevételével ez eddig ígéretes szereplés, csak így tovább!
Jó, de te szaki vagy, én meg javarészt egy fotelszurker.
Igaz, pl. a jól ismert kollégád kiesőnek tippelt minket.
SuperDepor írta:Róbert Gidának nagy szerencséje van az EL szerepléssel, bár bennem inkább az a kérdés vetődik fel a meccs után, h Ötvös mit keres a válogatott keretben
nyúl írta:Ez mi?! :)
Kubatov otthon szétszed és összerak egy Volgát, vagy telefonszámonként pontosítja a listáját, annyira idegbe jöhetett.
nyúl írta:Ez mi?! :)
Kubatov otthon szétszed és összerak egy Volgát, vagy telefonszámonként pontosítja a listáját, annyira idegbe jöhetett.
Maradonapoli írta:nyúl írta:Ez mi?! :)
csak a Dózsával akartak kibaszni, most tette rá Kubatov elvtárs a kóserpecsétet a rác menesztésére
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 45 vendég