Cselszky írta:Maradonapoli írta:banok írta:
Lajcsi, Jimmy, Pataky
Fásy Ádám, Bunyós Pityu, Sláger Tibó
Tobe, Kicsi, Csipa
S hogy ne maradjon ki a legelcsépeltebb féljófej magyar futballhumor:
Szarvas Böőr Kabát
Cselszky írta:Maradonapoli írta:banok írta:
Lajcsi, Jimmy, Pataky
Fásy Ádám, Bunyós Pityu, Sláger Tibó
Tobe, Kicsi, Csipa
nyúl írta:Cselszky írta:Maradonapoli írta:Fásy Ádám, Bunyós Pityu, Sláger Tibó
Tobe, Kicsi, Csipa
S hogy ne maradjon ki a legelcsépeltebb féljófej magyar futballhumor:
Szarvas Böőr Kabát
alehndr írta:ez a Varga ekkora szellemifogyatekos legyen…
amugy meg sarga lapot nem VAR-ozunk, nem?
Adamek írta:alehndr írta:ez a Varga ekkora szellemifogyatekos legyen…
azt nem
most se azt tették
alehndr írta:Adamek írta:alehndr írta:ez a Varga ekkora szellemifogyatekos legyen…
azt nem
most se azt tették
VAR után adott neki egy második sárgát, majd piros.
Dolgon egyébként nem változtat…
Cselszky írta:alehndr írta:Adamek írta:azt nem
most se azt tették
VAR után adott neki egy második sárgát, majd piros.
Még én sem láttam ilyet.
De szvsz arról lehetett szó, hogy a VAR egyből pirosnak látta. Csak azt nem tudtam, hogy a bíró ilyenkor - a VAR-t felülbírálva - adhat második sárgát is. Úgy hittem, hogy vagy elfogadja a pirosat, vagy nem ad lapot.
alehndr írta:ez a Varga ekkora szellemifogyatekos legyen…
Adamek írta:Cselszky írta:alehndr írta:VAR után adott neki egy második sárgát, majd piros.
Még én sem láttam ilyet.
De szvsz arról lehetett szó, hogy a VAR egyből pirosnak látta. Csak azt nem tudtam, hogy a bíró ilyenkor - a VAR-t felülbírálva - adhat második sárgát is. Úgy hittem, hogy vagy elfogadja a pirosat, vagy nem ad lapot.
a VAR pirosnak látta, kihívta a játékvezetőt láttamozásra, ő meg nem látta pirosnak de többnek látta mint egy sima szabálytalanság
minden piros vizsgálatnak 3 lehetséges kimenetele van (nem a VAR-bíró dönt, ő csak lesnél dönthet), a játékvezető kuksi után mérlegelheti, hogy mi legyen
ugyanez fordítva is lehetséges, kiállítja a bíró a spílert, a VAR jelez, hogy szerinte nem piros, de azt nem dönti el, hogy milyen lap jön, a JV vagy töröl, vagy helyben hagyja vagy sárgára módosítja
Cselszky írta:Adamek írta:Cselszky írta:Még én sem láttam ilyet.
a VAR pirosnak látta, kihívta a játékvezetőt láttamozásra, ő meg nem látta pirosnak de többnek látta mint egy sima szabálytalanság
minden piros vizsgálatnak 3 lehetséges kimenetele van (nem a VAR-bíró dönt, ő csak lesnél dönthet), a játékvezető kuksi után mérlegelheti, hogy mi legyen
ugyanez fordítva is lehetséges, kiállítja a bíró a spílert, a VAR jelez, hogy szerinte nem piros, de azt nem dönti el, hogy milyen lap jön, a JV vagy töröl, vagy helyben hagyja vagy sárgára módosítja
Thx, a 3. (módosítási) lehetőségről nem tudtam, extrém ritka lehet, nem rémlik hasonló.
Cselszky írta:alehndr írta:ez a Varga ekkora szellemifogyatekos legyen…
Egyébként az a srác már évek óta nem teljesen százas szerintem, valami nagyon megborult nála. Rémlett a sűrű klubváltása, visszanézve, 2022 eleje óta félévente költözik, azóta ti vagytok a 8. csapat, ahol megfordul. Anno nagy kedvenc volt nálunk, de ma már a döntő többség ellenzi, ha felmerül, hogy visszatérjen. Az tehette be a kaput, amikor a kallódása közepette visszahoztuk, de kihangsúlyozta, hogy esze ágában nincs maradni pár hónapnál tovább, mert ő külföldön akar focizni. Meglepett, hogy leigazoltátok.
alehndr írta:Cselszky írta:alehndr írta:ez a Varga ekkora szellemifogyatekos legyen…
Egyébként az a srác már évek óta nem teljesen százas szerintem, valami nagyon megborult nála. Rémlett a sűrű klubváltása, visszanézve, 2022 eleje óta félévente költözik, azóta ti vagytok a 8. csapat, ahol megfordul. Anno nagy kedvenc volt nálunk, de ma már a döntő többség ellenzi, ha felmerül, hogy visszatérjen. Az tehette be a kaput, amikor a kallódása közepette visszahoztuk, de kihangsúlyozta, hogy esze ágában nincs maradni pár hónapnál tovább, mert ő külföldön akar focizni. Meglepett, hogy leigazoltátok.
Jó kérdés mit láttak benne a néven kívül.
de hat siralmasak vagyunk, én már Szabót sem marasztalnám.
SuperDepor írta:újpest egész jó
Cselszky írta:Adamek írta:nagyjából azt kaptam amit vártam az idei első arcszesz meccstől
töketlen és meccset lezárni képtelen Fradi, esetlen de pörgő ÚFC nagyjából reális iksszel
Róbert továbbra is képtelen meccsképet felfogva belenyúlni a játékba, úgy cserél mint egy gémerkocka ötödikes a menedzserjátékokban, ha nem úgy alakul az eredmény ahogy elvárta beküld 4 támadót 4 védő helyére és várja azt a csodát amit mindenki előre érez, hogy így sose jöhet el
Mássalhangzótorlódó meg nyilván most király, megvan az egy pont ami év végéig tuti munkahelyet ad neki, ilyenkor szeretnék a következő ellenfelük lenni mert akkor szokott eljönni a kijózanító válasz a kérdésekre
Gróf meg nyaljon szart ha ez a valós énje
10.26. DVSC-Újpest
banok írta:SuperDepor írta:újpest egész jó
De milyen jó! :)
Adamek írta:Cselszky írta:Adamek írta:nagyjából azt kaptam amit vártam az idei első arcszesz meccstől
töketlen és meccset lezárni képtelen Fradi, esetlen de pörgő ÚFC nagyjából reális iksszel
Róbert továbbra is képtelen meccsképet felfogva belenyúlni a játékba, úgy cserél mint egy gémerkocka ötödikes a menedzserjátékokban, ha nem úgy alakul az eredmény ahogy elvárta beküld 4 támadót 4 védő helyére és várja azt a csodát amit mindenki előre érez, hogy így sose jöhet el
Mássalhangzótorlódó meg nyilván most király, megvan az egy pont ami év végéig tuti munkahelyet ad neki, ilyenkor szeretnék a következő ellenfelük lenni mert akkor szokott eljönni a kijózanító válasz a kérdésekre
Gróf meg nyaljon szart ha ez a valós énje
10.26. DVSC-Újpest
na és?
SuperDepor írta:Adamek írta:Cselszky írta:10.26. DVSC-Újpest
na és?
a tuti melónak annyi, jövő héten ellenünk már nem ő ül a padon
lehet, h kéne a mol mellé az omv, na ha jól látom most már nulla magyar játékos van lilában a pályán, bár Horváth Krisztoferrel csak sűrűbben voltak, de többen nem, róla mindig Bajner jut eszembe, az a szint
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 46 vendég