SuperDepor írta:az mtk vajon képes egymásután kétszer tippmixűlni ?
Sorozatban is képes. Már bizonyította dicsőséges múltja során.
SuperDepor írta:az mtk vajon képes egymásután kétszer tippmixűlni ?
nyúl írta:SuperDepor írta:az mtk vajon képes egymásután kétszer tippmixűlni ?
Sorozatban is képes. Már bizonyította dicsőséges múltja során.
Savaria1919 írta:Micsoda meglepetés: Révész marad a várdaiak trénere.
"Valóban azt szeretné a csapat, a város és a helyi közeg, hogy ebben a helyzetben maradjak, mindenki erre kapacitál. Jól esik, és ebben a helyzetben mindent mérlegelve ez tűnik a jó megoldásnak, de itt legfeljebb átmeneti megoldásról beszélünk. Én sem erre a forgatókönyvre készültem, ezért a családommal és a szűk környezetemmel még nehéz beszélgetéseim lesznek..."
dingo írta:Savaria1919 írta:Micsoda meglepetés: Révész marad a várdaiak trénere.
"Valóban azt szeretné a csapat, a város és a helyi közeg, hogy ebben a helyzetben maradjak, mindenki erre kapacitál. Jól esik, és ebben a helyzetben mindent mérlegelve ez tűnik a jó megoldásnak, de itt legfeljebb átmeneti megoldásról beszélünk. Én sem erre a forgatókönyvre készültem, ezért a családommal és a szűk környezetemmel még nehéz beszélgetéseim lesznek..."
A szerdai sportba te írtad az ellillanó varázs című cikket ugye? Ha igen ,akkor gratula, szívemből szóltál. Ha nem, bocs épp helyet csinálok az újbornak.
Savaria1919 írta:dingo írta:Savaria1919 írta:Micsoda meglepetés: Révész marad a várdaiak trénere.
A szerdai sportba te írtad az ellillanó varázs című cikket ugye? Ha igen ,akkor gratula, szívemből szóltál. Ha nem, bocs épp helyet csinálok az újbornak.
Én voltam, köszönöm!
dingo írta:Savaria1919 írta:dingo írta:A szerdai sportba te írtad az ellillanó varázs című cikket ugye? Ha igen ,akkor gratula, szívemből szóltál. Ha nem, bocs épp helyet csinálok az újbornak.
Én voltam, köszönöm!
Bennem is felötlött a kupa régi varázsa mikor a nyársapati szölökbő( diakaszüret) bekocogram Kőrösre a koleszba, majd felpattantam a buszra kecsóig, majd újabb kocogás hazáig, ahol biciklire pattanás, hogy kiérjek az örök alsóbbosztályú Kte( ez még kilencvenes évek) és az Nb1-es Haladás( a kapuban az ifjonti Király Gábor) mk meccsére. Majd megdöglöttem, de elcsíptem.Lenyeg ami lényeg hogy alsóbb osztályú csapatoknak és szurkolóiknak ez egy nagy élmény. Amit a BMLSz elvesz. Többek közt szurkolói kívánságra hivatkozva. Pedig nem vagyok biztos benne, hogy pl egy vasas- mezőörs, dvsc-honvéd, eto-pilis, mtk- kövesd, fradi- Csaba meccsen többen lesznek, mint fordított felállással. Jó az utolsónál talàn
dingo írta:Savaria1919 írta:dingo írta:A szerdai sportba te írtad az ellillanó varázs című cikket ugye? Ha igen ,akkor gratula, szívemből szóltál. Ha nem, bocs épp helyet csinálok az újbornak.
Én voltam, köszönöm!
Bennem is felötlött a kupa régi varázsa mikor a nyársapati szölökbő( diakaszüret) bekocogram Kőrösre a koleszba, majd felpattantam a buszra kecsóig, majd újabb kocogás hazáig, ahol biciklire pattanás, hogy kiérjek az örök alsóbbosztályú Kte( ez még kilencvenes évek) és az Nb1-es Haladás( a kapuban az ifjonti Király Gábor) mk meccsére. Majd megdöglöttem, de elcsíptem.Lenyeg ami lényeg hogy alsóbb osztályú csapatoknak és szurkolóiknak ez egy nagy élmény. Amit a BMLSz elvesz. Többek közt szurkolói kívánságra hivatkozva. Pedig nem vagyok biztos benne, hogy pl egy vasas- mezőörs, dvsc-honvéd, eto-pilis, mtk- kövesd, fradi- Csaba meccsen többen lesznek, mint fordított felállással. Jó az utolsónál talàn
Savaria1919 írta:dingo írta:Savaria1919 írta:Én voltam, köszönöm!
Egyetértek, pont ez adta a varázst, ezekre a meccsekre évtizedek múlva is emlékeznek a helyiek, ellenben fordítva aligha lenne emblematikus.
Javier Arizmendi írta:dingo írta:Savaria1919 írta:Én voltam, köszönöm!
A vb pótselejtezőkon a világranglista dönt, hogy ki játsza az egy meccset otthon. Az is fura.
nyúl írta:Savaria1919 írta:dingo írta:Bennem is felötlött a kupa régi varázsa mikor a nyársapati szölökbő( diakaszüret) bekocogram Kőrösre a koleszba, majd felpattantam a buszra kecsóig, majd újabb kocogás hazáig, ahol biciklire pattanás, hogy kiérjek az örök alsóbbosztályú Kte( ez még kilencvenes évek) és az Nb1-es Haladás( a kapuban az ifjonti Király Gábor) mk meccsére. Majd megdöglöttem, de elcsíptem.Lenyeg ami lényeg hogy alsóbb osztályú csapatoknak és szurkolóiknak ez egy nagy élmény. Amit a BMLSz elvesz. Többek közt szurkolói kívánságra hivatkozva. Pedig nem vagyok biztos benne, hogy pl egy vasas- mezőörs, dvsc-honvéd, eto-pilis, mtk- kövesd, fradi- Csaba meccsen többen lesznek, mint fordított felállással. Jó az utolsónál talàn
Egyetértek, pont ez adta a varázst, ezekre a meccsekre évtizedek múlva is emlékeznek a helyiek, ellenben fordítva aligha lenne emblematikus.
Voltam Sáránd Speditőr - MTK Magyar Kupa meccsen a 90-es évek elején. Azt hiszem, negyeddöntő volt. Megye1 vs nb1. Rengeteg néző volt Debrecenből is.
nyúl írta:Savaria1919 írta:dingo írta:Bennem is felötlött a kupa régi varázsa mikor a nyársapati szölökbő( diakaszüret) bekocogram Kőrösre a koleszba, majd felpattantam a buszra kecsóig, majd újabb kocogás hazáig, ahol biciklire pattanás, hogy kiérjek az örök alsóbbosztályú Kte( ez még kilencvenes évek) és az Nb1-es Haladás( a kapuban az ifjonti Király Gábor) mk meccsére. Majd megdöglöttem, de elcsíptem.Lenyeg ami lényeg hogy alsóbb osztályú csapatoknak és szurkolóiknak ez egy nagy élmény. Amit a BMLSz elvesz. Többek közt szurkolói kívánságra hivatkozva. Pedig nem vagyok biztos benne, hogy pl egy vasas- mezőörs, dvsc-honvéd, eto-pilis, mtk- kövesd, fradi- Csaba meccsen többen lesznek, mint fordított felállással. Jó az utolsónál talàn
Voltam Sáránd Speditőr - MTK Magyar Kupa meccsen a 90-es évek elején. Azt hiszem, negyeddöntő volt. Megye1 vs nb1. Rengeteg néző volt Debrecenből is.
Savaria1919 írta:nyúl írta:Savaria1919 írta:Egyetértek, pont ez adta a varázst, ezekre a meccsekre évtizedek múlva is emlékeznek a helyiek, ellenben fordítva aligha lenne emblematikus.
Szarvas-Haladás meccsen is sokan voltak, megmozdult a városka, pedig nem kifejezetten sikeres arrafelé a futball, másodvonalnál feljebb sosem jártak.
dingo írta:Savaria1919 írta:nyúl írta:Voltam Sáránd Speditőr - MTK Magyar Kupa meccsen a 90-es évek elején. Azt hiszem, negyeddöntő volt. Megye1 vs nb1. Rengeteg néző volt Debrecenből is.
Szarvas-Haladás meccsen is sokan voltak, megmozdult a városka, pedig nem kifejezetten sikeres arrafelé a futball, másodvonalnál feljebb sosem jártak.
Egy időben sokat jártam arra , de mostanában nem. Anno volt egy párszázfős tribün , kiköpött ugyananolyan mint Nagykőrösön, a városszélén jobbra az úttól. Jó messzire van amúgy Szombathelytöl. Az élettől elmenne a kedvem annyi idő alatt :)
dingo írta:Javier Arizmendi írta:dingo írta:Bennem is felötlött a kupa régi varázsa mikor a nyársapati szölökbő( diakaszüret) bekocogram Kőrösre a koleszba, majd felpattantam a buszra kecsóig, majd újabb kocogás hazáig, ahol biciklire pattanás, hogy kiérjek az örök alsóbbosztályú Kte( ez még kilencvenes évek) és az Nb1-es Haladás( a kapuban az ifjonti Király Gábor) mk meccsére. Majd megdöglöttem, de elcsíptem.Lenyeg ami lényeg hogy alsóbb osztályú csapatoknak és szurkolóiknak ez egy nagy élmény. Amit a BMLSz elvesz. Többek közt szurkolói kívánságra hivatkozva. Pedig nem vagyok biztos benne, hogy pl egy vasas- mezőörs, dvsc-honvéd, eto-pilis, mtk- kövesd, fradi- Csaba meccsen többen lesznek, mint fordított felállással. Jó az utolsónál talàn
A vb pótselejtezőkon a világranglista dönt, hogy ki játsza az egy meccset otthon. Az is fura.
Az előrébb, vagy a hátrébb lévő játszik otthon?
SuperDepor írta:Lehet tippelni, hogy ki lesz a következő, Radenkovács Miskolcròl ki, vagy Pista bá' Nyíregyházaról. Szerintem az utóbbi, mert a szerbbe valamiért szerelmes a tíz főnökből legalább 3-4 ( nyilván belepofáznak a munkájába ő meg tűri, mint egy közszereplő a mocskolódó kommenteket). Demeternek és Bokrosnak a kispadon se lenne helye.
Továbbá ha nem nyer ma a Felcsút akkor a csehszlovák is belép a körbe.
Nem tűnt acélosnak a Paks. Ha Lang nem olyan rémesen lassú és méterekről nem előzik meg, még győzhettünk is volna. Nem hiszem, hogy előttetek telelhetnek.Adamek írta:SuperDepor írta:Lehet tippelni, hogy ki lesz a következő, Radenkovács Miskolcròl ki, vagy Pista bá' Nyíregyházaról. Szerintem az utóbbi, mert a szerbbe valamiért szerelmes a tíz főnökből legalább 3-4 ( nyilván belepofáznak a munkájába ő meg tűri, mint egy közszereplő a mocskolódó kommenteket). Demeternek és Bokrosnak a kispadon se lenne helye.
Továbbá ha nem nyer ma a Felcsút akkor a csehszlovák is belép a körbe.
szerintem a cseszkóék ikszelnek Zegen ezzel mindkét mester nyer egy újabb kört, a Barcika-Várda is iksz szagú, úgyhogy Kutya sincs közvetlen veszélyben még
ellenben mi este nagy döntésre kényszeríthetjük a lilák vezérkarát, ha nyerünk és egyoldalú lesz a meccs a kopasz ezt már tuti nem élné túl, nem lepődnék meg ha az utódja már a lelátón nézné a rangadót
ellenben ha kikapunk azt a bulgár személyes sértésnek veszi majd Róberttől és elkezdi őt kivásároltatni az USA-ba decemberig, főleg ha Kaszinó-Vigadóék telelnek az élen, azt ő nem tűrhetné el
Maradonapoli írta:Utálunk sz*r kisvárda!!!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 47 vendég