RC írta:RC írta:Nem kéne ilyen labdaeladásokkal segíteni az ellent, szerencsére elkapkodták...
Kezdenek vérszemet kapni, kéne még egy gól.
Csak koncentrálni kéne. De nem árt a masodik gól se.
Egy kapufa már összejött.
RC írta:RC írta:Nem kéne ilyen labdaeladásokkal segíteni az ellent, szerencsére elkapkodták...
Kezdenek vérszemet kapni, kéne még egy gól.
Cselszky írta:Sima győzelem.
SuperDepor írta:Cselszky írta:Sima győzelem.
Ez szerintem teljesen rendben volt. A két alapember - Varga, Sallai - helyén szereplő támadók lőttek egy-egy gólt.
Maradonapoli írta:Nem tiltatta el magát senki a kövi meccsre?
SuperDepor írta:Maradonapoli írta:Nem tiltatta el magát senki a kövi meccsre?
asszem Harojan
Maradonapoli írta:SuperDepor írta:Maradonapoli írta:Nem tiltatta el magát senki a kövi meccsre?
asszem Harojan
ne kamuzzál, ő most ott sincs, mert fasírtban van a szövetséggel
Adamek írta:Maradonapoli írta:Adamek írta:viszont úgy ítélte meg a testület, azaz én, hogy a kecske már kevés lesz
most már egy kafferbivalyt kell felkoncolnod Sápadt Ördög
Nem lehetne inkább pár cigányt? A kofferbivaly alapvetően rendes jószág.
a cigány maradjon, de mit szólnál hozzá ha kafferbőrbe lennének varrva?
SuperDepor írta:szerb albán meccs pikáns lesz, de miért a 8000 néző befogadására alkalmas kisvárosi stadionban rendezik
dingo írta:SuperDepor írta:szerb albán meccs pikáns lesz, de miért a 8000 néző befogadására alkalmas kisvárosi stadionban rendezik
Épp azért :) A tót magyart anno miért vitték északra?
dingo írta:SuperDepor írta:szerb albán meccs pikáns lesz, de miért a 8000 néző befogadására alkalmas kisvárosi stadionban rendezik
SuperDepor írta:Cselszky írta:Sima győzelem.
Ez szerintem teljesen rendben volt. A két alapember - Varga, Sallai - helyén szereplő támadók lőttek egy-egy gólt.
Cselszky írta:dingo írta:SuperDepor írta:szerb albán meccs pikáns lesz, de miért a 8000 néző befogadására alkalmas kisvárosi stadionban rendezik
Állítólag a szerbek kérték, hogy ott legyen. Vendégszurkerek nem lesznek, hazai is csak kevés, szűrve, ezt olvasom, aztán majd meglátjuk. Azt én sem értem, hogy miért pont Leskovac.
Belenéztem volna, de úgy látom, pont ezt nem adják, hogy rohadjanak meg.
Adamek írta:Javier Arizmendi írta:Adamek írta:Maradonapoli főpap polgártárs, feláldoztad a vadkecskét a kezdőkörben ahogy azt megbeszéltük?
eltelt 20 perc és még nincs gól se Oszibától se mástól
ráadásul Zimbabwe és Ruanda se vezet még
Nigéria, Kamerun és Kongó jó nagy szarban vannak.
annyira nagyban azért nem, otthon meg kell büntetni a szakadár Benint két góllal és akkor a pótselejtező tuti, ott meg nyerünk a lottón
ritka hülye módon csinálták amúgy ezt a selejtezőt, kellett volna most is mint eddig egy kétkörös csoport rendszer, ez így túl sok meccs lett egy halom közepes csapat ellen a sztárok meg hol eljöttek hol nem
banok írta:Cselszky írta:dingo írta:Épp azért :) A tót magyart anno miért vitték északra?
Állítólag a szerbek kérték, hogy ott legyen. Vendégszurkerek nem lesznek, hazai is csak kevés, szűrve, ezt olvasom, aztán majd meglátjuk. Azt én sem értem, hogy miért pont Leskovac.
Belenéztem volna, de úgy látom, pont ezt nem adják, hogy rohadjanak meg.
Stream
https://streamed.pk/watch/serbia-vs-alb ... 89/alpha/1
Én is úgy olvastam, hogy a szerbek kérték, hogy kissebb stadionban, hogy elkerüljék a balhét.
SuperDepor írta:dingo írta:SuperDepor írta:szerb albán meccs pikáns lesz, de miért a 8000 néző befogadására alkalmas kisvárosi stadionban rendezik
de Leskovac a koszovói/albán határhoz van közel Belgrád sokkal messzebb van
Javier Arizmendi írta:Adamek írta:Javier Arizmendi írta:Nigéria, Kamerun és Kongó jó nagy szarban vannak.
annyira nagyban azért nem, otthon meg kell büntetni a szakadár Benint két góllal és akkor a pótselejtező tuti, ott meg nyerünk a lottón
ritka hülye módon csinálták amúgy ezt a selejtezőt, kellett volna most is mint eddig egy kétkörös csoport rendszer, ez így túl sok meccs lett egy halom közepes csapat ellen a sztárok meg hol eljöttek hol nem
Ebből a hárombol max egy fog kijutni és akkor még Gabon is bekavarhat.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 6 vendég