Szombati foci: Fradi-Vidi!

dingo
Sztár

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: dingo » 2025.10.04. 17:06

Adamek írta:Pista vagy pori manó?

Megy , vagy marad?
ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS! :D

"A fiatal dingó nagyon kedves jószág, ám felnőve bizalmatlanná, harapóssá, rendkívül önállóvá válik, ragadozó természete minduntalan kitör belőle, ezért háziállatként tartása semmiképpen nem ajánlott."

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » 2025.10.04. 17:11

Kasztrálni tudnám azt a barmot, aki kitalálta ezt az 5-ösön való keresztbepasszolgatást kapuskirúgásnál, ez még a kis szögletnél is idegesítőbb.
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.10.04. 17:17

dingo írta:
Adamek írta:Pista vagy pori manó?

Megy , vagy marad?

szerintem hétfőn találkoznak az MLSZ -ben húszan de csak 12 szék lesz lerakva, amikor megszakad a zene (tuti a Nélküled) le kell ülniük, aki állva marad pad nélkül kezdi a válogatott szünet után
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.10.04. 17:19

zaggar írta:Kasztrálni tudnám azt a barmot, aki kitalálta ezt az 5-ösön való keresztbepasszolgatást kapuskirúgásnál, ez még a kis szögletnél is idegesítőbb.

dobogós a tyúk lépés tiziknél
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » 2025.10.04. 17:38

Adamek írta:
zaggar írta:Kasztrálni tudnám azt a barmot, aki kitalálta ezt az 5-ösön való keresztbepasszolgatást kapuskirúgásnál, ez még a kis szögletnél is idegesítőbb.

na igen, az is egy korszakos innováció...amúgy ez egy ritka unalmas meccs, biztos nehezedik a fiúkra a tét (egy mázsa tarajos sül helyett..)
Újpest-Munkás

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.10.04. 18:26

zaggar írta:
Adamek írta:

na igen, az is egy korszakos innováció...amúgy ez egy ritka unalmas meccs, biztos nehezedik a fiúkra a tét (egy mázsa tarajos sül helyett..)

iksznél gondolom mindkét mester túléli a fordulót

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » 2025.10.04. 19:26

Fiatalabb csikó koromban még rá-rá tudtak venni arra, h egy-egy idegenbeli mérkőzésre elutazzak. Él az emlékeimben, mint elrettentő példa egy durván 30 évvel ezelőtti mérkőzés, amit a Százhalombatta ellen vívott meg a PMFC(nb2-es meccs volt). Egy már akkor is ütött-kopott összefoltozott Opellel mentünk hárman-négyen, meg pár fiatal srác is felvonatozott battára (mivel ott nem áll meg icce, falujáróval kellett menniük, az se lehetett egy népünnepély..) Nyár vége vagy ősz eleje volt, már nem tudom pontosan, de azt igen, h iszonyat hőség volt és a két csapat lehozta a meccset nulla, azaz nulla kapuralövéssel. Büfé meg nem volt, és tetőszerűség se a fejünk felett. Életem legszarabb focimeccse volt.
Ez a szép emlék derengett fel bennem erről a felcsúti produkcióról. Minden tiszteletem azoké, akik erre pénzt adnak, de lassan már a tv által elfogyasztott áram árát is inkább lenyeletném egy borzzal..minősíthetetlen lószar volt ez (megint).
Újpest-Munkás

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2025.10.04. 21:41

Játékban jobbak voltunk, de a Lokinak kapufaja is volt, a tizink mazlis, mondjuk, hogy igazságos. A Paks és a Fradi biztos örül az iksznek.
ETO

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2025.10.04. 21:54

Tavaly ilyentájt egy hasonló meccsnek kb. 0-4 lett volna a vége. Jó az x, egy tudhatóan erősebb csapat ellen, de azért az abszurd tizi hagy némi keserű szájízt. A múlt hetit jobban sajnáltam, azt be lehetett volna húzni. Mindegy, 15 pont, lépegetünk, remélhetőleg a középmezőnyre jók leszünk.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2025.10.04. 21:55

zaggar írta:Fiatalabb csikó koromban még rá-rá tudtak venni arra, h egy-egy idegenbeli mérkőzésre elutazzak. Él az emlékeimben, mint elrettentő példa egy durván 30 évvel ezelőtti mérkőzés, amit a Százhalombatta ellen vívott meg a PMFC(nb2-es meccs volt). Egy már akkor is ütött-kopott összefoltozott Opellel mentünk hárman-négyen, meg pár fiatal srác is felvonatozott battára (mivel ott nem áll meg icce, falujáróval kellett menniük, az se lehetett egy népünnepély..) Nyár vége vagy ősz eleje volt, már nem tudom pontosan, de azt igen, h iszonyat hőség volt és a két csapat lehozta a meccset nulla, azaz nulla kapuralövéssel. Büfé meg nem volt, és tetőszerűség se a fejünk felett. Életem legszarabb focimeccse volt.
Ez a szép emlék derengett fel bennem erről a felcsúti produkcióról. Minden tiszteletem azoké, akik erre pénzt adnak, de lassan már a tv által elfogyasztott áram árát is inkább lenyeletném egy borzzal..minősíthetetlen lószar volt ez (megint).

20 percet láttam belőle, az nagyon lehangoló volt, botrányos színvonallal.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2025.10.05. 10:01

Cselszky írta:
zaggar írta:Fiatalabb csikó koromban még rá-rá tudtak venni arra, h egy-egy idegenbeli mérkőzésre elutazzak. Él az emlékeimben, mint elrettentő példa egy durván 30 évvel ezelőtti mérkőzés, amit a Százhalombatta ellen vívott meg a PMFC(nb2-es meccs volt). Egy már akkor is ütött-kopott összefoltozott Opellel mentünk hárman-négyen, meg pár fiatal srác is felvonatozott battára (mivel ott nem áll meg icce, falujáróval kellett menniük, az se lehetett egy népünnepély..) Nyár vége vagy ősz eleje volt, már nem tudom pontosan, de azt igen, h iszonyat hőség volt és a két csapat lehozta a meccset nulla, azaz nulla kapuralövéssel. Büfé meg nem volt, és tetőszerűség se a fejünk felett. Életem legszarabb focimeccse volt.

20 percet láttam belőle, az nagyon lehangoló volt, botrányos színvonallal.

Szintén Százhalombatta? Üdv a klubban!
Kolorcity Kazincbarcikai SC - Hajrá Vegyész!!!

Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

ZotyeszKB
Ifista
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ZotyeszKB » 2025.10.05. 20:59

Robbie Kín gyorsan felvette a bírózós szöveget...Kubi is a bíró képével illusztrálja a meccset...
Hajrá Vegyész!!

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2025.10.05. 21:41

ZotyeszKB írta:Robbie Kín gyorsan felvette a bírózós szöveget...Kubi is a bíró képével illusztrálja a meccset...

Ja, ha befujja a kezezesert a tízit a Paks javára és elveszi a Fradi gólját, egy szavuk se lehetett volna.
ETO

banok
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: banok » 2025.10.05. 23:48

ZotyeszKB írta:Robbie Kín gyorsan felvette a bírózós szöveget...Kubi is a bíró képével illusztrálja a meccset...

Varga is.

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2025.10.06. 07:36

banok írta:

Varga is.

ha paksiak nem emelik ki az osztrák árufeltöltő pozícióból sehol sem lenne, de ő inkább oda szarik ahonnan enni kapott
jó látni, hogy a játékosok is már Kubi értelmi színvonalát hozzák nálatok

sznot
Admin

HozzászólásSzerző: sznot » 2025.10.06. 07:57

Mech írta:
banok írta:

Varga is.

ha paksiak nem emelik ki az osztrák árufeltöltő pozícióból sehol sem lenne, de ő inkább oda szarik ahonnan enni kapott

Gyirmót, de amúgy egyetértek.
Kubatov meg csak hozza a szokásos fradista szintet, mindig más a hibás. Mostanában mindenkibe beleáll, NS, Csányi, MLSZ, most a bíró. Kéne még egy kis állami segítség a csapatnak, mert borzalmas ez az ellenszél. :(
Ami nincs fent YouTube-on, az meg sem történt, amit nem talál a Google, az nem is létezik, aki nincs regisztrálva Facebook-on, az nem is ember!

¡ɐssɐʌlolǝ ıʞɐ ǝʎlnɥ

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2025.10.06. 08:44

sznot írta:
Mech írta:
banok írta:
Varga is.

Kubatov meg csak hozza a szokásos fradista szintet, mindig más a hibás. Mostanában mindenkibe beleáll, NS, Csányi, MLSZ, most a bíró. Kéne még egy kis állami segítség a csapatnak, mert borzalmas ez az ellenszél. :(

Tipikus Fidesz. Mindenki ellenünk, pedig mi mindent jól csinálunk.
ETO

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2025.10.06. 08:55

sznot írta:
Mech írta:
banok írta:
Varga is.

gyirmótról azért még nem kellett a fradinak (gondolom észre sem vették), ha Pakson nem lett volna gólkirály nem kerül a fővárosba soha az életbe (vagy max a vasashoz az nb2-be)
remélem MP első intézkedése lesz 2026-ban ezt a faszkalapot messzire elzavarni a közéletből

ZotyeszKB
Ifista
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ZotyeszKB » 2025.10.06. 09:02

Javier Arizmendi írta:
sznot írta:
Mech írta:ha paksiak nem emelik ki az osztrák árufeltöltő pozícióból sehol sem lenne, de ő inkább oda szarik ahonnan enni kapott

Saját háza táján kéne szétnézni, hogy esetleg olyan játékosokat igazoljanak temérdek pénzért, aki a kapuba is be tud találni egy-egy ziccer helyzetben. Aláírom, hogy kicsit alattomos focit játszik ilyenkor a Paks, de 5-6x-os keretérték mellett nem ezen kellene múlnia az ilyen meccseknek.
Hajrá Vegyész!!

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2025.10.06. 09:07

ZotyeszKB írta:
Javier Arizmendi írta:
sznot írta:

Saját háza táján kéne szétnézni, hogy esetleg olyan játékosokat igazoljanak temérdek pénzért, aki a kapuba is be tud találni egy-egy ziccer helyzetben. Aláírom, hogy kicsit alattomos focit játszik ilyenkor a Paks, de 5-6x-os keretérték mellett nem ezen kellene múlnia az ilyen meccseknek.

arról nem is beszélve, hogy a 2. Fradi gól előtt a Paks jött volna tizivel
(amit utána kompenzált is a bíró)

Vissza: “www.nb1.hu”