Adamek írta:Savaria1919 írta:Ennek az idénynek a Karcag lesz a meglepetéscsapata.
lesz?
lesz, mert feljutnak
Adamek írta:Savaria1919 írta:Ennek az idénynek a Karcag lesz a meglepetéscsapata.
lesz?
zaggar írta:valami nagy gáz van Siófokon
Savaria1919 írta:Holnap délben elvileg bejelentenek valami örömtelit. Van bennem némi kíváncsiság, mi lesz az, hátha felbukkant a határ túloldalán egy dúsgazdag burgenlandi nyugdíjas, aki élete befektetését látja a szombathelyi futballban.
Mech írta:Savaria1919 írta:Holnap délben elvileg bejelentenek valami örömtelit. Van bennem némi kíváncsiság, mi lesz az, hátha felbukkant a határ túloldalán egy dúsgazdag burgenlandi nyugdíjas, aki élete befektetését látja a szombathelyi futballban.
Arról már rég írt volna Czeglédi vagy az ugytudjuk valamit. Szerintem semmi komoly, lehet találtak valami szponzort akivel legalább a szezont értelmesen betudjuk fejezni. Én kb. ennyire számítok.
Egyébként az állam 5 napja fizette ki egész szezonra a stadion bérleti díját nekünk, szóval ezért sem gondolnám, hogy valami óriási hír lenne ez majd.
Savaria1919 írta:Mech írta:Savaria1919 írta:Holnap délben elvileg bejelentenek valami örömtelit. Van bennem némi kíváncsiság, mi lesz az, hátha felbukkant a határ túloldalán egy dúsgazdag burgenlandi nyugdíjas, aki élete befektetését látja a szombathelyi futballban.
Arról már rég írt volna Czeglédi vagy az ugytudjuk valamit. Szerintem semmi komoly, lehet találtak valami szponzort akivel legalább a szezont értelmesen betudjuk fejezni. Én kb. ennyire számítok.
Egyébként az állam 5 napja fizette ki egész szezonra a stadion bérleti díját nekünk, szóval ezért sem gondolnám, hogy valami óriási hír lenne ez majd.
Elvileg svájci befektetők jönnek, valami futballkonszern részei leszünk.
Mech írta:Savaria1919 írta:Mech írta:Arról már rég írt volna Czeglédi vagy az ugytudjuk valamit. Szerintem semmi komoly, lehet találtak valami szponzort akivel legalább a szezont értelmesen betudjuk fejezni. Én kb. ennyire számítok.
Elvileg svájci befektetők jönnek, valami futballkonszern részei leszünk.
Grasshopper Club Szombathely vagy Young Boys Haladás? Szokni kell, reszkess Fradi
Savaria1919 írta:Mech írta:Savaria1919 írta:Elvileg svájci befektetők jönnek, valami futballkonszern részei leszünk.
Grasshopper Club Szombathely vagy Young Boys Haladás? Szokni kell, reszkess Fradi
Young Boys öregfiúk-csapata bizonyára emlékszik ránk, '88-ban megvertük őket az Intertotó-kupában. Remélem jövőre a Fradit kapjuk a kupában, természetesen idegenben.
Nemény már a nyáron említette, hogy keresnek külföldi befektetőket, elismerés, hogy sikerült találni, nem gondoltam volna.
Mech írta:Savaria1919 írta:Mech írta:Grasshopper Club Szombathely vagy Young Boys Haladás? Szokni kell, reszkess Fradi
Young Boys öregfiúk-csapata bizonyára emlékszik ránk, '88-ban megvertük őket az Intertotó-kupában. Remélem jövőre a Fradit kapjuk a kupában, természetesen idegenben.
Nemény már a nyáron említette, hogy keresnek külföldi befektetőket, elismerés, hogy sikerült találni, nem gondoltam volna.
Szerintem már Séllei is ezzel a befektetőt keresünk dumával kampányolt évekkel ezelőtt. Látszik ki tette bele az igazi munkát, ha Zsoltiéknak 9 hónap alatt sikerült a szerződés aláírásáig eljutni valakivel.
Mech írta:Remélem egy új vezetőedzőt is bejelentenek ma azért mellé.
Savaria1919 írta:Mech írta:Remélem egy új vezetőedzőt is bejelentenek ma azért mellé.
Mech írta:Az viszont meglep, hogy előbb találtunk befektetőt, mint a Vidi
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 48 vendég