Mészöly Gézáék veréssel köszöntötték a szülinapos Vasast

nick2005
Sztár

Re: Mészöly Gézáék veréssel köszöntötték a szülinapos Vasast

HozzászólásSzerző: nick2005 » 2017.03.17. 16:09

adrenalin69 írta:
nick2005 írta:
Paszmosz írta:Ez a Halmosi figura nem semmi, hogy képes akkor is kiállíttatni magát, ha nyerésre állnak a 90. percben.

Most néztem meg az összefoglalót, íme:

https://www.youtube.com/watch?v=rDBK2ozAvHk

Valamennyien tudjuk, hogy Halmosi nem egy szent, de ha valaki megmagyarázza nekem, hogy most miért állították ki (videón 3:13-tól), az megérdemel egy szobrot a Kossuth téren....... Én úgy látom sokadszorra is, hogy a Vasas játékosa egyszerűen nekifut Halmosinak ...... ennyi ....... Halmosi nem is reagál, nem üt vissza, még csak nem is mutogat, úgy látom talán a védekezéssel, saját csapattársaival foglalkozik ......... nem értem! ....... hacsak nem az volt a baj, hogy Halmosin zöld-fehér mez volt ???
Ráadásul nem is második sárga, hanem egyből piros....... miért?

Köpés miatt!

Lehet, az a felvételen nem látszik. Több helyen is olvastam, hogy nem értik a kiállítást, hiszen ha valaki szabálytalan volt az a Vasas játékosa. Az nem látszik, hogy volt előzmény is.
########################
HAJRÁ HALI!

just
Tartalék

HozzászólásSzerző: just » 2017.03.17. 16:14

nick2005 írta:
just írta:
adrenalin69 írta:Azért, nehogy már ezért a két hatalmas hibáért a német legyen a hibás! A grundon már egy ilyenért elküldik az embert a büdös picsába! Nb1-es játékos kérjen cserét, ha ennyire indiszponált!

Felteszem a kérdést mégegyszer,mi f@sznak cserélgeti a belső védőket? Miért állít olyant a kezdőbe aki nincs meccsben,meccs hiánya van? Hogy lehet így egyenletes teljesítményt nyújtani? Ha akarja játszatni,tegye. Cserélje be félidőben,vagy amikor az eredmény engedi. Ha még valakinek nem megy,pihentetni kell amíg utolnem éri magát. Én nem köpködök Debőre,mert tudom,hogy jó védő és mindenki hibázik.De a csapatot és taktikát nem a játékos választja ki.

Ki az a Günter? Az edző Michael Oenning. Günter valamilyen vezető? Vagy másik edző? Esetleg az edző "gúnyneve"?

Minden német günter;) És ezt tanusíthatom. Köztük élek 5éve :)
"Úgy vélem,a mûvem csak akkor lesz befejezve ha meghaltam és eltemetnek" John Lennon
Angyalföld
http://www.youtube.com/watch?v=I-NRriHlLUk

Szpari4Life
Kulcsjátékos
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Szpari4Life » 2017.03.17. 16:52

nick2005 írta:
Paszmosz írta:Ez a Halmosi figura nem semmi, hogy képes akkor is kiállíttatni magát, ha nyerésre állnak a 90. percben.

Valamennyien tudjuk, hogy Halmosi nem egy szent, de ha valaki megmagyarázza nekem, hogy most miért állították ki (videón 3:13-tól), az megérdemel egy szobrot a Kossuth téren....... Én úgy látom sokadszorra is, hogy a Vasas játékosa egyszerűen nekifut Halmosinak ...... ennyi ....... Halmosi nem is reagál, nem üt vissza, még csak nem is mutogat, úgy látom talán a védekezéssel, saját csapattársaival foglalkozik ......... nem értem! ....... hacsak nem az volt a baj, hogy Halmosin zöld-fehér mez volt ???

Ha van magyar játékos, akit utálok, akkor az Kovács Peti után Halmosi. Viszont ezt én sem értem, elég furcsa eset.
kanoczrobert.hu

nick2005
Sztár

HozzászólásSzerző: nick2005 » 2017.03.17. 17:10

Szpari4Life írta:
nick2005 írta:

Ha van magyar játékos, akit utálok, akkor az Kovács Peti után Halmosi. Viszont ezt én sem értem, elég furcsa eset.

Halmosit sokan nem szeretik az ellenfelek szurkolói közül. Tény, hogy nem egy halvérű játékos és akkor még finoman fogalmaztam. Sok sárga és piros lapot összeszed, emiatt sokszor fáj a szurkolók és az éppen aktuális edző feje. de a mérleg másik serpenyőjében ott van, hogy küzd, hajt, az öltözőben összetartja a csapatot. Amikor hazajött Angliából mehetett volna több helyre, az akkori Győrbe, Debrecenbe is vissztérhetett volna, de hazajött és ott is maradt. Mindig Királyt emlegetik, hogy 41 évesen is játszik még, ritkán hagzik el, hogy Halmosi csak 3 évvel fiatalabb, 38 éves és minden meccset végigküzdi a középpályán. Vezéregyéniség, gólokat szerez.
########################
HAJRÁ HALI!

Mrs.Dolcetti
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Mrs.Dolcetti » 2017.03.17. 17:14

Debreceni még mindig a Kispestért játszik :D
"Hihetetlen büszke vagyok, hogy lehetõségem volt ez a gyönyörû országot, Magyarországot, képviselni."-Karl Erik Böhn

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2017.03.17. 17:20

nick2005 írta:
Szpari4Life írta:
nick2005 írta:

Halmosit sokan nem szeretik az ellenfelek szurkolói közül. Tény, hogy nem egy halvérű játékos és akkor még finoman fogalmaztam. Sok sárga és piros lapot összeszed, emiatt sokszor fáj a szurkolók és az éppen aktuális edző feje. de a mérleg másik serpenyőjében ott van, hogy küzd, hajt, az öltözőben összetartja a csapatot. Amikor hazajött Angliából mehetett volna több helyre, az akkori Győrbe, Debrecenbe is vissztérhetett volna, de hazajött és ott is maradt. Mindig Királyt emlegetik, hogy 41 évesen is játszik még, ritkán hagzik el, hogy Halmosi csak 3 évvel fiatalabb, 38 éves és minden meccset végigküzdi a középpályán. Vezéregyéniség, gólokat szerez.

Én a Halihoz való kötődése miatt kedvelem igazán, de meg tudom érteni, hogy miért nem túl népszerű másfelé. Monduk az is biztos, hogy nagyon alázatos labdarúgó. Gyirmóton ott állt mögöttem a testvére, aki sokkal többre is vihette volna. Csak akaratereje nem volt hozzá.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Vissza: “www.nb1.hu”