Savaria1919 írta:Cselszky írta:Cselszky írta:Azért az nem elhanyagolható különbség. Ma pl. kifejezetten jól nyomta a venezuelai, nekem kellemes meglepetés volt, mert eddig inkább lefelé lógott ki.
*vagy 10 percet nem láttam, az összefoglalóban most néztem, hogy pont akkor volt egy csúnya aláfutása Mejiasnak, amiből kapufát rúgtak, úgyhogy némileg árnyaltabb a kép
Amúgy jó pár meccsen szerencsénk is volt, az MTK ellen és ma is x-eset húztunk be, nagyjából 10 pontot számolok ilyen szemüveggel. Az sem lenne tragikus.
T. Dániel ismert dalát küldöm Debrecenbe: "Megmondtam, de ti nem hittétek"
Viccet félretéve, a számok eddig jók, maradjanak is ekképp.
A közelmúltból kiindulva most várhatóan nem túl pontgazdag meccsek jönnek számunkra, így fontos, hogy relatíve nyugisan lehet focizni. Mindenesetre most már megcéloznám télre a 27-28 pontot. 18 kör megy le addig (talán 17 volt a szokásos), tavaly a Vidi 21 ponttal telelt, hogy aztán egy extrém gyenge tavasszal kiessen. 25 pont feletti télnél szvsz nincs az az isten, hogy kibukjunk. Csak azért hozok párhuzamot, mert itt is nagy a káosz tulajdonosi tekintetben, és el-elmaradtak fizuk is, amit a városnak kellett kipótolni. Megjegyzem, mivel itt résztulaj az önkori, szvsz nem engedhetik meg maguknak, hogy nagyobb gebasz esetén passzívak maradjanak. Meg talán - egyelőre - jobbnak is tűnik a keretünk, mint amilyen annak a Vidinek volt.