Szombati foci: Fradi-Vidi!

zaggar
Kulcsjátékos

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: zaggar » 2025.09.21. 20:15

Lehet, h gyenge csapat ez a Debrecen, de eredményes.
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2025.09.21. 20:21

Javier Arizmendi írta:
nyúl írta:
Javier Arizmendi írta:Vele nyertek legalább Magyar kupát párszor. Meg nem voltak összemocskolva a Nerrel.

Lecserélte a címert egy vécéülőkére. Olykor engedte eladni a keret értékeit a NER-es Videotonnak vagy a PUFLA-nak. Akkor mivel jobb a NER-nél, hiszen üzletelt vele a saját klubja rovására, melyet amúgy is nyugat-balkáni hulladéklerakóként kezelt?

Van valami különbség neresnek lenni vagy a nerrel üzletelni. Mással nem is lehet itthon uzletelni. De legalább kupákat nyertek.
Itthon nem. De pl. Negóra ne mondd, hogy nem lett volna vevő rá külföldön.
Arra céloztam, hogy álfüggetlenséggel része volt a rendszernek. Azért maradt, mert felvette a tao-pénzt, nem kellett teljesen piaci alapon működnie, s egy idő után szándékosan tartotta a klubot a középszerben, faragta le a büdzsét, jelét se mutatta a versengésnek. Talán a fater leragasztotta a malacperselyt, amikor látta a vakvágányt, nem tudom.
Ha megvásárolsz egy 20-szoros bajnokot, reális elvárás, hogy ne a 7-8. helyen tartsd pénzügyi ügyeskedéssel, hulladékgazdálkodással.
Ne csináljunk már hőst egy milliárdos hülye kölykéből, aki Róbert bácsit játszik a harmadik világban, de annak is fapados, faszari. A végén pedig elpasszolja a MOL-nak. Addig is az ő érdekeltségeikhez kerítette a pár épkézláb futballistát, akit kiguberáltak neki.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2025.09.21. 20:41

nyúl írta:
Javier Arizmendi írta:
nyúl írta:Lecserélte a címert egy vécéülőkére. Olykor engedte eladni a keret értékeit a NER-es Videotonnak vagy a PUFLA-nak. Akkor mivel jobb a NER-nél, hiszen üzletelt vele a saját klubja rovására, melyet amúgy is nyugat-balkáni hulladéklerakóként kezelt?

Van valami különbség neresnek lenni vagy a nerrel üzletelni. Mással nem is lehet itthon uzletelni. De legalább kupákat nyertek.
Itthon nem. De pl. Negóra ne mondd, hogy nem lett volna vevő rá külföldön.
Arra céloztam, hogy álfüggetlenséggel része volt a rendszernek. Azért maradt, mert felvette a tao-pénzt, nem kellett teljesen piaci alapon működnie, s egy idő után szándékosan tartotta a klubot a középszerben, faragta le a büdzsét, jelét se mutatta a versengésnek. Talán a fater leragasztotta a malacperselyt, amikor látta a vakvágányt, nem tudom.
Ha megvásárolsz egy 20-szoros bajnokot, reális elvárás, hogy ne a 7-8. helyen tartsd pénzügyi ügyeskedéssel, hulladékgazdálkodással.
Ne csináljunk már hőst egy milliárdos hülye kölykéből, aki Róbert bácsit játszik a harmadik világban, de annak is fapados, faszari. A végén pedig elpasszolja a MOL-nak. Addig is az ő érdekeltségeikhez kerítette a pár épkézláb futballistát, akit kiguberáltak neki.

azért nem volt ügyetlen gyerek, a végén jól lehúzta az államot (azaz Vityáékat), évekig nem adta, hanem srófolta felfelé az árat (vagy tartotta, amit eredendően akart), esélyes, hogy még így is pozitívan jött ki a történetből pénzügyileg
Kolorcity Kazincbarcikai SC - Hajrá Vegyész!!!

Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2025.09.21. 20:48

zaggar írta:Lehet, h gyenge csapat ez a Debrecen, de eredményes.

Az a lehet inkább biztos.
Szánalmasan gyenge a magyar bajnokság. Idén nincs vesszőfutásunk, nem kapunk meccsenként 3 gólt. Ennyi a különbség.

alehndr
Világsztár

HozzászólásSzerző: alehndr » 2025.09.21. 20:49

Dominguesnek aligha jott be a valtas, perceket se kap Oviedoban

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.09.21. 20:50

Maradonapoli írta:
Javier Arizmendi írta:
nyúl írta:Lecserélte a címert egy vécéülőkére. Olykor engedte eladni a keret értékeit a NER-es Videotonnak vagy a PUFLA-nak. Akkor mivel jobb a NER-nél, hiszen üzletelt vele a saját klubja rovására, melyet amúgy is nyugat-balkáni hulladéklerakóként kezelt?

+ ha a belga mondjuk Diósgyőrben, a Tíreknél vagy a Halinál stb. éri el azokat az eredményeket, amiket a Dózsánál - vagyis kupagyőzelmeket, olykor, ha ritkán is, de dobogós helyezéseket, nemzetközi porondra való kijutásokat - akkor leszopják + szobrot emelnek neki, rosszul választott a vallon, maradjunk ennyiben...

azért én nagyon remélem, hogy a neres srácok után nem a belga, Kábel, Hemi, Stadler, Bíró, Tarsoly stb. szint jön vissza
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2025.09.21. 21:03

alehndr írta:Dominguesnek aligha jott be a valtas, perceket se kap Oviedoban

Inkább az a meglepő, hogy egyáltalán jelölték a meccskeretbe. Eddig talán egyszer volt ilyen. Úgy tudom, kölcsön akarták adni, ami valamiért elmaradt, és egyelőre annyit mondtak róla, hogy januárig marad. Nem tudom, minek igazolták le, ha ennyire nem számol vele az edző.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2025.09.21. 21:06

nyúl írta:

Szánalmasan gyenge a magyar bajnokság. Idén nincs vesszőfutásunk, nem kapunk meccsenként 3 gólt. Ennyi a különbség.

Azért az nem elhanyagolható különbség. Ma pl. kifejezetten jól nyomta a venezuelai, nekem kellemes meglepetés volt, mert eddig inkább lefelé lógott ki.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2025.09.21. 21:11

Egyébként ez a mezőny eddig szerintem gyengébbnek tűnik a tavalyinál, ezért is szereplünk jobban. A Győr jó, a Fradi dadog, a Paks a szokásos. A Barcika a tegnapi ellenére azért kissé kilóg, az Újpest és a Csút szint alatt teljesít, a Nyír1 és a Dió is elég halvány.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.09.21. 21:24

sikerült mára a szokásosnál is szarabb meccseket találni, a kéthetes szünetben sokan elszoktak a labdától
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » 2025.09.21. 21:37

Adamek írta:
Maradonapoli írta:
Javier Arizmendi írta:Van valami különbség neresnek lenni vagy a nerrel üzletelni. Mással nem is lehet itthon uzletelni. De legalább kupákat nyertek.

+ ha a belga mondjuk Diósgyőrben, a Tíreknél vagy a Halinál stb. éri el azokat az eredményeket, amiket a Dózsánál - vagyis kupagyőzelmeket, olykor, ha ritkán is, de dobogós helyezéseket, nemzetközi porondra való kijutásokat - akkor leszopják + szobrot emelnek neki, rosszul választott a vallon, maradjunk ennyiben...

azért én nagyon remélem, hogy a neres srácok után nem a belga, Kábel, Hemi, Stadler, Bíró, Tarsoly stb. szint jön vissza

pedig jobban nem nagyon lehet reménykedni, ha az állam kivonul a fociból, csak a szerencselovagok maradnak, tekintve, h a legális profit az kb nulla
Újpest-Munkás

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2025.09.21. 21:53

zaggar írta:
Adamek írta:
Maradonapoli írta:+ ha a belga mondjuk Diósgyőrben, a Tíreknél vagy a Halinál stb. éri el azokat az eredményeket, amiket a Dózsánál - vagyis kupagyőzelmeket, olykor, ha ritkán is, de dobogós helyezéseket, nemzetközi porondra való kijutásokat - akkor leszopják + szobrot emelnek neki, rosszul választott a vallon, maradjunk ennyiben...

pedig jobban nem nagyon lehet reménykedni, ha az állam kivonul a fociból, csak a szerencselovagok maradnak, tekintve, h a legális profit az kb nulla

A sport nem jó üzlet. A futball sem. Viszont több üzletnel.
ETO

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2025.09.21. 22:00

Cselszky írta:
nyúl írta:

Azért az nem elhanyagolható különbség. Ma pl. kifejezetten jól nyomta a venezuelai, nekem kellemes meglepetés volt, mert eddig inkább lefelé lógott ki.

*vagy 10 percet nem láttam, az összefoglalóban most néztem, hogy pont akkor volt egy csúnya aláfutása Mejiasnak, amiből kapufát rúgtak, úgyhogy némileg árnyaltabb a kép
Amúgy jó pár meccsen szerencsénk is volt, az MTK ellen és ma is x-eset húztunk be, nagyjából 10 pontot számolok ilyen szemüveggel. Az sem lenne tragikus.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Cselszky 2025.09.21. 22:05-kor.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2025.09.21. 22:04

Cselszky írta:
alehndr írta:Dominguesnek aligha jott be a valtas, perceket se kap Oviedoban

Inkább az a meglepő, hogy egyáltalán jelölték a meccskeretbe. Eddig talán egyszer volt ilyen. Úgy tudom, kölcsön akarták adni, ami valamiért elmaradt, és egyelőre annyit mondtak róla, hogy januárig marad. Nem tudom, minek igazolták le, ha ennyire nem számol vele az edző.

leginkább azért, mert a templom egere náluk a főrészvényes és nyáron ott álltak letolt gatyával az igazolási időszak kezdetén, kellett létszámba a keretbe... azóta gondolom megoldották, lett minimál della, vettek kölcsön ezt-azt, beesett pár kiöregedett jobb nevű szabadügynök stb. már nem lett hirtelen akkora szükség az onnan nézve kelet-európából beesett no name emberkére...
Kolorcity Kazincbarcikai SC - Hajrá Vegyész!!!

Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » 2025.09.21. 23:03

Javier Arizmendi írta:
zaggar írta:
Adamek írta:azért én nagyon remélem, hogy a neres srácok után nem a belga, Kábel, Hemi, Stadler, Bíró, Tarsoly stb. szint jön vissza

a szurkolóknak, de azoknak is csak egyre csökkenő részének
a focistáknak ez már "csak" kincsesbánya, a tulajok meg lassan rájönnek arra, h ha már MU-nál is sikerült 1 milliárdos retyót (fontban) összehozni, akkor lassan csak vissza kell venni a tempóból, ami a pénzforgalmat illeti - ami viszont nálunk sosem volt igazán komolyan vehető mértékű
ha dakotáék ellovagolnak, akkor a Matyidezsők jönnek vissza vagy senki, tekintve, h a régi mentsvárat, miszerint az önkormányzatok majd legalább itt-ott megmentik a csapatokat,ha nagy a baj már szintén kifilézték magukkal az önkorokkal együtt. Pénzzel szar vagy pénz nélkül szar--íme a magyar foci elmúlt 40 évének története.
Újpest-Munkás

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.09.21. 23:22

Javier Arizmendi írta:
zaggar írta:
Adamek írta:azért én nagyon remélem, hogy a neres srácok után nem a belga, Kábel, Hemi, Stadler, Bíró, Tarsoly stb. szint jön vissza

a sport és benne a főleg a foci kurva jó üzlet, csak nem mindegy kinek

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2025.09.21. 23:56

Cselszky írta:
Cselszky írta:
nyúl írta:Az a lehet inkább biztos.

*vagy 10 percet nem láttam, az összefoglalóban most néztem, hogy pont akkor volt egy csúnya aláfutása Mejiasnak, amiből kapufát rúgtak, úgyhogy némileg árnyaltabb a kép
Amúgy jó pár meccsen szerencsénk is volt, az MTK ellen és ma is x-eset húztunk be, nagyjából 10 pontot számolok ilyen szemüveggel. Az sem lenne tragikus.

T. Dániel ismert dalát küldöm Debrecenbe: "Megmondtam, de ti nem hittétek"
Viccet félretéve, a számok eddig jók, maradjanak is ekképp.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.09.22. 06:35

mindenki túl van 6-7 meccsen lassan be kell indulnia a keringőnek

esélyességi tippem: 1 Krajcáros ÚFC , 2. Hornyák Zs. Csút , 3. Szabó István László Szpari , 4. Kampós ZTE 5. Róbert Gida FTC 6. Kutya Kolorstrici , 7. Gerle Várda , 8. nem ugrik be ki van most ott DVTK

a többi négy decemberig tuti biztonságban van

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2025.09.22. 07:11

Adamek írta:mindenki túl van 6-7 meccsen lassan be kell indulnia a keringőnek

esélyességi tippem: 1 Krajcáros ÚFC , 2. Hornyák Zs. Csút , 3. Szabó István László Szpari , 4. Kampós ZTE 5. Róbert Gida FTC 6. Kutya Kolorstrici , 7. Gerle Várda , 8. nem ugrik be ki van most ott DVTK

Nagy sikernek tartom, h minket (Radenkovics) a nyolcadik helyre sorolsz. Lassan szeptember vége,hét forduló után mi már váltani szoktunk.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.09.22. 09:55

SuperDepor írta:
Adamek írta:mindenki túl van 6-7 meccsen lassan be kell indulnia a keringőnek

Nagy sikernek tartom, h minket (Radenkovics) a nyolcadik helyre sorolsz. Lassan szeptember vége,hét forduló után mi már váltani szoktunk.

azaz, Randomkavics, köszi
igazából 4-8 között nincs nagy difi, az első háromból az se lepne meg ha a héten repülne valaki de még októberben tuti, a másik ötös meg szépen halkan csordogálva lehet, hogy már előkészítés alatt áll

Vissza: “www.nb1.hu”