nyúl írta:Szerintem Portugália sose lesz világbajnok. Még az EB aranyhoz is elég sajátos körülmények kellettek.Mech írta:nyúl írta:Szobó azt nyilatkozta, azonnal aláírná a döntetlent.
Értem, hogy van egy realitása az erőviszonyoknak, azt is, hogy nincs Sallai, a kraut kiosztott még 5 sárgát Dublinban, soha nem is nyertünk a portugálok ellen, szóval a helyzet nem ígéretes, de a csapatkapitány szerintem ne mondjon ilyet hazai meccs előtt.
Persze, azt se mondja, hogy szétcsapjuk őket, de egy ilyen egyébként realista üzenet sugall valami kishitűséget, s legalább neki nem ezt kellene kifelé képviselnie lélektanilag. Még akkor se, ha minden várakozás szerint felraknak a szopórollerre.
őszinte volt legalább, nem ez lenne a lényeg?
hárman tudnak focizni ebből a csapatból, max 4-en kis túlzással, Sallai ebből most off, ő is tudja, hogy max egy döntetlen a legtöbb ami ebben benne van, de az is csak akkor jön össze, ha a portugáloknak is megfelel a döntetlen
könnyen lehet, hogy a leendő világbajnokkal játszunk ma
Igen, őszinte volt. De ha ilyen a leosztás, szerintem nem szabad az eredményről beszélni. Elég "a minden tőlünk telhetőt megteszünk" közhelye.
Ugyanis mit gondol ezt olvasva egy portugál futballista, aki eleve objektíven esélyes? A legjobb magyar, az angol bajnok is azt mondja, előre aláírná az ikszet. Nincs jó üzenete egy teltházas hazai meccs előtt, pláne miután 2 pontot elvesztettünk előtte. Ennyi csak, amit felvetek.
Amit a képességekről írsz, az teljesen igaz.
SzoDom ebből egyféleképpen tudott volna úgy kijönni. hogy legalább szakmailag ne lehessen támadni, ha azt mondja nem nyilatkozik
úgy csak szimplán egy gőgös faszfej lenne ugyanazok szemében akiknek most egy rettegő
sajnos vannak olyan szituációk amikor minden szó csak rontani tud, ez is olyan
a maradékibériaiak VB aranya szerintem is csak örök álom, ha ők lennének a legjobb állomány ( még a félszigeten sem) akkor is van náluk több, tornagyőzelemre született válogatott akikben több a győztes DNS, a luzitán és a lúzer nem véletlen hasonlít egymásra