Maradonapoli írta:Potemkin Karcsit vagy Barva Ákost vinnétek a kispályás csapatotokba?
Meksz Gyulát és Bordás Csabit
Maradonapoli írta:Potemkin Karcsit vagy Barva Ákost vinnétek a kispályás csapatotokba?
nyúl írta:Utolsó mracskózás.
Lehet, hogy Monyónak igaza volt. Biztos rendes arc, de mindig harci hörcsögnek láttam handzsárral a szájában. Lehet, hogy a játék kreatív részéhez MM-nél is kevesebbet tett hozzá.
Szóval visszagondolva 30 évvel ezelőttre, számomra jobb volt Mónos, Simon és Csábi is. S ha sokat agyalnék, amit nem akarok, még jó páran.
Továbbra sem értem, miért ő.
Zaggar nosztalgiáját annyiban osztom, hogy a tudottan rossz színvonalon és iramon több olyan fazon volt, akihez a szurkolók kötődtek.
Én szeretem a mattra kijátszott támadásokat, nem feltétlenül kedveltem, ha a Kígyó térről rásomták. A nagy lövők (Pintér, Plókai, Váczi Dénes) eléggé birodalmi lépegetők voltak, kivéve Lipcseit.
Inkább a fineszes kismestereket (Fodor Foci, Pisont, ifj. Albert, Sándor T. vagy akár Márton Gábor) bírtam.
Adamek írta:Maradonapoli írta:SuperDepor írta:Akkor Répási
Nyúl Gábor
ő igazából Pisti
zaggar írta:nyúl írta:Utolsó mracskózás.
Lehet, hogy Monyónak igaza volt. Biztos rendes arc, de mindig harci hörcsögnek láttam handzsárral a szájában. Lehet, hogy a játék kreatív részéhez MM-nél is kevesebbet tett hozzá.
Szóval visszagondolva 30 évvel ezelőttre, számomra jobb volt Mónos, Simon és Csábi is. S ha sokat agyalnék, amit nem akarok, még jó páran.
Zaggar nosztalgiáját annyiban osztom, hogy a tudottan rossz színvonalon és iramon több olyan fazon volt, akihez a szurkolók kötődtek.
Én szeretem a mattra kijátszott támadásokat, nem feltétlenül kedveltem, ha a Kígyó térről rásomták. A nagy lövők (Pintér, Plókai, Váczi Dénes) eléggé birodalmi lépegetők voltak, kivéve Lipcseit.
Inkább a fineszes kismestereket (Fodor Foci, Pisont, ifj. Albert, Sándor T. vagy akár Márton Gábor) bírtam.
de már ilyen fineszes kismestereket sem nagyon lehet találni (idehaza legalábbis), teljesen vonalzóval húzzák már a focit.
Adamek írta:zaggar írta:nyúl írta:Utolsó mracskózás.
de már ilyen fineszes kismestereket sem nagyon lehet találni (idehaza legalábbis), teljesen vonalzóval húzzák már a focit.
hát ja, se irányítók se beállósok se gyúrók se intézők nincsenek már
Maradonapoli írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:Háddeő fedezet vót, nem?
Jakab se csatár volt
nadde
Alex Monken vagy Negrau?
Negrónak nagyobb volt a respektje, meg a Haliban is játszott, ha jól tévedek, szóval én rá szavazok
Adamek írta:Maradonapoli írta:SuperDepor írta:Buliga
Háddeő fedezet vót, nem?
Jakab se csatár volt
nadde
Alex Monken vagy Negrau?
SuperDepor írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:Háddeő fedezet vót, nem?
Jakab se csatár volt
nadde
Alex Monken vagy Negrau?
melyik Jakabról beszéltek ? a Tornyi csapatban volt egy Jakab Csaba nevű csatár aki Csepelről jött
Maradonapoli írta:SuperDepor írta:Adamek írta:Jakab se csatár volt
nadde
Alex Monken vagy Negrau?
melyik Jakabról beszéltek ? a Tornyi csapatban volt egy Jakab Csaba nevű csatár aki Csepelről jött
én róla, bár csatárként aposztrofálták sok helyen (még az újságos focis csapatépítős menedzserjátékban is), de emlékeim szerint is, mintha inkább szélső lett volna, vagy afféle csepeli Lavezzi
SuperDepor írta:Maradonapoli írta:SuperDepor írta:melyik Jakabról beszéltek ? a Tornyi csapatban volt egy Jakab Csaba nevű csatár aki Csepelről jött
én róla, bár csatárként aposztrofálták sok helyen (még az újságos focis csapatépítős menedzserjátékban is), de emlékeim szerint is, mintha inkább szélső lett volna, vagy afféle csepeli Lavezzi
ő csatár volt, Egressy mellett/helyett ő volt Kulcsár párja
SuperDepor írta:Maradonapoli írta:Potemkin Karcsit vagy Barva Ákost vinnétek a kispályás csapatotokba?
Szatkét és Asszony Bélát. Ha már Barcika.
SuperDepor írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:Háddeő fedezet vót, nem?
Jakab se csatár volt
nadde
Alex Monken vagy Negrau?
Adamek írta:SuperDepor írta:Adamek írta:Jakab se csatár volt
nadde
Alex Monken vagy Negrau?
nekem a tatabányai ugrott be
meg a szinkronszínész
Budó, Vasas, Lipták. Híres, Csanálosi. Mint nyergesvontató a sikátorban, úgy fordultak.zaggar írta:Adamek írta:zaggar írta:
hát ja, se irányítók se beállósok se gyúrók se intézők nincsenek már
se egy nyamvadt centrumos zacskó..ó budovinszki merre jársz most, hol van hazád?
nyúl írta:Budó, Vasas, Lipták. Híres, Csanálosi. Mint nyergesvontató a sikátorban, úgy fordultak.zaggar írta:Adamek írta:hát ja, se irányítók se beállósok se gyúrók se intézők nincsenek már
se egy nyamvadt centrumos zacskó..ó budovinszki merre jársz most, hol van hazád?
Bánfi nálam is rejtély. 20 feletti válogatottság. Ijesztő pali volt. Ő is a "Kínai" szerelme volt (Pásztoron kívül nem jöttek jó energiák a Viharsarokból - Kerekes Attila is harapta a játékszert, de Bánfi és Mracskó tényleg a két Latabár).
nyúl írta:Sport Plusz címlap a 90-es években
Negrau: NEM ITTAM
Egyszer behívták a Telesportba. Azt hiszem, Fülöp László kínlódott vele egy román tolmáccsal. A manusz egyetlen választ se adott. Talán lámpaláz.
Túlsúlyos, lassú, amolyan román kettes futballista volt elég buta ábrázattal. Akkoriban csomagban hoztuk őket Mordorból. A Loki egyszer két vagon búzáért lőtt egy ilyen kétpálcás vlachot. Már nem emlékszem, melyiket. Margineant, Toderast?
Alex Monken Halrudak ejtette ki a Fradit a Hajduk ellen, nem? Annyi maradt meg bennem, hogy kihagyta a 11-est. Pintér biztos "műbrazilnak" hívta volna.
Adamek írta:nyúl írta:Budó, Vasas, Lipták. Híres, Csanálosi. Mint nyergesvontató a sikátorban, úgy fordultak.zaggar írta:
Bánfi nálam is rejtély. 20 feletti válogatottság. Ijesztő pali volt. Ő is a "Kínai" szerelme volt (Pásztoron kívül nem jöttek jó energiák a Viharsarokból - Kerekes Attila is harapta a játékszert, de Bánfi és Mracskó tényleg a két Latabár).
na de milyen emlékeket őrizhettünk meg a Puglits, Hahn, Strausz trióról?
Elég sokáig játszott a Fradiban. Az a típus volt, akit Dalnoki mindig kedvelt.SuperDepor írta:Adamek írta:nyúl írta:Budó, Vasas, Lipták. Híres, Csanálosi. Mint nyergesvontató a sikátorban, úgy fordultak.
na de milyen emlékeket őrizhettünk meg a Puglits, Hahn, Strausz trióról?
ha jól emlékszem Strausz igazi beállós volt, de a lába néha elsült
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég