SuperDepor írta:Maradonapoli írta:Szerintetek Catalin Azoitei vagy Jakab Csabi volt jobb támadó?
Buliga
Háddeő fedezet vót, nem?
SuperDepor írta:Maradonapoli írta:Szerintetek Catalin Azoitei vagy Jakab Csabi volt jobb támadó?
Buliga
Maradonapoli írta:SuperDepor írta:Maradonapoli írta:Szerintetek Catalin Azoitei vagy Jakab Csabi volt jobb támadó?
Buliga
Háddeő fedezet vót, nem?
SuperDepor írta:Maradonapoli írta:SuperDepor írta:Buliga
Háddeő fedezet vót, nem?
nem tudom, de inkább támadott mint védekezett
Maradonapoli írta:Izzad a picsám, de nyitott ablaknál már elkezdek prüszkölni és budira járni, csalhatatlanul augusztus van fiatal barátaim...
SuperDepor írta:Maradonapoli írta:Izzad a picsám, de nyitott ablaknál már elkezdek prüszkölni és budira járni, csalhatatlanul augusztus van fiatal barátaim...
Hugyozni vagy szarni?
Milyen jó lenne egy szarós topik, meg lehetne beszélni az ilyen ferfidolgokat
SuperDepor írta:Maradonapoli írta:Izzad a picsám, de nyitott ablaknál már elkezdek prüszkölni és budira járni, csalhatatlanul augusztus van fiatal barátaim...
Hugyozni vagy szarni?
Milyen jó lenne egy szarós topik, meg lehetne beszélni az ilyen ferfidolgokat
Maradonapoli írta:SuperDepor írta:Maradonapoli írta:Szerintetek Catalin Azoitei vagy Jakab Csabi volt jobb támadó?
Buliga
Háddeő fedezet vót, nem?
Maradonapoli írta:Szerintetek Catalin Azoitei vagy Jakab Csabi volt jobb támadó?
Adamek írta:Maradonapoli írta:SuperDepor írta:Buliga
Háddeő fedezet vót, nem?
Jakab se csatár volt
Háddeő fedezet vót, nem?
Jakab se csatár volt
nadde
Alex Monken vagy Negrau?
nyúl írta:Maradonapoli írta:Szerintetek Catalin Azoitei vagy Jakab Csabi volt jobb támadó?
Nem tudom.
Én Kiser Lacit kedveltem elvtársaméknál legjobban.
Maradonapoli írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:Háddeő fedezet vót, nem?
Jakab se csatár volt
há nem is asztat írtam, hanem hogy támadó, az egy gúten tágabb fogalom tudomásom szerint, mint a csatár
Háddeő fedezet vót, nem?
Jakab se csatár volt
nadde
Alex Monken vagy Negrau?
Maradonapoli írta:Potemkin Karcsit vagy Barva Ákost vinnétek a kispályás csapatotokba?
SuperDepor írta:Maradonapoli írta:Potemkin Karcsit vagy Barva Ákost vinnétek a kispályás csapatotokba?
Szatkét és Asszony Bélát. Ha már Barcika.
Maradonapoli írta:SuperDepor írta:Maradonapoli írta:Potemkin Karcsit vagy Barva Ákost vinnétek a kispályás csapatotokba?
Szatkét és Asszony Bélát. Ha már Barcika.
hűséges vagyok a klubomhoz, de én most országhosan global gondolkozom ebben az elmebajnokságban, István
SuperDepor írta:Maradonapoli írta:SuperDepor írta:Szatkét és Asszony Bélát. Ha már Barcika.
hűséges vagyok a klubomhoz, de én most országhosan global gondolkozom ebben az elmebajnokságban, István
Akkor Répási
Maradonapoli írta:SuperDepor írta:Maradonapoli írta:hűséges vagyok a klubomhoz, de én most országhosan global gondolkozom ebben az elmebajnokságban, István
Akkor Répási
Nyúl Gábor
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég