BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen

Adamek
Flegma

Re: BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.07.14. 21:50

Maradonapoli írta:
Adamek írta:
Maradonapoli írta:egy box-to-box közzépályást még mindenképp szeretnénk igazolni

Józsi személyében az enbéegy legfelkészültebb és legmotiváltabb fiatal szakemberét ültettük le a kispadra

meglátjuk érkezik-e még valaki az átigazolási időszak végig

nem feltett kézzel megyünk ki a gyepre
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2025.07.15. 10:11

Adamek írta:na most megint olyan zavarban érzem magam, mint kezdő vasorrú banya a nagyfeszültségű trafóállomáson, vagy senki nem ért a focihoz a szagírók közt vagy én nem
ezt a tegnapi kukameccset úgy írják mindenhol kivétel nélkül mintha valami világraszóló eredményt ért volna el Gyuri szittya alakulata egy legalábbis elit csapat ellen
én meg egy végtelenül kezdetleges játékot láttam ettől a Cefrétől vagy mi a tökömtől, impontens és erő nélküli erőlködést, egy kis ésszel és pár jó passzal szarrá lehett volna őket kontrázni, de ha szemtől szembe nekik ment volna a Paksi FC akkor is simán nyerhető meccs alakult volna ki mert ezek az édeserdélyiek egy milligramm focit nem tudtak elővarázsolni a kalapból bármennyire is ötször többet érnek a mértéktartó és mértékadó szerint
oké, hogy a paksiak csak pár hete lötyögnek és kukázott csapat meg idény eleje blablabla, de ez szerintem akkor sem egy bravúrdöntetlen volt hanem egy elcseszett győzelmi esély egy beleszaró/félgőzön üzemelő csapat ellen

egyetértek
ezt a fantasztikus CFR-t két éve az Adana Demirspor, tavaly meg a bivalyerős ciprusi Pafos ejtette ki simán az EKL-ből a selejtezőben
a legjobb játékosuk, az idei román gólkirály, Munteanu pedig kihagyja a Paks elleni meccseket mert elfogják adni
ettől függetlenül nyilván kiesik a Paks csütörtökön, csodát nem várok, szerintem szar éve lesz ennek a Paksnak most, nem jött a szokásos kukázás

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2025.07.15. 20:07

Adamek írta:
Maradonapoli írta:
Adamek írta:Józsi személyében az enbéegy legfelkészültebb és legmotiváltabb fiatal szakemberét ültettük le a kispadra

meglátjuk érkezik-e még valaki az átigazolási időszak végig

nem feltett kézzel megyünk ki a gyepre

"a futballban a szerencse általában azok mellé szegődik, akik megdolgoznak érte"

egészen friss, ropogós, most nyammogta ki magából sántha gerike a kosiceiek felügyelőbizottságának elnökeként - amúgy főállásban a DVTK szürke nersevik eminenciása...
Kolorcity Kazincbarcikai SC - Hajrá Vegyész!!!

Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2025.07.15. 20:49

A DAC helyett a Kassa indul a konfetti ligában, tulajdonképpen a fiókcsapatunk, több játékost lepasszoltunk nekik az elmúlt években, Sántha Gergely a nagyfőnök - ahogy Diósgyőrben is - Farkas Balázs pedig a helyi vezető.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » 2025.07.15. 22:01

na bakker, csináltam egy szezonkezdőt:

Differdange-Drita X elment a 93. percben
Lincoln - Vikingur X elment a 96. percben
Milsami-Kuopio X jött
Buducnost-Noah X el fog menni, az egyik gyökér már a 19. percben kiállíttatta magát

ez így semmi, lehet h be is kéne fejezni a szezonra..
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.07.15. 22:47

zaggar írta:na bakker, csináltam egy szezonkezdőt:

Differdange-Drita X elment a 93. percben
Lincoln - Vikingur X elment a 96. percben
Milsami-Kuopio X jött
Buducnost-Noah X el fog menni, az egyik gyökér már a 19. percben kiállíttatta magát

ez így semmi, lehet h be is kéne fejezni a szezonra..

nekem volt egy nyereséges évem, aztán tavaly rájöttem, hogy én irányítom az egészet, akire fogadok az veszít, vagy minimum megsérül és feladja
ezer és egy százalékig biztos vagyok benne, hogy rajtam áll vagy bukik meccsek, bajnokságok sorsa
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.07.16. 06:57

kicseszett cigómákkal továbbcsúszott az FC Szeku Bukarest tegnap, sajnos ezeknek mindig besegít a futball ördöge ha a tűzzel játszanak
pedig igazán megérdemelték volna a kiesést annyira beleszartak az összefoglalók szerint

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2025.07.16. 07:28

Adamek írta:kicseszett cigómákkal továbbcsúszott az FC Szeku Bukarest tegnap, sajnos ezeknek mindig besegít a futball ördöge ha a tűzzel játszanak
pedig igazán megérdemelték volna a kiesést annyira beleszartak az összefoglalók szerint

Az FCSB (leánykori nevén Steaua Bukarest) tulajdonosa, a magyargyűlöletéről híres Gigi Becali nyilatkozott a BL-sorsolás előtt, arról is beszélt, hogy kitől tart és kitől nem.
"Ha érzelmeskedsz, mire számítasz a BL-ben? Nem ismerem az első körös ellenfeleket. Hallottam a Virtusról és a Dinamo Minszkről. Nincs nehéz ellenfél számunkra a első körben. De nincsenek érzelmeim a második körrel kapcsolatban sem. A harmadik körben, megkaphatjuk barátainkat, szomszédunkat. Együtt élünk velük Erdélyben, a magyar barátainkkal. A Zvezdát elkerülnénk. De mindenkit megcsapunk, csak a playoff kör lesz izgalmas. De a Ferencváros és a Ludogorec már nem olyan erős. A Celticet nem szeretném, de különben mindegy. De ha őket kapjuk, őket is meg kell verni. Túl erősek vagyunk ahhoz, hogy bárkitől is tartsunk." – Gigi Becali

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.07.16. 09:24

Mech írta:
Adamek írta:kicseszett cigómákkal továbbcsúszott az FC Szeku Bukarest tegnap, sajnos ezeknek mindig besegít a futball ördöge ha a tűzzel játszanak

Az FCSB (leánykori nevén Steaua Bukarest) tulajdonosa, a magyargyűlöletéről híres Gigi Becali nyilatkozott a BL-sorsolás előtt, arról is beszélt, hogy kitől tart és kitől nem.
"Ha érzelmeskedsz, mire számítasz a BL-ben? Nem ismerem az első körös ellenfeleket. Hallottam a Virtusról és a Dinamo Minszkről. Nincs nehéz ellenfél számunkra a első körben. De nincsenek érzelmeim a második körrel kapcsolatban sem. A harmadik körben, megkaphatjuk barátainkat, szomszédunkat. Együtt élünk velük Erdélyben, a magyar barátainkkal. A Zvezdát elkerülnénk. De mindenkit megcsapunk, csak a playoff kör lesz izgalmas. De a Ferencváros és a Ludogorec már nem olyan erős. A Celticet nem szeretném, de különben mindegy. De ha őket kapjuk, őket is meg kell verni. Túl erősek vagyunk ahhoz, hogy bárkitől is tartsunk." – Gigi Becali

akkor csak tartalékoltak ezek szerint

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2025.07.16. 13:19

https://x.com/SweeperPod/status/1945423 ... WQKsg&s=19

Savaria, erről van infód?
Bruk-Bet Termalica egy 750 fős kisfalu csapata, és idéntől a lengyel első osztályban tolják. A kommentek közt azt olvasom egy helyi építőipari mogul csapata. Biztos megirigyelte Felcsút sikerét. Egy barimeccset igazan játszhatnának :)
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2025.07.16. 16:27

Szarka írta:https://x.com/SweeperPod/status/1945423162985877786?t=riz9FsLDp3rObaLTiWQKsg&s=19

Bruk-Bet Termalica egy 750 fős kisfalu csapata, és idéntől a lengyel első osztályban tolják. A kommentek közt azt olvasom egy helyi építőipari mogul csapata. Biztos megirigyelte Felcsút sikerét. Egy barimeccset igazan játszhatnának :)

nem az első idényük, már játszottak többször "fent" az elmúlt években, ha jól tudom
Kolorcity Kazincbarcikai SC - Hajrá Vegyész!!!

Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2025.07.17. 02:43

Maradonapoli írta:
Szarka írta:https://x.com/SweeperPod/status/1945423162985877786?t=riz9FsLDp3rObaLTiWQKsg&s=19

nem az első idényük, már játszottak többször "fent" az elmúlt években, ha jól tudom

Ahogy mondja a kolléga, ők már jártak az Ekstraklasában, sőt magyar játékos is megfordult náluk, Varga Roland személyében.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2025.07.17. 08:16

Savaria1919 írta:
Maradonapoli írta:

Ahogy mondja a kolléga, ők már jártak az Ekstraklasában, sőt magyar játékos is megfordult náluk, Varga Roland személyében.

A magyar szálra végképp nem számítottam.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2025.07.17. 08:56

Maradonapoli írta:

Igen, az 5. szezonjuk lesz fent, 2015-ben volt az első. Amúgy ahhoz képest, hogy 750-en lakják a falut, az átlagnézőszámuk mindig 3000 körül mozgott az Ekstraklasaban, ami nyilván így is a legalacsonyabb volt a polákoknál

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.07.17. 14:52

ma nagyon drukkolok Nagyotmondó Györgynek és seregének, hogy bebizonyítsa önnön nagyságát és legyen valami valódi anyag is a tréfás szavak mögött
remélem nem teleszart sportszárakat látunk majd

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » 2025.07.17. 22:26

Adamek írta:ma nagyon drukkolok Nagyotmondó Györgynek és seregének, hogy bebizonyítsa önnön nagyságát és legyen valami valódi anyag is a tréfás szavak mögött

bebizonyították.
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2025.07.17. 22:40

Eddig jó ez a Legia. Elgondolkodtam, hogy jövő csütörtökön kimennék Ostravába.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2025.07.17. 22:45

Szórakoztató ez a verbális csatározás a Paks és a Fradi között, amibe Bognár Gyuri mellet Kubatov és természetesen az ulloi129.hu jótollú írnokai is beszálltak, utóbbiak azzal támadták a paksiakat, hogy a futballklubot a Rákosi-korszakban alapították.
- Képes Sport 1940.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.07.17. 22:59

zaggar írta:
Adamek írta:ma nagyon drukkolok Nagyotmondó Györgynek és seregének, hogy bebizonyítsa önnön nagyságát és legyen valami valódi anyag is a tréfás szavak mögött

bebizonyították.

be
remélem azóta megnevezte a kudarc fő okát, az FTC-t
Vécseit meg azonnal a válogatottba

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2025.07.18. 08:34

Adamek írta:
zaggar írta:

bebizonyították.

be
remélem azóta megnevezte a kudarc fő okát, az FTC-t
Vécseit meg azonnal a válogatottba

most ők nevetnek, jövőhéten meg a paksiak
ilyen egy magyar futballnyár
eto-n meg pafcon is még lehet majd szórakozni egy kicsit, mert továbbjutás ott sem lesz

Vissza: “www.nb1.hu”