HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.07.06. 11:21
Javier Arizmendi írta:Szarka írta:Adamek írta:talán a válogatottban teljesít a legjobban még
én már két éve kihagytam volna, erre ő most rákapcsol és tol egy olyan válogatott szériát amit kb. erejük teljében lévők se tudnak és teszi ezt a legtopabb top ellenfelek ellen
sose voltam a rajongója (főleg a játékon túli dolgainak), de ez az idei válogatott produkció igazán megér 1-2 pacsit
Valóban nehéz kritizálni miközben megnyerték a NL-t, és több meccsen is fontos gólt szerzett. Jobban kellett volna figyelnem a válogatott teljesítményét, mert klubfociban is jópár éve bár megvoltak a góljai, a klubjai rosszabbul teljesítettek, mert túl sok helyzetet vállalt magára, túl sok helyzetet szórakozott el, így csapatazinten kevesebb góljuk lett.
A portugál válogatott annyival a világ előtt jár, hogy még Roncit is elbírják.
Musiala sérülése kapcsán kijelenthetjük, hogy megérte a klub vb
sőt, hülyeség volt egyáltalán a focit választania Musinak a szabász-varrász szakkör helyett, ott sose törik el a lába egy olyan esetnél ahol tök esélytelenül berongyol egy bekk és a kapus közé egy 110%-ig elveszett labdára
jobbulást neki, szerencse a csúnyán kinéző esetben, hogy nem szakadt szét mindenhol "csak" eltört a szárkapocs
kijelenthetjük, hogy ez egy értelmetlen akció volt akár klub-VB, akár edzőmeccs, akár strandfocin nyaralás közben esik meg a dolog
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi