Szombati foci: Fradi-Vidi!

Adamek
Flegma

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.06.30. 19:29

Javier Arizmendi írta:
Savaria1919 írta:
Adamek írta:nem tom ki lehet ez a csóka, de nagyjából a 91-s, rózsaszín zakós vállalkozók világából jöhetett, gondolom a következő lépése autós robbantás lett volna az UEFA-székház előtt

Igazi mindenes Felvidékről. Jogász, borász, politikus, SZFE kuratóriumi tagja
Kép

Főleg persze Molos, Slovnaftos és Otps csóka.

A Lyont nem értem, egy időben az Atletico és a Valencia is ekkora adóssággal játszott , következmények nélkül

a spanyolok pénz és adóügyekben egy külön bolygón élnek, ők az egyetlen nép akik versenyben lehetnek velünk a Következmények Nélkül Világbajnokságon
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2025.07.01. 08:29

Adamek írta:
Javier Arizmendi írta:
Savaria1919 írta:Igazi mindenes Felvidékről. Jogász, borász, politikus, SZFE kuratóriumi tagja
Kép

Főleg persze Molos, Slovnaftos és Otps csóka.

A Lyont nem értem, egy időben az Atletico és a Valencia is ekkora adóssággal játszott , következmények nélkül

a spanyolok pénz és adóügyekben egy külön bolygón élnek, ők az egyetlen nép akik versenyben lehetnek velünk a Következmények Nélkül Világbajnokságon

Csak kötekedes céljából. Na és a Balkán? Élen a görögök. A porik és a macskaevok se sokkal jobbak. Fiore 1 év alatt jött vissza a 4ikből, ha jól emlékszem.
ETO

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.07.01. 10:30

Javier Arizmendi írta:
Adamek írta:
Javier Arizmendi írta:Főleg persze Molos, Slovnaftos és Otps csóka.

Csak kötekedes céljából. Na és a Balkán? Élen a görögök. A porik és a macskaevok se sokkal jobbak. Fiore 1 év alatt jött vissza a 4ikből, ha jól emlékszem.

a balkáni manók is nagy mágusok valóban, de én náluk inkább szervezett bűnözői akciókat látok és nem alkotmányba foglalt bátorítást a csalásra
a digók meglepő módon néha ismerik a következmények intézményét, ott elcsattan néha pár pofon a legnagyobbak irányába is
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

banok
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: banok » 2025.07.02. 03:07

Kép

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2025.07.02. 07:09

banok írta:Kép

inkább arra lennék kíváncsi, ha az állami költségvetéseteket lehoznák a második legmagasabb szintjére mire mennétek
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.07.02. 07:21

SuperDepor írta:
banok írta:Kép

inkább arra lennék kíváncsi, ha az állami költségvetéseteket lehoznák a második legmagasabb szintjére mire mennétek

még abban az esetben is maradhatna minden úgy ahogy van a csapat körül, max Kubi ebben az évadban nem csatornázna vissza 5 mircit

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2025.07.02. 11:23

Gyuri ezzel a címlapos Csányi-anyaggal lőtt vissza Kubatovnak és a Fradinak.
A Ferencváros ultrái édesanyámról is megemlékeztek nem éppen pozitív kontextusban, amikor azt skandálták: „Csányi, te állat, ba..d meg az anyádat”. Még ha nem is a Ferencváros elnöke, a Facebookon igen aktív Kubatov Gábor szervezte ezt a gyalázkodást, talán akkor is joggal vártam volna el, hogy mint a klub első embere és az egyik politikai párt vezető személyisége – aki egyébként a nyilatkozatai szerint száműzni szeretné az obszcenitást a lelátókról –, elhatárolódjon ettől a megnyilvánulástól. Az, hogy ezt nem tette meg, meggyőződésem szerint nemcsak az ő, de a klubja, és a politikai közössége szégyene is.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2025.07.02. 11:55

Savaria1919 írta:Gyuri ezzel a címlapos Csányi-anyaggal lőtt vissza Kubatovnak és a Fradinak.
A Ferencváros ultrái édesanyámról is megemlékeztek nem éppen pozitív kontextusban, amikor azt skandálták: „Csányi, te állat, ba..d meg az anyádat”. Még ha nem is a Ferencváros elnöke, a Facebookon igen aktív Kubatov Gábor szervezte ezt a gyalázkodást, talán akkor is joggal vártam volna el, hogy mint a klub első embere és az egyik politikai párt vezető személyisége – aki egyébként a nyilatkozatai szerint száműzni szeretné az obszcenitást a lelátókról –, elhatárolódjon ettől a megnyilvánulástól. Az, hogy ezt nem tette meg, meggyőződésem szerint nemcsak az ő, de a klubja, és a politikai közössége szégyene is.

Sz.Gy.-Csányi koalíció Kubinho ellen?
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2025.07.02. 13:48

Cselszky írta:
Savaria1919 írta:Gyuri ezzel a címlapos Csányi-anyaggal lőtt vissza Kubatovnak és a Fradinak.

Sz.Gy.-Csányi koalíció Kubinho ellen?

Csányiban szerintem alapból van egy adag ellenérzés a neresekkel szemben, és Gyuri (aki szintén ennek a része, de fideszes pozíciója nincs) ezt most ki tudta használni. Nyíltan Gyuri nyilván állhat bele Kubatovba, mert annak a ner szempontjából nem lenne jó vége. Így marad ez. Meg az, hogy amúgy nem szerepelhet a Fradi elnökének neve a lapban az év eleje óta.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2025.07.02. 14:17

Szakály Péter lesz a vezető játékosmegfigyelőnk, Kokó hozza a brancsot. Az egyik legjobb munka a futball tájékán a játékosmegfigyelés. És még vezető is van köztük, nem tudom hányan lehetnek, havi pár millióért.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2025.07.02. 16:27

SuperDepor írta:Szakály Péter lesz a vezető játékosmegfigyelőnk, Kokó hozza a brancsot. Az egyik legjobb munka a futball tájékán a játékosmegfigyelés. És még vezető is van köztük, nem tudom hányan lehetnek, havi pár millióért.

és ingyen zabálhatják a szenyákat, pogikat és piákat a vip-ben!
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

dingo
Sztár

HozzászólásSzerző: dingo » 2025.07.02. 17:26

Maradonapoli írta:
SuperDepor írta:Szakály Péter lesz a vezető játékosmegfigyelőnk, Kokó hozza a brancsot. Az egyik legjobb munka a futball tájékán a játékosmegfigyelés. És még vezető is van köztük, nem tudom hányan lehetnek, havi pár millióért.

és ingyen zabálhatják a szenyákat, pogikat és piákat a vip-ben!

Ez az álommeló nem a Balogh Leventénél gályázni :D
ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS! :D

"A fiatal dingó nagyon kedves jószág, ám felnőve bizalmatlanná, harapóssá, rendkívül önállóvá válik, ragadozó természete minduntalan kitör belőle, ezért háziállatként tartása semmiképpen nem ajánlott."

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2025.07.03. 23:37

https://youtu.be/Wd0jse6Efzk
Vicces, hogy nem merték kiejteni a Nemzeti Sport nevét.
Hát, itt tartunk.
- Képes Sport 1940.

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2025.07.04. 08:09

Savaria1919 írta:https://youtu.be/Wd0jse6Efzk
Hát, itt tartunk.

Kíváncsi vagyok hova fut ez ki, gondolom Vitya (ahogy mi hisszük mindig) felemeli a telefont aztán elküldi mindkét félt a picsába, hogy akkor tessék befejezni

bár Csányi nem tűnik egy nagy Fidesznyiknek attól függetlenül, hogy a rendszer haszonélvezője, többször odamond ahova nem kéne

ez a magyarszabály is érdekes körülmények között születhetett meg, nagyon úgy tűnik, hogy ez Csányi magánprojektje volt végig

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2025.07.04. 08:26

Mech írta:
Savaria1919 írta:https://youtu.be/Wd0jse6Efzk
Hát, itt tartunk.

Kíváncsi vagyok hova fut ez ki, gondolom Vitya (ahogy mi hisszük mindig) felemeli a telefont aztán elküldi mindkét félt a picsába, hogy akkor tessék befejezni

bár Csányi nem tűnik egy nagy Fidesznyiknek attól függetlenül, hogy a rendszer haszonélvezője, többször odamond ahova nem kéne

ez a magyarszabály is érdekes körülmények között születhetett meg, nagyon úgy tűnik, hogy ez Csányi magánprojektje volt végig

Csányi egy külön entitáns a rendszerben, volt annak célpontja is, de jelenleg szimbiózisban élnek. Bizonyosan vannak elvárások vele szemben, de nem is lehet dróton rángatni. Orbánnak nagyobb gondja is akad, mint ezt a csörtét lerendezni, és oldalt választani. Hagy engedjék ki így a feszültséget, ezzel valasztót nem buknak.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

alehndr
Világsztár

HozzászólásSzerző: alehndr » 2025.07.04. 16:33

Landolt Babunski is.
Kiváncsi leszek Pista mit hoz ki a keretből.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2025.07.05. 13:08

3 hét múlva NB1, de itt még lófax nincs. Távozott vagy 10 ember, jött talán 2. A Zrt. igazgatósági tagok mandátuma lejárt, a folytatásról nulla infó. A tulajdonosváltásról nulla infó. Közben lement egy edzőtábor, ahol főleg a fiatalok szerepeltek. A kósza hírek szerint hoznának egy halom spanyolt a másod- és harmadosztályból. Az idő szorít, nem tudom, mikor lesz itt valami csapatféle. Tartok tőle, hogy megint beragadunk a rajtnál.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2025.07.05. 13:16

alehndr írta:Landolt Babunski is.
Kiváncsi leszek Pista mit hoz ki a keretből.

Egész jól alakultok.
Úgy hallottam, hogy Babunski eléggé lejtmenetben van, mióta tőlünk eligazolt. Állítólag a Sepsinél szidták, mint a bokrot. Aztán lehet, hogy itt magára talál.

Sanyeey
Világsztár
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Sanyeey » 2025.07.06. 13:01

Cselszky írta:3 hét múlva NB1, de itt még lófax nincs. Távozott vagy 10 ember, jött talán 2. A Zrt. igazgatósági tagok mandátuma lejárt, a folytatásról nulla infó. A tulajdonosváltásról nulla infó. Közben lement egy edzőtábor, ahol főleg a fiatalok szerepeltek. A kósza hírek szerint hoznának egy halom spanyolt a másod- és harmadosztályból. Az idő szorít, nem tudom, mikor lesz itt valami csapatféle. Tartok tőle, hogy megint beragadunk a rajtnál.

Akárkivel dumálok a városban, senki nem tud semmit. Nulla kommunikáció. Vicc kategória ami történik (vagy nem történik). Én is úgy látom, hogy egy lerakó leszünk, mondjuk hogy akkor minek vittünk ki ennyi fiatalt, azt se értem.
DEBRECENI VSC

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2025.07.06. 20:37

Simán vertük az izraeli bronzérmest. Nem kell ide 8-9 játékost igazolni. Saponjic simán fogja hozni azt amit Edomwonyi. Ezzel a csapattal lett őszi harmadik Radenkovics.

Vissza: “www.nb1.hu”