Mech írta:Maradonapoli írta:Mech írta:Erős G ott hagyta a Barcikát, megy vissza Révészhez
ha így lesz, akkor jó nagy idióta... itt lenne a személyes szakmai szabadság alkotni, amit saját magának vívott ki, révész 3 nyeretlen meccs után majd magát fényezve bűnbakként kibassza, mint egy taknyos zsebkendőt, ja meg addig is úgy bánik majd vele, mint a kutyájával, nagyjából október környékén már várhat is az új munkájára...
egyfelől gondolom a pénzhez van köze a váltásnak, másfelől nem akar ő lenni a "bukott" edző jövőre az nb1-ben, valami negatív pontrekorddal
most fent van az ázsiója, szerintem ha nem is Várda lesz belőle, akkor is kap az nb1-ben kispadot, legkésőbb ősszel a válogatott szünetek környékén (Zete, Nyíregy, Loki stb)
Mindenki utolsó helyre várja a csapatot szóval szerintem marhára csak nyerni tudott volna ha esetleg bent tart minket, amúgy meg hozta volna a papírforma kiesést. Ettől függetlenül én is azt hallottam, hogy félt hogy megég és ezért megy...de én úgy éreztem egész szezon alatt mintha lenne feszkó közte és a klubvezetők között. Várda betelt, elvileg a Vasas hívta meg, ha oda megy akkor meg tényleg csak a pénzt miatt.
Nálunk most Lipcsei a legerősebb pletyka...de vele kb. 10 pontos utolsó hely várna ránk.